2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ehhez mit szóltok?
Dani kapott egy Quadot a papától...nekünk meg égnek áll a hajunk, sikerült összeveszni vele, mert egy 5 éves gyereknek hogy lehet ilyet venni??? 125 köbcentis, slusszkulcsos, benzines, 60 km/h végsebességű, B kategóriás vagy A1-es jogsival vezethető, meg a papírján rajta van, hogy baleset- és életveszélyes, csak saját felelősségre használható, utcán nem...szerinte mi vagyunk hülyék, mert a gyerek örült neki, kit érdekel, hogy büntet miatta a rendőr, majd ő kifizeti...Vicces, rá van matricázva, hogy 16 éven aluli nem vezetheti, a honlap meg, ahol vette 5-12 éves gyereknek ajánlja. Tényleg hülyék vagyunk, hogy nem engedjük vele menni Danit, ugye???
Kértük, cserélje ki elektromos kisautóra vagy motorra, ami Daninak való, de nem, ezt tőle kapta Dani, inkább elviszi magukhoz és majd ott hajtják együtt. Szerencsére ilyenkor motorozni jár jó időben, így valószínűleg nem sokat lesz használva. :)
Agyára ment a meleg :)
Szívesen
az nem baj, tudja ő, hogy mennyi kell neki, ne aggódj. :)
Lehet laktatóbb a tejci :)
Sziasztok!
Nektek nem eszik kevesebbet a babátok? Dóra néha csak felét eszi, mint eddig.
Szia!
Üdv újra köztünk! :)
Gyönyörű baba és az a mosoly! Ennivaló! Gratulálok, nagyon illik a csapatba. :)
Tegnap megkegyelmeztem édesemnek, megpróbáltuk óvszerrel...hát nagyon úgy tűnik, hogy hiába volt pici a repedés, cseppet szűziesre sikerült a varrás, nagggyon passzentos lett... a végén most kell a gátmasszázst bevetnünk a tágulás érdekében. :)
De apa szerint, ez még mindig jobb, mint ha elveszne bennem :DD
:-)))))))))))))))) Kiderült, hogy nem felejtettem el hogy kell csinálni, viszont nem sok idő volt feleleveníteni az ismereteket, mert kedden engedélyezte a doki és szombaton megjött :-(((( Persze hogy velem történik ez!
Tényleg, ezzel kapcsolatban: szombat vasárnap ordított a gyerek még szopi közben is, már mindenre gondoltam, hétfőn orvoshoz akartam vinni. Aztán rájöttem, hogy a menstri miatt nem ízlik neki a tej, nem eszik annyit és éhes... Ezt olvastam is valahol. Két nap kellett, hogy rájöjjek, hogy miért köpi ki a tejet ordítva... Szóval legyetek résen, ha így jártok. Tápit adtam, a rossz tejet kifejtem, kiöntöttem. Tegnap már jóízűen szopott újra szerencsére, azóta nincs gond
Szia!
Sajnálom, hogy így megszenvedtél Milcsi születésekor. :(
Én is így voltam a szoptatással. Nekem is ödémás a mellem, ha lemegy rólad a víz akkor a szopizás is egyszerűbb lesz. Nekem hétvége óta végre nem fáj a szoptatás (csak mikor ráharap), kitartás, nálad is el fog múlni a fájdalom, bár elismerem, addig nagyon sz@r. :(
A vizesedés szülés után egyre rosszabbodik, aztán egyszercsak máról holnapra lemegy a víz. Nálad még ezután távozik, meg majd a szopizástól a poci is visszamegy lassanként.:)
Szia!
Tök, jó, hogy lehet bérelni is! Erről még nem hallottam, nagyon megéri. :)
Nekünk PierreCardin kengurunk van, Dani imádta, csak most még fenn üdül a padáson, mert még nem jutottam fel, apa meg nem találta meg. :(
De szívesen kipróbálnám a hordozókendőt is, mert az sokkal inkább variálható, majd körülnézek, hátha nálunk is van valami ilyesmi lehetőség.
Hurrá!!! Eljön végre a szabadulás... :)
Remélem hajnalban indulnak és nem terveznek a közeljövőben látogatást... :DDD
Szia!
Még egyszer gratulálok! Azonnal tud szopni a baba, Danit azonnal cicire rakatta a gyerekdoki, mikor felvágák neki, az anyatej hamar elállította a vérzést. Ne félj, utána nem lesz semmi gond. :)
Mojocska lehet csak a meleg miatt ilyen anyafüggő? Megnyugvást kereshet a cicin, próbáld többször lemosni vagy megfürdetni, hátha tényleg csak a meleg a baja...
A családi pótlékot és az anyaságit kell a MÁK-nál igényleni, a TGYÁS-t az OEP-nél. A MÁK gyorsabban utal...