2010 júniusi babák (beszélgetés)
ja pláne ilyenkor.
hát nem akartam beadatni neki csak a kötelezőt,de a prevenart azért vállaltam,mert Lara ha össze szed valamit az oviból,akkor ne legyen nagy baj :( szegényke olyan hamar elkap mindent.
Noel meg kicsike hozzá(és tuti együtt lesznek betegek) pedig annyira ELLENEZTEM!!!!!!!!!!!!!
Ne is mond, előre félek....
mi jövő héten megyünk
és a láztól is félek, meg a kúptól, jaj
olyan nehéz néha ez az anyaság...
hallást meg látást biztos
meg annyi van benne hogy veleszületett rendellenessége nincs
remélem így is van
Keszthely mellett vana Kolping hotel, 1x voltunk ott régen, nagyon bababarát, viszont elég drága.
Van minden ami a babának kell, szinte csak az alap cuccokat kell vinni- pelus, stb.
Neki kell kijárni havonta.
Bemenni meg amúgy is megy az ember, hiszen van oltás 2,3,4 hósan.
sziasztok meg jöttünk az oltásról.:(
beadta neki a doktornő
2db kapott,1 t a balba 1 a jobba :((
ááá
majd elájultam,juj de sírt.
Csajok ez nem nekem való. 5500 gr..és 62 cm.
jó nektek
én is csodálkoztam hogy az egyik rokon a Botond már egy éves és mindíg ott voltak havonta
az ő anyuja mondta hogy így van
hát mindegy
mi még csípőszűrésen nem voltunk
nyáron pihi van majd elvileg szeptemberben megyünk
igaz lehet hogy a pic-en még a kórházban megnéztek mindent mert ott elvileg egy alaposabb kivizsgálást csinálnak aki odakerül
Amióta megszültem pattogatott kukoricát eszem/persze nem csak azt/,és már 25 kilót fogytam.
Nasi helyett,vagy ha éhes vagyok nagyon kukit eszem :DDDDD
Naaaa neeeee!!!
Mi a tökömnek menni?Semmi extrát nem mondott sem tegnap,sem az egész terhességem alatt,feleslegesnek tartom ezt a mászkálást hozzá,meg persze azt is ha jön :))
Ha annyira gáz van,felhívom Anyut vagy a dokinőt és kész....
Tavaly lakókocsival voltunk 4 napig,én hülye meg már a 2.nap nyávogtam,hogy haza akarok jönni :))
Miután hazajöttünk,meg vissza akartam menni...áá...szóval tiszta hülye vagyok ilyen téren.
Azért remélem a Babi jól fog viselkedni :))
Ti nem mentek valahova a nyáron vagy ősszel?Vagy a Párod sokat dolgozik?Van szabija valamennyi?
Rita!! sokkal másabb a pofija így fülcsivel a kiscsajnak!! igazi csajos!!:DDD
Te hány kilóval szültél hogy most 68 vagy??? és mennyivel lettél terhes?? hogy csinálod?? kééész...én meg megálltam 76on és nem megy lejjebb...:(((
Meddig kell a védőnőhöz járni?Kötelező?
Tegnap azthittem,hogy már nem kell többet,de aztán mondta,hogy vár minket 5 hét múlva...nem akartam bunkó lenni,de legszívesebben mondanám neki,hogy nem jövünk...ha a doki megnézi stb. az miért nem elég???20 helyre kell húzkodni a gyereket....
Szia!
Balatonfüredre megyünk a hétvégére,mert falunap lesz nálunk egész hétvégén,és mivel a Babát oda nem viszem ki,ezáltal én sem megyek el,lemegyünk Apa munkahelyére/kemping/és sétálunk a Balcsi mellett,grillezünk,eszünk,iszunk,kempingezünk,meg remélem elmúlik a mensim,és fürdeni is tudok majd...