2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Épp csak beügrottam, sajnos nincs időm visszaolvasni, már megint annyit írtatok. :(((
Remélem mindenki jól van és nagyon vigyáz magára. :)
Védőnénim megnyugtatott, hogy annyira vigyáznak rám, hogy ne jöjjön korán a bébi, hogy majd ki sem lehet csalogatni... Püff neki, azért ráhúzni se szeretnék vagy legalábbis nem sokat. Jóslók vannak, de 12 percesnél nem gyakrabban és a fürdés leállítja. Ma 6-kor megyünk szülőszoba látogatásra, a párom megkérdezte: És melyikünk fogja bemutatni? :)) Jó vicc, ilyesmit még nem tervezünk. :)
ja, meg képzeljétek! tegnap begurultam és vettem homeopátiás bogyót székrekedésre meg vizesedésre... kíváncsian várom a hatásukat!
ja, meg voltunk megint masszíroztatni... nnnaa, az Isteni!!!:DDDDDDD utána olyan a lábam, mint már lassan 2 hónapja nem láttam.. teljesen megörültem neki!DDD
Sziasztok!
Zsuzsika, ugyanezt mondta a dokim, hogy diéta, és kevesebb folyadék... na nekem az nehezebb mint a kaja, és simán megittam eddig 3-4 litert egy nap! szóval az még annyira nem megy, de nekem azt a vizesedés miatt mondta, neked is???
este 6kor ettem finomfőzeléket.. az jó??? az sem annyira szerintem de már mindegy.. reggelire meg 4.napja azt a vékony bakonyi kenyeret eszem pirítosnak, de vajas lekvárosan...:(( legalább reggelire egyek már valami jó!
én ma pangasius filét csinálok (imádom!!!!) és most mondtak egy jó dolgot, paprikásliszt-utána fűszeres tojás-és megint paprikásliszt.. és csak valami tálba belepakolni, és sütőben megsütni...
hát kíváncsi vagyok, de kipróbálom! a lisztet nem tudom kihagyni, de teljeskiörlésűvel csinálom...:))
Jó reggelt Mindenkinek!
Nah, milyen volt a szülőszoba? :)))
Köszike! Héten megyünk szőnyegnézőbe,meg függönyért,majd rakok fel képet ha kész leszünk.
Most ezerrel pakolok,mosom ki az összes dolgot a kis tökinek is. Olyan szép idő van! :-)
Sziasztok!Ti aztán tudtok írni!!!Tegnap nem nagyon tudtam jönni,most meg nem győzöm olvasni amit írtatok.
Timcsi!Ez a szoba valami gyönyörűséges.Azért én kiváncsi vagyok,hogy milyen bepakolva is.
Janette,bekukkantottam hozzátok is,ha nem baj...A ti szobátok is nagyon szép lett.
szia!
Katka, milyen ismerős érzés ez:(
Az én apósom szerint május második felében ráérünk minden véglegesíteni, bár a dokim azt mondta, ne lepődjünk meg, ha május 20a körül babázunk:)
Az hogy már most sem bírok úgy mozogni, -hajolni egyáltalán- mint pl. 2 hete, az nem gond!
Segíteni nem segít, csak pofázik:(
Krumplileves? :-))) Nálunk Carbonara spagetti lesz,persze feltuningolva az én változatomban. :-D Na de az legkevésbé sem diétás,sajnos... Aztán van még a hűtőben spenót is. Majd meglátom melyikhez lesz gusztusom! :-D
Néha csak egy kis odafigyelés kellene /és nem csak akkor ha terhes valaki/! Ez egyre inkább hiányzik az emberekből,szomorú...
Sziasztok lányok!
Úgy látom "vidám" reggelre ébredtünk. Hát igen! Én is mindig azt hittem, hogy a kismamákat végig kényeztetik, mint a reklámokban. Aztán jött a hirtelen felismerés, hogy max akkor hagynak egy kicsit szusszanni, ha folyton nyávogsz, hogy nem vagy jól. Olyan fura, hogy ennyire nem megértőek az emberek és még a családtagok sem sokzor.
Na én tegnap óta nagy küzdelmek árán próbálom tartani a diétámat, hát mit mondjak nem egyszerű. Mai reggeli: virsli sok-sok zöldséggel. Ez van. Ebéd még nem tudom mi lesz.
Na igen,itt is le lehet bontani a családot két típusra. Az egyik ez a "minek" típus,a másik meg azt hiszi,hogy olyanok vagyunk mint a málhás lovak,mindent elbírunk... Persze azért szerencsére van kivétel is. :-)
Azért én most is rohannék,ahogy ismerem magam, ha a férjem nem szedné le érte a fejem.
ÉRTETTEM!!!!
Most legyél önző.Ő is úgy viselkedik.A harag elszáll.
Sajnos olyan típus,aki képes hónapokig nem szólni az emberhez ha megsértődik valamin. Apuval is mindig ezt játszották...
Köszi,hogy vígasztalni próbálsz! :-)