2010 júniusi babák (beszélgetés)
na felraktam kettőt, délben leszödöm, jön apa :)
köszi Sunny :D
Jó reggelt!
Esztike, egyelek meg, annyira sajnálom, hogy beteg vagy! Ez most ilyen vírus, apa is beteg, nem is aludt velünk éjjel. Félek, hogy Gitta is elkapta, tegnap előtt még ölelgette/puszilgatta.
Kész vagyok Csajok! A cigány ribanc a kilencediken - amelyik a múltkor kilátásba helyezte, hogy felrobbantja a lakását - tombol megint tegnap estétől. Szerintem már szétvert mindent a lakásában, el sem tudom képzelni, hogy mi törni való maradt még. mellé ordít... Én már nem bírom idegekkel. Reggel 8ra már oda jutottam, hogy felmegyek és lenyugtatom.... vagy viszek neki egy üveg pálinkát, hátha berúg és bekussol végre. Ez hihetetlen, hogy mit el kell viselni.
szijasztok!!!
én is arra tippelnék, amire Timcsi. :) meghát a bogyót is szeded. szóval nyugi :)
Szegénykém, jobbulást! :-)
Nyugi, nem hiszem, hogy terhes lennél, szerintem csak összeszedtél valami vírust. Vagy nem kaphattad el attól a fiúcskától aki a múltkor nálatok volt? Annak volt hányás-hasmenése nem?
jó reggelt!
hú, csajok, reggel óta hánytam vagy 10x...:(( és egyedül vagyunk. anyukám jön elengedték munkából... kész vagyok! ha terhes vagyok, meghalok...:((( holnap veszek tesztet...
Szép napot!
Nekünk is sz@r egy éjszakánk volt. Épp hogy elpilledt szegénykém már fent is volt és majszolta az öklét, ráadásul az orra is egy picit mintha taknyos lenne. Szóval, már megint nem aludtam semmit...
Én ilyenkor kamillás vízzel törölgettem a szemét, 1 nap alatt helyrejött.
tettem fel pár képet a babiról, meg egy pocakosat magamról.
nem tudom ti hogy vagytok vele, de szülés óta gázabbnál-gázabb képek vannak rólam....
Sziasztok!
Mi is megint kelünk 2 körül. De nem panaszkodom, mert korán elalszik és 2ig tudok pihenni.
Hogyan lehet a farmon aranypénzt szerezni???????
Vagy csak úgy adja?? Nekem több kellene,de fizetni nem akarok.
szép jó reggelt! (már akinek az)
cudar egy éjszakánk volt, szinte óránként keltünk.... totál kész vagyok...
most meg észrevettem, hogy a jobb szeméből folyik a könny. volt már vkinek?
hú, Sunny, az esti szopi közben azon agyaltam, hogy ma már 5 hónapja hogy ágyathúztál, és eltűntél szülni, és hogy féltettünk, és izgultunk érted!! és hogy olyan ügyi voltál hogy elhittem hogy nem fáj annyira, és pár óra alatt én is megcsinálom!:DDD
5 hónap!!!! mintha most lett volna, a 9 hónap pocakosság itt a fórumon sokkal hosszabbnak tűnt, mint ez az 5.... mindjárt szaladnak, meg visszadumálnak nekünk!:DDD
jajj, Zsuzsika! úgy sajnálom!!!én már a két-három óránkénti keléssel is kivagyok, pedig 5 perc alatt eszik, és alszik.
én is izgulnék, mert én is jó parás vagyok. de Te úgy érzed hogy fáj valamilye? adtatok már neki valamit puffadás ellen??? próbáltál már olyat hogy tejterméket nem eszel például??? hátha az bántja... napközben is sír, és szenved?? vagy csak este? enni eszik teljesen normálisan?
Fél 9-kor alszik el. De most 4. este nyűglődik ő is az elalvással. Nem sír, csak jár keze-lába és nyonyózni kell vele legalább félórát, mire én győzök. Ma pl. csak ölben volt hajlandó elaludni, pedig ő alapból utál ölben lenni.
Apa repked, hadnagyi csillagot kap pénteken. Mintha adnának vele egy millát is, úgy csinál... nagyon büszke magára, ha minden igaz, a legfiatalabb hadnagyok egyike lesz.
És én már még ezt a kurva karriert is irigylem tőle. Én is akartam a saját szakmámban. Nagyon jó szakember akartam lenni.
unokatesómék babija 6 hós, és már oda-vissza, előre-hátra, mindenhogy alszik, mondta múltkor az anyuka hogy éjszaka majd lenyűvi a kiságy oldalsó védőhuzatát (nem jut eszembe az a szó) :)))))
mostam is neki, hogy felkötheti a bugyiját, mert ilyen eleven egy lurkót, ennyi idősen... :)
sziasztok!
hát nemcsak nálatok van fura alvási, nemalvási szokás.
a babi 2 hós koráig bebugyolálva csak és kizárólag háton aludt, majd fordult a kocka, mostmár csak hason alszik, ha a hátára teszem le, kipattan a szeme, most viszont nyűglődik hason is , most pillanat oldalt fektettem, így alszik, de kiváncsi leszek meddig, mert ha visszagurul a hátára mehetek altatni.
már jó lesz ha tudnak pörögni-forogni, és kénye-kedve szerint változtat pozíciót
Nem is tudom, hogy én már mit tennék a helyedben :( szerintem végso megoldásként én is elvittem volna ot dokihoz. mi mást lehetne...
Leilával nem tudom, mi van ma este.
Fél 5-tol fent van, napkozben csak 3x fél orát aludt, nem bír elaludni, már most harmadszor probáljuk elaltatni, eddig sikertelen volt. Látom rajta, hogy álmos (még szép, hogy az), mégis feszíti magát, kapálodzik, nem sír, csak kínlodik, panaszkodik...
Nem tudom, mit csináljunk vele, sehogy nem megy az altatás. Most apája van vele, de hallom, hogy panaszkodik.