2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Holstenben van citromos, almás. és mangós. Az almás és a mangós finom, citromost még nem ittam.
Alszik a kis drágám, hagyja anyát hoxázni egy kicsit. :))))
Az éjjel eléggé betojtam, hajnalban meg kellett bontanom a tarcsi tápszert mert nem volt a mellemben semmi. :(( Persze nem kellett neki, hál' Istennek! Reggelre meg már nem volt gond, 90-et fejtem le. Az éjjel még bevágtam egy fél lityós alkoholmentes sört. Tuti annak a hatása:)))
egyen göncöt adnak a korházban de nem bánnám ha a sajátomat hordanám
majd kiderül
Bogyesz mit csinál?
Látod, mire nem jó ez a fórum?!! Elvannak mint a befőtt. Kicsit aggódok a fiamért, mert kezd furán mosolyogni. :)))
Jó, hogy írod, még nekem is el kell intézni a dolgokat. Egyenlőre még az anyakönyvi kivonatot sem kaptam meg. Jövő héten megyünk érte.
hát igen nincs 40 fok és remélem pár napig mondjuk amig meg nem szülök nem is lesz...az eső az nem muszáj de a hüvös az kell,hogy tudjak élni:DDD
önző vagyok mi???(((
sziasztok Lányok))
remélem "jól" vagytok??
Szép jó reggelt mindenkinek
Szakad a víz az égből Amennyire vártam a hidegfontot ma annyira könyörgök a picilánynak ne bújjon ki mert az apukája kicsit messze van Remélem halgat a drága és vár holnapig
Thaniékról semmi hír ?
reméle mindenki jól van
Nekem fogorvoshoz kéne mennem ma Nem sok kedvem van Meg háló inget kell vennem mert csak 1 van
Helló lányok!
Képzeljétek, nincs 40 fok!!!!
Vénusz. Janette, ez oan romantikus. Mint a filmekben. :)
Igazából azért írok, h megdicsérjem a mák-ot: mostanra a családi pótlékot is utalták az 1xi anyasági mellé. 1 héten belül! Bár az oep is ien hatékonyan őrölne..
Sziasztok! Jó reggelt!
Látom nincs új baba,ne izguljatok,már nincs sok! Sok türelmet kivánok Nektek,tudom,most már túl lennétek rajta,de ez már hamar eltelik! Mindenkinek szurkolok!
Thaniék is remélem mindketten jól vannak és minden rendben lesz!
Kellemes napot nektek!
Katka! Én nem hagynám anyosomnak,hogy beleszoljon,már csak azért is,mert ha egyszer megteszi,akkor következőben is megprobál irányitani,dirigálni! Ahogy a többiek is irták,pakold be a rozsaszin ruhákat a te csomagodba!