2010 júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok jó reggelt hajnaj 2 ig nyomattam lefelé a lázat,a vége hütöfürdő lett :(
de sikerült.
tegnap annyit megjegyzett a doktornő,HOGY 10 BŐL 1 GYEREK LESZ LÁZAS!!!! na??, hát miért ne én??
tiszta gáz,MÁÁRRRR MOST KÉREM A SOK JÓTTTT IS!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Hol van mindenki?;-)
Ágyat kellene húznom, meg mosni, meg vasalni, meg felmosni, meg főzni... Nincs kedvem!!!
Jó reggelt Lányok! Kicsit elmentünk falura, nagyon -nagyon jó volt! Babszem úgy aludt a friss levegőn, mint akit fejbe vertek!
Na visszaolvasok, hogy mi történt veletek a napokban.
Jobbulást Nektek is!
Asszem és is lépek, már összefolynak a betük is.
Jó éjt mindenkinek!
Jobban tenném ha én is aludnék... De a Töki egy óra múlva úgyis kel... Ez a két óránkénti evészet kikészít...Mire megböfiztetem, elaltatom, meg én is visszaalszom, kezdhetem előlről... Eddig elég jól elvoltam,de kezdek leereszteni mint egy lufi... Főleg,hogy a lányom meg egy energiabomba... Jó lenne egy kicsit aludni...
Jól elszórakoztatom magam itt egymagam,jó hogy jöttél! ;-) Bár már alig tudom nyitva tartani a szemem...
Jó Éjt a még erre járóknak, megyek, ma úgy néz ki sikerült letenni, megyek én is aludni, míg lehet, éééérdekes volt a tegnap éjszaka...azt sem tudom ma hol vagyok:)
Ma az enyém se nagyon evett. :-( Nem tudom mi lelte. Kb 8 perc után nagy vigyorgások közepette befejezte a cicizést, aztán persze fél óra múlva kezdte volna előlről...
óóóó., más is dolgozik így:)))?! nem jöttem rá, hogy csinálhatta, míg ma délután ismét ki nem nézett a cicimen egy neki tetsző pontot szabadon...de nem hagytam...fáj is, nemhogy ronda...
Majd szépen be is fog lilulni mint az enyém! :-DDD
Jaj szegénykém, gyógyulást neki!
Én most találtam a gyógyszertárban csukamájolajos popsikenőcsöt, tök jó és csak 400 valahány Ft. Nem volt nekik készleten amikor ki akartam váltani amit felírnak vényre és ezt ajánlották helyette. Eddig bevált. :-)
Amikor a lányomnak volt csúnya a popsija, kamillás vízzel törölgettem, sokat szellőztettem és Bephantennel kentem. Pikk-pakk helyre jött, pedig nagyon csúnya volt.
Most még nem jutottam el odáig, de a lányomnak anno nyitottam.
Mindig van és lesz is min aggódnunk! ;-)
Ismerősömék 3 kicsivel a Marina hotelben voltak Balatonfüreden,nagyon dícsérték a helyet. Bár szerintem nagyon drága...
Én is 68 vagyok és egy 5-öst én is le szeretnék dobni. :-) Bár szerintem esélytelen mert sok az édesség... Annyira kívánom, nem tudom mi van velem! :-D Örülhetek,hogy nem hízok...
Sziasztok!
Én megint csak ilyenkor tudok jönni. :-( Gyerekek alszanak, vége a vendégseregletnek, én meg totál elfáradtam.
Megpróbálok visszaolvasni.
Sziasztok! Ma voltunk mérésen, 6300 g a kis kukisom. Pedig azt hittem, most nem sokat hízott, mert nyügi volt pár napig.
szegény...téged mikor hagynak már kicsit nyugton a "jó" dolgok...?!
á, én őt sem irigylem...remélem soha nem kerülök olyan helyzetbe, hogy ilyen döntést kelljen hozni....valakit régen szídtam nagyon, aki közel áll hozzám, és egy általam nagyon szeretett személynek sokat ártott ezzel...de utána rájöttem, hogy óvatosabbnak kell lennem, mert ha valakit megitélek valamiért elhamarkodottan, mindig beletesz az élet, hogy tanuljak....de szerencsére ilyen cipőben még nem jártam.....de óvatosan nyilatkozom:)
csajszi az van most nekem :((
ki tudja mitöl :((( majd megnézem Noelét is :( na megyek is puszi mindenkinek !! jó éjt
sziasztok csak benézek,mert nincs időm Noel lázas lett 39,4 :(
valaki hallotta ma a híradóban a MARGITHIDI balesetet??
az emberem is ott dolgozik :(
mármint az esze kezd megjönni
hát ja,de úgy néz ki kezd neki megjönni,ideje volt.
szegény...akkor kicsit elment az esze...annak mindig nagy ára van...:(
Fontosabb volt neki (elnézést amit irok) a f.sz,mint a családja,meg a gyerekei.
mi baja volt 4 teljes évig?
Olyan nagyon jót sétáltunk...mamár nem üvöltött a kockás kocsi:) el vannak már macskásodva a testrészeim...holnap felhozom a bringám...
ilyen ez...a frissen mosott ruha vonzza az avarégetőket ill. a kábelégetőket...itt olyan is van...meg az erdő szélén égetik a szemetet, a maradvány látványnak sem utolsó....
További ajánlott fórumok: