Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

37404. 000Évi000 (válaszként erre: 37402. - 000Évi000)
2010. okt. 22. 12:38
tesómnak nem az a munkája, hogy földet hord, mert itt úgy látszik:) az udvart tölti fel termőfölddel itthon:)
37403. Sunny1
2010. okt. 22. 12:36

Itt voltak faterék, elvitték Gitta puni bölcsőjét, mert már nem használja. (velünk alszik ugyanis) Rendesen szar érzés. Az járt a fejemben amíg gyömöszöltük a kangoba, hogy remélem két év múlva visszakerül...

Főzöm apának az ünnepi tejfölös husit, megkapta a csillagocskát.

37402. 000Évi000 (válaszként erre: 37401. - Myster)
2010. okt. 22. 12:31
tesó dolgozik, földet hord, a konyháját csinálja, gyeptéglát rak le a kapuba, és ha jön hvégén az unokatesöm szerelik a kocsiját:) tesó rohadt sokat dolgozik, pasi lusta:) és hétvégén is vmi jótékonysági driftre megy...micsináááájjak vele...ilyen:)
37401. myster (válaszként erre: 37399. - 000Évi000)
2010. okt. 22. 12:25
:*********************************** tesód nem akar avart seperni? nagy, erős férfi :)
37400. 000Évi000
2010. okt. 22. 12:23
jajjj sose köszönök...sziasztok:)olyan hülye vagyok már...reggel nekimentem a wc ajtónak, utána lefejeltem a kiságyat...alig mertem kivinni a Milt sétálni..kicsit szomorú is vagyok egyedül...megettem két csokit..:(
37399. 000Évi000 (válaszként erre: 37386. - Myster)
2010. okt. 22. 12:18

Hát , kösz, de nem a pihenésről híresek ezek a napok. Tegnap pakoltam be a konyhát, persze a mosogatógépünnkel lett valami, nem műxik.

Közben már beborították az udvart a levelek, mindig van annyi munka....a Milán persze követeli anyából a magáét, éjjel nappal. Kicsit úgy nézek ki, mint egy nyúl a soroksári tenyészetből, piros a szemem,csapzott a bundám:) Ja, és persze megjött...

37398. myster (válaszként erre: 37397. - 000Évi000)
2010. okt. 22. 12:16
saját csapdájában vergődik. :) csak hadd izzadjon, az is nemesíthet :)
37397. 000Évi000 (válaszként erre: 37379. - Lara20100617)
2010. okt. 22. 12:13

Vérlázító anyósod van, de tényleg. Az enyém azóta nem jött, nem hívott minket, hogy nem lett leterítve a piros szőnyeg.

Majd fog telefonálni szülinapja előtt, hogy mit kér...ami két napra van az én szülinapomtól, és mindig arra teszi az övét, hogy azt akkor kell megünnepelni...Boldog szülinapot Évinek anyóssal:)))

EGyik haverommal dolgozik egy helyen, mondta hogy azóta tiszta bolond...szerintem rájött hogy okos ötlet volt elmenni köszönés nélkül. Nem lesz meg a Milán fél éves képe az iwiwre (eljön, lefényképezteti magát a gyerekkel, és megy, nem mindtha bánnám hogy nem időzik)

37396. myster (válaszként erre: 37391. - Estyty)
2010. okt. 22. 12:12
egyelek meg!!! visszateszem még akkor :)
37395. rena8484
2010. okt. 22. 11:26

annak is boldogságos aki tegnap volt 4 hós :))

pl a estyék meg macs meg.. meg nem tudok mindenkit :)

37394. rena8484
2010. okt. 22. 11:24

hála égnek nincs gond a csípőjével

nem is tudom lehet hogyx ezt már írtam

ma 4 hónapos a lánykám

meg még van 2 babó Handáék meg zsuzsika83 ék is ma hófordulósak : boldogságost neki is

37393. rena8484
2010. okt. 22. 11:20

sziasztok

hát lara ez az anyós

én az enyémtől is már megzavarodok pedig nem vészes Az a legidegesítőbb hogy mindent kommentál

jajj anya biztos meleg a hami

jajj anya add vissza a hamit

jajj anya hagy ott azt a cumit és ott is lesz

jajj én meg megbolondulok

reggel azzal kezdi mosol ma?

Utálom hogy mindent egyeztetni kell

a konyhába is csak ketrülgetnu kell mert mindent ő csinál

hogy menne a piiiiii_________csába

teljesen fölment a pumpa reggel

én akarok gondoskodni a fiárol miért neki kelll

34 évesen élettársa van gyereke és az anyja mos rá

áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

annyi dolga lenne hogy vigyázzon a gyerekre ha kell

soha nem lesz kész a terasz ahol lesz a különlakhekye én meg már nem BÍROM

bocs ha sok lettem

37392. estyty
2010. okt. 22. 10:55

nálunk is megy ez az elkényeztetős dolog, meg hogy altatni kell... meg hogy csendben vagyunk ha alszik, és nem kiabálunk körülötte...

jajj, lara, kész vagyok a történeteidtől. ha én beengedném anyósékat, tuti ugyanez lenne, de kizárt hogy hozzán valaha is fürdetésidőben jöjjenek.. az szent!!! másképp nem aludna normálisan. így is tegnap már attól megzavarodott egy kicsit hogy anyukám is itt volt még akkor...

37391. estyty
2010. okt. 22. 10:53

hello lányok!

bejelentkezem, hogy túléltem... legalábbis úgy néz ki!

annyira szarul voltam mint még életemben soha...:(( sajna az Andris képéről is lemaradtam, pedig az én gyógyulásom miatt lett volna!:DDD

Konkrétan este 7ig egyetlen egy korty víz sem maradt meg bennem!!!:((( egy kortyot ittam, és kb. 3dl jött vissza! nem tudom hogy csináltam!! kaptam két szurit délben meg este 7kor, aztán az éjszaka jobb lett! Törpe kb. 3* evett egésznap, attól még jobban kivoltam! aztán éjszaka bepótolta kb. 2 óránként kelt, és annyit evett hogy csak na! a fejem szétszakad este óta, úgyhogy különösen jó volt kelni!:( na de mindegy, csak ő ne legyen beteg!

Anyukám volt itt a picurral, meg TAmás éjszakára hazajött. Anyucim az éjszakát végig hányta és ment a hasa ezerrel...:(((

Állítólag a kórház is le van zárva olyan vírus van.

Szóval ennyi!!

37390. Sunny1
2010. okt. 22. 10:24
Olyan éjszakánk volt... apának 36,5 a "láza", majdnem elkezdte este a végrendeletét diktálni. a gyermek meg az egész napi ordítás után az esti sétán úgy beájult, hogy harisnyában, tipegőben, pisis pelusban tettem le aludni. aztán éjjel szopizott 3x, meg játszottunk két órát, aztán 8ig aludtunk. unokatesóm szerint a széltől volt megbuggyanva a gyerek.
37389. anduca (válaszként erre: 37379. - Lara20100617)
2010. okt. 22. 10:24

b@ssssszuuuus! :(

sziasztok!

az ekcéma nem akar eltunni, dokino írt új krémet... ááá, csak experimentálnak a gyerekemmel! de legalább ez most már nem szteroidos krém.

37388. Sunny1 (válaszként erre: 37387. - Myster)
2010. okt. 22. 10:17
most várom Őket pont,és a reggel tesztelésre felrakott babaláncot már le is vette, a vitákat elkerülendő. Tuti azzal jönnének, hogy megfojtja a gyereket és tiszta hülye vagyok, hogy ráadom. Én meg ugye nem hagynám magam...
37387. myster (válaszként erre: 37386. - Myster)
2010. okt. 22. 09:23
ja és a legrosszabb az volt, h dögfáradt és hormonális voltam és csak jót akart. szokásos. :)
37386. myster (válaszként erre: 37382. - Sunny1)
2010. okt. 22. 08:52

eleinte anya engem is próbált meggyőzni, hogy hagyjam sírni, majd abbahagyja, mi is elvoltunk egyedül. aha. akkor is felvettem, a cseszegetéstől viszont ideges lettem, amit a béjbike persze érzett, ő is nyugtalan lett. jó kis korszak volt.

