2010 júniusi babák (beszélgetés)
szép reggelt mindenkinek!!!
ÉVI nem lehet hogy jön ni fog a foga???
nálam itt volt a védőnő,és mondtam neki ezt a hirtelen nevetésből sírás dolgot,azt mondta,hogy nézzem csak meg a száját,a felső részben teljesen kivehetőek,a kis fogak nyomai végig.
De a másik ok az is lehet,hogy növekedési fázisban van,és az is okozhat neki fájdalmat.
sziasztok
Szilvi Mi gond?
Mesélj Szerintem itt senkit nem fárasztassz
sőt
mindenki mindent tudni kar
Még alszika lelkem :))))
sziasztok Mindig Itt Lévők, és Megkerült Néha Eltűnők:)
Eszti: örülök, hogy jobb lett a napod, az enyém ma volt fura...gyorsan leléptek a vendégeink...Milán műsoros estet tartott. Egyik pillanatban édesen magyarázott, kacagott, a következő pillanatban visítva sírt. Hm....ezt még én sem értettem. Megijedtem.
Rita: köszi, nézem majd.
Sziasztok!
Évi, jobb a kedvem, szuper napunk volt kettesben a törpével, és még apa is hazajött éjszakára meglepinek!:DD
Janette, jól megsirattam a képeket...:((( imádnivalóak....
Zsuzsika, még mindig nem bírtam elkezdeni a könyvet, ilyenkor tudnám, de inkább aludni megyek...:(( Neked meg angyal babád van, ha tudsz olvasni mellette...::DDD nem is ördög...:DDDD amúgy hogy telnek a napok, elment a front??
mojocska, megint front jön??? na ne izélj már!! meghalok!!!:DDD
nekünk úgy jön a fogunk, hogy kész van tőle Balázs is, meg a család is..:DDDD úgy sajnálom szegényt, úgy sír, hogy huh...
sziasztok,szeretném megkérdezni,hogy HONNAN érezhető,ha nem vállt be az alma??
és mi a teendő?? abba hagyni??
Sziasztok lányok!
Csak bekukk! Megvettük a babakocsit! Megyek sikálni, ha babóm hagyná, legalább száradna kicsit a napon! Meg vettem neki nagyon szép mesekönyveket!
Sziasztok!
Na elkezdtük az almát. Előbb kilökdöste, de mindig visszakapta, végül lenyelt kb 2 pici kanálnyit, meg kicsurgattam 2 pici kanál levet. Remélem az emésztés is oké lesz.
Amúgy mindkét gyerekem 6 hóig csak anyatejen élt. Aztán kezdtem a hozzátáplálást, de most a tápi miatt előbbre kellett hoznom.
Katolikus lett!
Dunaharasztin van és tényleg nagyon jó fej András atya és laza! :-DD
ugyanez jött be Nálunk is suttogóból,
én sem hagyom sírni, soha, nem is sír feleslegesen, csak néha,
jól alszik a kiságyában, éjjel mégis magam mellé veszem, mert örül neki, mert melegebb úgy neki, és jobban alszik,
nem tudom ki írta itt valamelyik nap-de szerintem igaza van-a Suttogó a szülő kényelmére van,
Jó reggelt:)
Jobb kedved van már? Aha aludt este, hagyott vasalni. Most takarítanom kellene, de muszáj voltam fejni, mert nagyon fájt, pedig annyit eszik ez a gyerek:)) Úgy is néz ki, mint egy hörcsög:))Most meg már nem érdemes belekezdenem, mert mindjárt kel megint, enni.
Sziasztok!
Kislánykám továbbra is élvezi a mellettünk alvást, bár az éjjel nagyon nyugtalanul aludt, de ha lemásztam mellé kicsit, mindig megnyugodott. Védőnéni volt itt nemrég, mondta, hogy telihold volt az éjjel. Most alszikál, aztán menni szeretnénk a városba, shoppingolni kicsit. Vennék neki mesés könyvet meg ilyesmit.
Tegnap meg itt az utcánk végén találtam egy tök szép pierre car.en sportkocsit. Vízstintesig dönthető, teteje is van meg lábzsákja. Csak 2 dolog tart vissza. Nem tudom, milyen állapotban lehet a kereke, mert mégis csak használ, mondjuk a kocsi maga, nagyon szép, megkímélt állapotban van. Illetve a színe világoskék. Szerintetek az nem gáz egy kislánynak? Viszont nagyon jó áron megkapnám: 6.800 Ft-ért.