2010 júniusi babák (beszélgetés)
Megbeszéltük,együtt megyünk a keltetőbe...:-)))
ja, Katka hívott meg 19-ére szülni:) Janette bejósolta Nekem hogy hétvégéig...de ez a gyerek olyan jól van itt. Már azok is hívnak hogy mikor szülök, akiket egy éve nem láttam....:( és még tíz napom lenne....
küldtem egy málna bokrot:)
Mindenképp:) De te előbb fogsz, azt érzem:) Az enyém képes megvárni a dokimat...na de akkor ott nincs hiszti, kemény pasi:) Azért választottam, ne is merjek hisztizni:)
poénos a drágám, poénos!!:DDDDDDDD
de az én vagyok... Katka+én+meg akkor TE!!!:DDDDDDDDD az jóóóóóóóóóó!!!:DDDDDDDD
szerintem maradjatok a tollbamondásnál:) egyetlen férfi aki eddig ide be merte tenni a lábát:) mennyit nevettem rajta:)
ja, hacsak nem körözöl le...:DDDDDDDD de akkor TE is jössz megnyugtatni!!!:DDDDDDDDDD
én most már 19-án megyek Katkáékkal:) Addig még takarítok egyet, kiskertemet újra rendbe teszem, lábat epilálok, és megyek:)
kistesi
meg is hívtalak..:DDD
dehogy tűnök!!! ha kell, akkor tollbamondom apának amíg szopizunk majd!:DDDDDDDD szeret Titeket... most is itt gyagyáskodik, hogy: vagy apát megtanítod szoptatni!:DDDDD
mi a gazda neved
enyém ugyan az mint itt rena8484
én sem sírtam... ma....még...:DDDD
meg most anya befestette a hajam, egy kicsit jobb... még lemosom a lakkot a kezemről, mert elég cigányos, aztán mehetünk...:DDDD
Mivel együtt féltünk, én a te beszámolódat nagyon nagyon várom, úgyhogy el ne tűnj Nekem szülés után:) Írhatsz keveset, de info nélkül ne hagyj:)
Mindenki sokat nyafog
de hát azért van itt mindenki :)
én is be vagyok sz@rva nem kicsit
minden apró jenél össze zizzenek hogy mi van ha menni kell
meg mi lesz itthon meg bla bla bla
Nem, mindenki fél is közben, Mindenki írt már róla, szerintem nem szégyen. De gondoltam, meg ha itt vagyunk akkor muszáj a szülésre gondolni, ezért mikor nagyon rajtam van, akkor én sem jövök, de a sírós része már elmúlt rólam, komolyan gáz voltam pár napja.
vagy valami ilyesmi Igaz nem sok jelentősége van :)
enyém még mindig sajtkukac:) kirúgja a ház falát
este azt álmodtam, hogy megvolt és elhagytam, a régi házunkban voltam, és az apám mondta, de hát fent van a padláson...ő vitte oda fel, én meg nem tudtam, hogy minek, meg hova rakhatta....utána felébredtem, eléggé örültem, hogy még a hasamban van:)
tudom, tudom... meg már biztos sokan.. de mindig csak én nyavajgok nektek!! már azért nem is írok.. mert én csak parázni tudok!:((((
húú, az már tök jó!!! nagy gazda vagy!:DDDD
mi a neved???
nekünk kistesi! jössz szomszédnak???
azt megértem, már ez a legrosszabb időszak...semmi se jó, ha nem jön, elég már, ha jön para:) de hát tudod, hogy én is így vagyok...
nekem meg mindkét oldalamon volt 2-3 vonal régi hízás, fogyástól.. na azok most jól láthatóak lettek...:(( meg a bal oldalon lett mellettük +3 kb...:(( nem tetszenek.. apa szerint nem gáz.. de én is parázok, mert folyamatosan viszket a hasam.. és tényleg lehet utolsó napos is ...:(((
ma alig mocorgott a kicsi Pasim... ez jelent valamit, úgy érzem.. eddig más volt!
Én már elég rég játszom vele 17 . szinten vagyok Tényleg jó játék :)
Ha ismerős is játszik majd lehet barátokat jelölgetni ha minden igaz :)
melyikkkel játszasz Farmerama?
ááá, de jó, akkor nem....csak lehet össegyűrt a nadrág míg gyomláltam, meg metszegettem egy kicsit:) a Pasi ijesztgetett be...ő ki van, mert mikor még gyúrt, akkor kiszakadt a karján, meg a vállán, és szomorú volt, hogy az én hasam is olyan lesz, mert azt nagyon szerette, ahogy volt
inkább még ma babázzon... van még idő éjfélig!!! de jó!!!DDDDDDDDD
mojocska: én ugyanígy vagyok, és még csak hétfőn kell bevonulnom... azért játszok, muszáj nem gondolnom rá, mert tuti megkattanok... ha csak rágondolok, mindjárt bőgök, meg minden egyszerre...:(((
Csajok nemtud valaki valamit arról mikortól lehet a babyket tengerbe vinni????
vetős, aratós, eladós...:DDDDDD jóóóóóóóóó... ja meg állatnevelős.. nem meghívós, csak regisztrálni kell...
www.farmerama.hu
További ajánlott fórumok: