2010 Májusi babák (beszélgetés)
Mamika, nagyon szorítok :D
Gyönyörű napsütés van, lehet tologatni a gyerkőcöket!!!
Csajok!
Olyan nagyon csúnyán kiütéses lett Milusom, az arcán. Gondolom, hogy az anyatejtől v. a tápszertől (bár inkább az előbbire gondolnék). Sajna a doktornőnk még nem ért ide, hogy megmutathassam neki.
Szal olyan a kis arca, mint egy kamasznak, mintha apró pattanások lennének rajta. Annának nem volt ilyen, úgyhogy nagyon meglepődtem. Ki is pirosodik szegénykémnek.
Szerintetek lehet valamit kezdeni velük, vagy majd elmúlik magától?
Miszimaszi, hatalmas gratula! Le a kalappal, hogy egy ilyen nagy babucit meg tudtál szülni rendesen, ráadásul ilyen villámgyors tempóban:) Hihetetlen:)
Szóval gratula! Ügyesek voltatok!:)
Sziasztok!
Elfelejtettem telószámot hozni a kórházba, de találtam pénzbedobós netet.
2010.06.02-én hajnali kb. 5:20-kor megszületett Horváth Nikoletta 4850 gr és 57 cm. Mivel a 10 perces fájásoknál kellett volna indulnom, de az ágyban fekve már régóta csak a 12 percesek jöttek véletlen otthon született, mivel az ágyból felkelve azonnal egybefüggtek a fájások és kb. 3 perccel késöbb jöttek a tolók. A mentők már csak köldökzsinórt vágtak, a férjem volt a "bába". Utána természetesen behoztak, a mentők engem, a Cerny a babát, a körülményekhez képest mindenkivel minden rendben volt, viszont 5 napot kell maradnunk, mert a sztrepto pozitívitásra nem tudtam vajúdás alatt gyógyszert kapni. 3 öltéssel varrtak is, de tul. képp. pár órával késöbb szaladtam mint aki sose volt terhes. Visszaolvasni innen nem tudok, lejár az idő a gépben.
Gratulálok minden új anyukának.
Sziasztok!:)
Végül úgy döntöttem, hogy csak ma megyek be, nemsokára indulunk!
Tök jó, hogy száz ágra süt a nap, én meg bent fogom rágni a kefét ki tudja meddig a kórházban!:(((
Remélem minden mamával és babával minden oké, vigyázzatok magatokra!:)
Puszika és jelentkezem!:)
Sziasztok!
Elöször is minden anyukának szivböl gratulálunk, a gyönyörü csöpségekhez!
Mi is végre hazajöttünk csütörtökön, Maximilián egy végtelenül nyugott jó kisfiú, csak a peluscserét nem szereti. Hálistennek tejcsi is van böven, és nincs baj a szopizással sem. Már vissza is hiztuk a leadott grammokat.
Szoritunk mi is a még kismamiknak, kitartás!
Tettem fel pár képet a kishercegemröl a naplomban is! Puszi mindenkinek!
Nálunk a szopizás 20 perc után is csak 10ml, ha hagyom 1 órát szopizni, akkor is csak cirka 30ml.
Tehát így összefolynak a szopik... De még csak csak tudom tartani a 2 órás szünetet, de du-ra minden a feje tetejére áll, Bence vég nélkül szopizna, de nem szív csak alszik, meg a mérés szerint nem jön annyi, ami kellene. :(
Szeretnék játszani a tesóval, ezt meg is teszem, ami ilyenkor kitellik, sajna a mellem 2 kezes. :(((
Lencsi! Szívből gratulálok!
Mamika! Nagyon gondolok rád, nagyon várom a híreket. A fiúkkal apukájuk lesz?
Zsu! Gondolom nagyon fáradt lehetsz, nagyon nehéz lehet a 3 picivel. Jobban vannak a kis betegek? Gondolom semmit nem tudsz Te sem pihenni?
Én nem is tudom felfogni, hogy hogyan is bírod (és bírjátok többi több gyermekes szülők)a sok gyerekkel, főleg amíg ennyire picik.
Őszintén csodállak benneteket!!!
Zsu! Van valaki aki segít?
Csajok!
HA nem is írok mindenkinek külön privit, és nem küldök képes üziket, meg valószínű hófordulós üziket se majd, azt nézzétek el nekem...:S
Attól még örülök minden babócának, és sokszor gondolok rátok!
Csak (és most had fogjam a 3 fiúra:D), kevés az időm ahhoz már...
Sziasztok!
Mamika szorítok neked nagyon. Aztán gyorsan jelentkezni ám a hírekkel...
Újdonsült anyukáknak hatalmas gratula. Tényleg szépen telik a táblázat. Kár, hogy vannak olyanok akikről nincs semmi hír.
Blankám nagyon jó kislány. 1x ébred éjszaka. Néha lusta szopizni, jókat alszik a cicin. Akkor fejek és úgy kapja, mert most sajnos nincs időm kivárni, hogy órákig egyen.
