2010 júniusi babák (beszélgetés)
a tanácsokkal úgy voltam mindig is hogy megnéztem ki is mondja...ha esetleg szimpi volt az értékrendemmel,kipróbáltam vagy bejött vagy nem...
hm a taperolás...kézmosás nélkül senki be nem megy a szobába sztem ez alap nem akarok steril körülményeket de a kézmosás alap
a szlovák nevét nem tudom
nem baj
kiváncsi voltam :)
a sellyei járásban, sellye szlovákul: šaľa, ha keresnéd a térképen. ettől a várostol 12 km-re.
losoncot tudom, hol van, de perényről még nem hallottam, nem tudod a szlovák nevét? :)
ja, a lényeg, győrtől kb. 70-80 km-re lakom, szoval elég közel a határhoz.
Szia!
Valahogy leálltak a júniusi babák... Pár júniusi babábol lehet, hogy júliusi lesz... én is teljesen zárt vagyok és kiderült, hogy a buksija még nincs is beilleszkedve.
anduca : ha nem vagyok túl tolakodó megszabad kérdezni merre felé laksz szlovákiában ?
Az én Mamim meg Papikám onnan jött anno A Mama perényi volt a Papa meg Losonci
Egyszer biztos elmegyek és lefigyelem hol is éltek :)
Sziasztok!
Látom a szopis téma mellé bekúszott ma a látogatós téma. Én is nagyon félek, mi lesz, mert náálunk is ezren várják már ezt a babát. A férjemnél is, nálunk is, első unoka és már régóta várják, mert nem is vagyunk nagyon fiatalok már. Egyrészt megértem a rokonokat, hogy nem 2-3 hónaposan szeretnék először látni a babát, de ismervén magamat, nem tudom , hogy fogom tudni majd kulturáltan tolerálni a sok okos tanácsot, meg, hogy taperolják a babát...
de jó neked
én nem tudom hogy veszprémbe lehet e ilyet hogy meglesni de szerintem nem
az osztályra még a látogató sem mehet be csak úgy lehet kijönni
pedig de szívesen megnézném :)
Sziasztok!
Ma én is jol aludtam! Az ebédlőben, szabadidős cuccban, takaro nélkül, felkapcsolt villany és számítogép mellett!! Csak 8-kor ébredtem!! Fél 11-től!!
Ma voltunk a szülészeti és gyermekágyas osztály bemutatásán. Nem is volt ijesztő, nekem tetszik :) Olyan picuri babákat láttam, teljesen meghatodtam! A nővérkék is nagyon kedvesek, mondták, hogy szeretettel várnak :))
szerencsére rendben mennek a dolgok, egy-két kivétellel. mostanában sógornőmön húztam fel magam, mert felsorolta,hogy mikor ne legyen a keresztelő, mert nekik nem jó egy csomó hétvége....na kapja be!
apa hazajött,mennem kell.
jól hangzik
hatásos és mégsem bántó :)
én összesen 9 adagra osztom jelenleg akiről gondolom hogy jön Aztán majd kiderül
sok unokatesóm van (hisz nagyapámék 12en voltak tesók)de van olyan akit 20 év után látthattam csak,a nagyanyám temetésén mert el voltak tiltva a családjaink na az egy érdekes érzés volt...szóval sokan vagyunk de mégsem...én a bátyámmal sem beszéltem sztem vagy 1,5 hónapja...
a párom részéről sem lesz látogató roham))))
hál istennek talán nálunk se lesz tolongás :)
nincs sok mindenkim
nekem elég nagy a szám majd leépítem aki kell :)