2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
Csajok én aki tök batartottam a diétát most hogy hazajöttünk anyóséktól olyan falási roham jött rám fél7-kor hogy ettem túró rudit, pár szem Tofifit,tejszeletet, sós popcornt-aztán elmentem a mellékhelyiségbe és mit látok megjött! Bizti ezért volt ez az evéskényszer előtte. Na de holnaptól folytatom 1000-el!!!
(ahhoz képest viszont jó volt akkor a hétfői mérlegelésem-nem is tudtam hogy menzi előtt állok)
Szia
Tetszik a hajam. :-)
Hátközépig érő lett. 10cm ment le kb de arra el volt töredezve és vékonyodva már. Így olyan tömöttem rendezettebb lett. Kivasalta. Tetszek magamnak. :P
Meg is nyugtatott a fodrász h amennyi haj kijött ott is hullásként szerinte az normális.
A színe az természetes barna nem festetem.
Szia "Királylány"!Akkor megprobálom helyetesiteni a cukrot,meg a lisztet!Olyan nehéz fogyni:(
Na milyen lett a frizkod?Én pénteken voltam!Nekem rövid padlizsán szinü!
Szép délutánt mindenkinek!Most megyek a kiscsajommal sétálni!Egy kis séta fogyokúra!
Sziasztok!
Szia
Te nem vagy a táblázatban. Szeretnéd ha beírnálak? Mennyi az induló súly és aug hanyadikát írjak?
Szia
Akkor ne írjak most semmit át a táblázatban?
Ilyenkor tényleg nem mérvadó a súly ha megvan.
Sziasztok!
Mérlegeltem:
Súly: 84,6 kg (+0,7 kg) (múlt héthez képest)
Víz%: 34,7 % (-1,8 %)
Zsír%: 49,5 % (+2,6 %)
Hát igen... Palacsintáztam, meg meg is jött. Fel vagyok püffedve, a gatya öve kissé szűk..
Ez a méredzkedés most csaló, majd jövő héten...
Pusz
wow, fogyitárs:) Nekem is kell!!! jól jönne egy 10-es mínusz!
Ha már itt atrtunk, tud valaki tutti biztos fogyitippet?
Szép estét neked is!
Pux
Szia
Szívesen.
Voltam dokinál a héten nem kell mennem meló. Pihizhetek és tanulhatok. :-)
Jó kis nyugi. :-)
Holnap fodrászhoz is megyek végre. :-)
Nem voltam már jó pár hónapja. Most is csak vágatok kb 10cm-et. Kicsit féltem a hajam de barátnőm szerint annyit kell mert el van vékonyodva és úgy lesz szép.
Szorítsatok h szép legyen és nehogy elszúrja a hajam. Fodrászoktól jobban félek mint a fogdokiktól. Féltem a hajam...
Szia Királylány!
Köszönjük szépen a gratulációt, amit viszont kívánunk Neked. És köszönjük, hogy a mérlegelőt vezeted.
További szép estét Neked!
Szia Vivienke30!
Te mennyit fogytál ezen a héten? Mérlegeltél?
Szia jimjam!
Gratulálok a súlycsökkenésedhez! Csak így tovább!
Gratula mindenkinek a fogyáshoz!
Nikol23: A lisztes cukros dolgokat váltsd ki úgy hogy jut is marad is elv szerint. Teljeskiőrlésű vagy zabliszt és édesítő. :-) Én is több mint 15-öt szeretnék leadni hisz a cél 58kg.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?