2010 Májusi babák (beszélgetés)
Igen ez is fontos szempont :) Nekem még új lesz majd a tesót elfogadtatni, de remélem nem lesz komolyabb probléma. Már nagyon várja a fiam és folyton puszilgatja a pocakom...
Na, majd kiderül...
Sziasztok Szép Napot Mindenkinek!
Gondoltam bekukkantok.
Én sem aludtam valami jól.
Most is napi 600 mg magnézium mellett is keményedik a hasam, este is ez volt, és olyan légszomjat éreztem, meleg volt, nem volt levegő ugy éreztem, nem volt valami kellemes este.
A Kedvesem is mondta reggel, hogy látja rajtam, hogy megint nem volt jó az éjszakám, hát tényleg nem.
Lassan helyre kerül minden, szinte készen vagyunk, jöhet a Kisasszony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bizony csininek kell lenned:)
Pihenj is sokat, ki tudja utána mennyire lesz időd!
Igen, nagyon-nagyon izgulok. Attól félek, hogy az utolsó 1-2 éjszaka már aludni sem fogok tudni majd.
Szombaton megcsináltuk a férjemmel az utolsó nagytakarítást, elő van készítve minden cucc Sebinek is és nekem is. A héten már csak pihenek,elmegyek fodrászhoz, kozmetikushoz.
Ez a terv legalábbis...:)
Majmocska akkor rohamosan fogynak a napok...
Azért ez is izgi lehet tudni, hogy pénteken már lesz 1 kis szuszogósod :D
Tényleg! Pici is a héten lesz anyuka! :)
Reméljük minden rendben van velük, mert a kontroll óta nem jelentkezett!
IGEN! Már nagyon izgulok!
Úgy tudom, Picinek is ezen a héten lesz a császármetszés.
Sziasztok! Hogy milyen sokan voltatok itt tegnap! :)
Detti! Én is megkukkeroltam a képedet és nagyon tetszik! Annyira sajnálom, hogy nálunk nem lesz külön gyerek szoba.
Candy! Azt álmodtam, hogy egy napon, egy időben szültünk! :D
Anikó! Vigyázz magatokra! Múlt kéten én is majdnem leestem egy lépcsőről, azóta még óvatosabb vagyok.
És... tegnap este valami történt odabenn, bukfencezett vagy mit csinált a kis manó, mert egy pillanat alatt más formájú lett a pocakom és nyomott is, de az a baj, hogy nem lefelé, inkább fölfelé terjeszkedett. Remélem nem most gondolta meg magát és fordult harántba! Már a 20. héttől normálisan fekszik...
vagyok, csak reggeliztem!
Detti, szuper a kép!!!!!!!!!
Majmocska, most akkor hogy állunk veled? Melyik nap az esélyes????
Candy, majmocska aranyosak vagytok. Szó szerint félreléptem. Leléptem a füvünkre és volt benne vmi gödör ahol kifordult a bokám. Még jó, hogy az ásványvizes üveg az egyik kezemben a pohár meg a másikban volt így arra támaszkodtam. Szegény Bálintom legnagyobb problémája az volt,hogy ő több narancslét kért, mert ugye fele kiborult... :)
Időm nem volt a hasamra gondolni. Csak térdre estem...
A fürdőszoba is elég jó veszélyforrás. Az a baj már alig látunk a pocakunktól. Itthon is oldalazva jövök le a lépcsőn, hogy lássam hova lépek.
Jaj csajok!!!!
Elkezdtem vasalni a kis body-kat és rugdalózókat, közben zenét hallhatok, és potyog a könnyem. Már hetek óta erre vágytam, hogy végre itt tartsak, de nem gondoltam, hogy ennyire szentimentális vagyok.
BABA lesz!!!!!
Egyszerűen most fogom fel!!!
Ha ezt valaki meséli nekem régen, kinevetem!!!
Sziasztok!
Anikó, vigyázz magadra!
Én is elestem 2 hete a fürdőszobában, de szerencsére csak a bokámat, kezemet ütöttem meg, reflexből védtem szerencsére a hasamat. A bokám azóta is fáj és lila :((
Sziasztok!!!
Anikó, basszus, megbotlottál, vagy miért estél el?? Mindig ettől félek én is, a legrosszabb szinte tényleg, hogy a súly miatt ha esünk, előre esünk... A térded fáj még?
Missursula, milyen szép helyen készült a kép, tényleg nem látszik nagyobbnak a pocak, de hát szerintem ez most már előny...
Kezdem érezni séta közben hogy levegőért kapkodok, ti nem??
Jó reggelt!
Ficergő, Tyúkanyó, Rozali köszi az aggódást, mindig olyan jön ami még nem volt :D
Rozali, én is sok hülyeséget álmodtam. Lehet, már a telihold hatása alatt vagyunk.
Én már abszolút nem szedek semmit a vason kívül. Azért is mondta a doki, ha abbahagyom a gyógyszereket beindul a szülés megindulnak a görcsök. Hát nem lett igaza.:) Az éjszaka arra gondoltam vajon most ki éli át a szülés csodáját, de látom egyelőre nincs hír.
Szépjóreggelt kismamik!
MissUrsula, Detti, nagyon csini kismamik vagytok:)
Én jól aludtam, leszámítva, hogy húzta a görcs a lábam (pedig még szedem a magneB6-ot), be volt dugulva az orrom (mondjuk ez már megvan a terhesség kezdetétől, csak már unom), és melegem is volt. Ezektől eltekintve jól telt az éjszaka.
Gyönyörűen süt a napocska, imádom a tavaszt:))) Teljesen feltölt energiával:)
Én szerdán töltöm a 36 hetet, nst-re viszont csak jövőhét kedden megyek először. Mindjárt május, tökjó:) A legszebb hónap:)
Jó reggelt!
Hogy aludtatok? Nem tudom, mi volt a levegőben, de nekem olyan rémálmaim voltak, hogy az éjjel felét mászkálással töltöttem. És még most is nyomott a hangulatom a sok butaság miatt. :s
MissUrsula, Neked alig nőtt a pocakod az utóbbi pár hétben, nem? Csini vagy! :)
Senki nem indult még szülni? Tyúkanyó? Valaki más? Olyan izgatott vagyok, már simán lehetne akár minden nap egy picike jövevényünk! :)
Jó reggelt!
Ursula!
Csini a pocid!