2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szep napot lanyok!
Micsoda hirekre jovok en ide:
Cirmestompi nagy nagy gratula!!!! Le a kalappal, h bevallaljatok, en epp a multkor gondoltam bele, h sosem lennek kepes abortuszra, de ha mostansag teherbeesnek, bizony elgondolkodnek nagyon.... Na, de azert vigyazunk mi apaval meeeg jobban. :)
Gratula meg egyszer, remelm osszejon a kis kukis igy 4.nek. :)
esztiii, nem tuntem el, csak mar olyan sok naplom van, nem nagyon jut idom, nameg inteztunk egy csomo dolgot, hatterbeszorult a fogyi sajna, lasd tegnapi 4db(!!!) sajtburger.... csunya zsani...
De neeem hagyom abba, hetfotol uj erore kapok es nem eresztem magam, mert nemsoka karacsony, es ilyen testtel nem akarok haza menni!!!
Remelm mindenki jol van, kepzeljetek, ma egy eve h benim megfogant, es pont ma ismet peteeresem van sztem... :) de ma nem gyatunk meg hugicat.
puszi mindenkinek!!!
Ez az Okos baba program, vagy valami hasonló?
azért csak óvatosan ezzel a fajta agypumpálással, nem minden gyerek bírja, van ahol többet árt, mint használ! persze ez azokban az esetekben igaz, amikor a szülő a szomszédok és a környezet kedvéért csinálja az egészet, és nem veszi észre, hogy túl sok az infó az élettanilag még fejletlen idegrendszernek... másrészt ez az írás dolog is ráér még, hiszen a csontjai és izületei nincsenek még a precíziós mozgásra berendezkedve.
Persze ez csak az én véleményem, nem akarok okoskodni!
Remélem tévedsz...ilyenkor nem valami penge az önbizalmunk...
Én is nézem a Pasit, hétfőn mindig úgy megy dolgozni...borotválkozik...parfümfelhő...anyád...
Az anyját meg megnyertem mára....hiányzik, mint szememből a körző...:((( Rohanok is, pedig szivesebben időznék itt Nálatok...:(((
Áhhh, csak elterveztem, hogy veszek magamnak is egy-két csinosabb ruhát. Aztán nem lett belőle semmi mert nem jött rám semmi... Totál kiakadtam... Azóta nem ettem egy kis édességet se, már rudival álmodok!
De azért a lányomnak találtam csini rucit! :-)))
Ez tök jó, ez a könyv kell nekem is!
A lányod meg hihetetlen ügyes, nem is ügyes, zseni! Oviban olvasni? Nem semmi!
Én még csak most tanítgatom több-kevesebb sikerrel a lányomat, hogy le tudja írni a nevét...
Jó shoppingolást neked! :-)))
Csak aztán több sikerrel járj mint én a múltkor! ;-)
Nagyon nem egyszerű, de muszáj, hogy végre a diploma a kezembe legyen:)
Nagyon elszántnak kell lenni, és este még fittnek szellemileg, bár Rebeka mellett viszonylag sokat tudok napközben is tanulni, mert jó alvókája van, ha meg fönt van, akkor dumál a kis barátainak a kiságyba, és inkább kacagok rajta:)
Kedvence a teknős béka:)
Sziasztok lányok!
Végre el sem hiszem. Ma, a lánykám 3 hónapos és ennek örömére végre ma elutalták az első adag pénzemet, az államkincstártól. Eddig csak a családit kaptam meg! Igaz még nincs a számlámon, de holnap már tuti megyünk belőle shoppingolni! Juhééééé!!!!!!!!
Sziasztok!
Megjöttünk a 3 hós oltásról. Fiam 5900 gramm és 63 centi. :-)
Viszont a doktornő lazának találta a csípőjét. Van valakinek ilyen? Már voltunk 6 hetesen a kórházban csípővizsgálaton. Az ottani doki meg nekem magyarázott, hogy miért vagyok itt, nincs az égvilágon semmi baja a gyerek csípőjének, ennyi idősen ilyennek kell lenni. Alaposan megvizsgálta de uh nem volt. Most meg a gyerekorvos megint kitalálta, hogy túl laza a csípője, ennyi idősen nem ilyennek kell lennie... Persze elviszem megint a kórházba, de mostmár kikövetelem azt a rohadt uh-t, ezt nem fogják velem játszani! Na meg a laza csípővel mit kell kezdeni? Azt tudom a kötöttet tornáztatni, terpeszpelus stb, de a lazával mi csinálnak?
1.5 évesen leírta a nevét????
Huh,nem semmi!
Ja,amúgy szia! sziasztok!
Bőrön keresztül:
Különböző tapintású anyagok megismertetése, puha labda. Egyik kezébe puha másik kezébe kemény tárgy.
Érzelmek:
Feküdjetek egymással szembe, vágjál grimaszokat, nyújtsd ki a nyelved, adj a markába kendőt, húzogasd,mintha el akarnád venni. Vágjál felváltva nevetős, majd komoly arcot. Tedd pokrócra a földre, és hasra. Tegyél tőle ne olyan távol játékokat... nézzenek tükörbe, gyűrje össze a száraz faleveleket, koccantsanak köveket.
A könyvbe le van bontva napra a program:
Hétfő: madártoll, selyem, papír ezeket kell a kezébe adni úgy, hogy lássa a kezét. Ha segítségre szorul akkor segíteni kell, hogy megfogja.
Mintás lepedő a baba alá és fordítsuk hasra.
Sokat kell feléje puszit küldeni, cuppanóst.
Asztalra játékok, késztessük hogy vegye el.
Ezek betöltött 3 hónapos-4 hónapos kortól vannak...
A nagylányomat is e könyv alapján "tanítottam"... másfél évesen már le írta a nevét, az oviban már könyveket olvasott:)
Mesélj majd belőle ötleteket léci!
Nekünk a hasonfekvés nem éppen a kedvenc tevékenységünk. Bár ma éppen hajlandó volt kétszer is, kb 2-3percig hason nézelődni.
Anyám! Kit öljek meg a kétnapontáért? Jó ha havonta! És nálunk nem én vagyok folyton fáradt, hanem apája amikor robotol használhatatlan.
Képzeljétek sikerült vennem overált! Nincsenek véletlenek! Csak úgy bementem a turiba és megfogtam egy égszinkék végig zipzáras kesztyűs, kiscipős gyönyörűséget 900Ft-ért. Igaz én zsákot akartam, de ezt nem hagyhattam ott, mert ez minket várt. És még a nap is süt!!!
Lányok olyan jól indult a reggel! Már bocsi, de ne csak panaszkodjak, leírom a jót is. Szóval egy jót pókhálóztunk. Mindjár jobb a kedvem is!
Délután meg megyünk és veszünk egy autós cumisüvegmelegítős termoszt. És még a nap is süt!