Keveset jövök most, de ígérem az állvizsga után sűrűbben jelentkezem.
Puszi nektek :D
Sziasztok!
Először is még egyszer gratulálok mindenkinek,aki már babázik,és kívánom,h oldódjon meg a szpoi-baj(már akinek van).
én még mindig egyben,ez a hírem,de látom,h van kiért-kikért szurkolnunk,szóval nekik kitartást!:)
mi ma (is) megyünk nst-re,már naponta,legkésőbb jövő héten megindítanak minket is,a kicsi súly miatt vár még a dokim.(2,4-2,5 kg-nak mondta tegnap:(
A cervix 2110,koponya szépen illeszkedik..
De mindezt leírtam a naplómba is,igaz,h minden "elszállt",úgyh most ideges is vagyok,és rohannom kell tovább,hiszen hamarosan indulunk az nst-re.
De jövök majd,és írok-olvasok:)
Addig is szép napot Nektek!:)
azta Zsu, igazi kisangyal Adrián! Irigyellek! :-D
most volt fent a védőnő, azt mondta a tejemre, hogy biztosan meg volt a belővelés, de mivel nem szívta ki a baba, elkezdett apadni a betegségem alatt, de még visszafordítható, mert egy szívásra egy csepp jön, azaz még mindig van!
lazzytown, bresi, miszimaszi, gyöngyike: várjuk a híreket!!!!:)
Carole lehet megszült, napok óta nem volt itt, Zé/29-nek írtam emailt, mi van velük, dzsigg sajnos nem volt április óta! A többiekről tudunk:D
sziasztok!
beyrtam a táblázatba!
mamika, gondolunk rád sokat, naiv te is ügyes légy!
Sziasztok!
Mamika, jaj de mennyit fogunk rád gondolni! Ha ezen múlik, semmi gond nem lesz! :-D
Lencsi gratulálok, jó hogy van hír rólatok, de mesélj majd!
Nekem is a medela kézi mellszívója van, előtte a chicco karos-pumpás volt, azzal nem ment. Ez olyan, mint ha injekciós tűt kellene fel-le huzogatni, de hatalmas a vákumja...
Még mindig csak cseppek jönnek, bár az folyamatosan, mennyiségileg viszont 5-5 perc fejés után sincs 10 ml... de kitartó vagyok!
Az éjszaka borzalmas volt, idő vagy a kis hasa, nem tudom, de csak üvöltött szegényem...
Jó reggelt!
Az új kismamiknak hatalmas gratula! mamika neked meg hatalmas drukk megy! :) Várjuk, hogy jelentkezz!
Mamika, gondolom te már útban vagy a kórházba..
Tegnap nem tudtam maradni, mert a hasfájás kinozta szegény Melody-t...
Szivesen sütnék én ám sütiket.. majd ha arra járunk sütök neked egyet :D
Igen ráadásul Ö is hamarosan szül, hétvégére van kiirva, nem elsö gyerek hanem harmadik tudnia kellene.. de igazad van, legközelebb jön a csajok babája a kezébe.. :DD
Nagyon drukkolok neked a mai nap!!
Szépjóreggelt!
Vicky, Lencsi, szívből gratulálok Nektek a picikhez!:)))
Naiv, Mamika, nektek pedig hatalmas drukk!!! Mamika, remélem, hogy nem váratnak sokáig és csinálnak valamit, hogy végre találkozhass minikéddel!!! Hiszen otthon várnak a fiúk, nem lenne túl jó sokáig bent dekkolni, nem?
Sziasztok!
Hát most értem ide. 2010. május 24. 04.50-kor megszületett Pannánk. Gyorsan jött és feltartóztathatatlanul. Jól írtam? :)
Mamika2, te "partra vetett bálna". Nekem már akkora volt a bokám mint Zénónak, a gyurmafigurának. És szülés után még jobban bedagadt. De 3-4 nap múlva minden a helyére került. 21 kg-t híztam, és teljesen vizes voltam már. Most megyek, mert Panna pittyeg. Ha tudok jövök. Mindenkinek kitartás, akinek még hátra van a NAGY NAP!!!
Nézegetem a képeidet a naplódban, hogy ti milyen szép család vagytok...!:)
Te is nagyon csini anyuci vagy, látnál engem, mint egy partra vetett bálna!:))))
Gyönyörűséges tortát sütöttél, örülhetsz, hogy nem laksz közelebb, mert nem hagynálak békén, hogy süssél nekem finomakat!:))))
Na az ismerőseidről meg no comment, tiszta idegbaj, hogy nem hagynak egy ilyen pici babát aludni, mert ők babázni jöttek, legközelebb, ha mennek és Melody elfárad, vidd el aludni és nyomd a kezükbe a lányok egyik babáját, hogy szórakozzanak azzal!:)))
Milyen tapintatlan emberek vannak...!:(
Szióó!:)
Vagy még?