mostmár hálisten látja az eredményét, hogy Fióka mennyit vigyorog, milyen jól elvan, nyitott, érdeklődő és már támogatja, hogy régi felfogás szerint "kényeztetjük" a gyereket :DDDDD

na megyek, kicserélek egy ordas rotyis pelust :)

Évi, azért pihenni tudsz? Remélöm!!! :* :)

37385. myster (válaszként erre: 37380. - Lara20100617)
2010. okt. 22. 08:46
még szerencse, h anyukád nem veszi föl a kesztyűt. úgy felhúztam magam anyósodon! :) legközelebb remélem, éjszaka megy hozzátok, hogy meglepődhessen, hogy mért nem engeditek be és ha mégis, mért vagytok hálócuccban :D
37384. 118ace9012 (válaszként erre: 37380. - Lara20100617)
2010. okt. 22. 08:43

Jesszusom, Te aztán meg vagy áldva anyósoddal!

Nem kell velük foglalkozni, ha hagynád sírni, tuti az lenne a baj! Mindig keresnek valamit amibe bele lehet kötni.

Ilyen jellegű féltékenység nálunk is volt még a lányommal, hogy csak az egyik nagyszülőkhöz fog hozzászokni. Novemberi a lányom, karácsonykor is, meg utána is nekem kellett hordanom anyámhoz, hogy egyáltalán lássa... Aztán eluntam, hogy télen csúszós utakon, nekem kell bebumlizni a szomszéd városba, hogy megnézze. Fél év múlva eszébe jutott, hogy megnézze! Aztán nem tetszett neki, hogy a gyerek csak pislog rá, hogy vajon ki lehet... Nem is jött már több mint egy éve. A Tökit nem vittem oda bemutatni, ha még a kórházba se jött be, így őt még nem is látta. Ha majd esetleg valami csoda folytán kapcsol, már b@szhatja, már bocsánat.

37383. zsuzsika83
2010. okt. 22. 08:43

Jó reggelt!

Sunny! Lara!

Jót röhögtem az anyósos sztoriatikon. Engem egyenlőre nem cseszegetnek, legalábbis a szemembe nem... : )

37382. Sunny1 (válaszként erre: 37380. - Lara20100617)
2010. okt. 22. 08:32
Tyűha! Olyan, mint az enyém, csak az még nem hívogatja anyámat. Na mondjuk ő adna is neki, az tuti. Ennek ellenére sajna nekem anyám gondolja úgy, hogy kényeztetek, én meg úgy gondolom, hogy bekaphatja.
2010. okt. 22. 07:32
bocs a sztorikért, de kijött :DDDDD
2010. okt. 22. 07:31

tegnap voltam szemészeten, lesz szép szemcsim:)

apa vigyázott a babira. anyós fölhívta az ééééééééééén anyukámat, hogy mit képzelek én, jó lesz ha elbeszélget velem, mert nem állapot, hogy ők nem vigyázhatnak rá, így nem szokja meg őket a baba. hát amilyen sűrűn kiesik hozzánk (nem mintha bánnám), biztos nem szokja meg őt.

ja meg azt is mondta anyumnak, hogy nem jól nevelem, elkényeztetem, mert nem hagyom sírni, sőt a keresztelői videón is látszik hogy rázogatom a popsiját, mért csak így jó neki. erre anyum azt mondta, ő felnevelt 3 gyereket, egyiket se hagyta sírni, csináljam úgy ahogy szeretném :) jót nevettünk, hogy anyós már őt próbálja osztani :))))

2010. okt. 22. 07:25

brühühühü, elkaptuk a náthát, torgyogunk, mint a csudi :(((((( ma átviszem a dokinőhőz, hátha hétvégére rosszabbodik a helyzet, aztán kéne gyógyszer, inkább megmutatom

tegnap este beállít anyós, mikor??????????????

hát persze a fürdetésre. úgy utálok mikor akkor jönnek, megvan a szokott kis rituálénk, most meg nekiáll üvöltve beszélni a babihoz. fürdés után nálunk csak a kislámpa ég, vagy csak a folyosói, hogy a babi kapcsoljon: itt az este :)

erre anyós elkezdi, hogy ne röhögtessem, hogy sötétben szoptatok, meg hogy nem is álmos, mert játszani akar. b@sszus, ő reflektorfénybe altatott?

ja és mikor a babi nem válaszolt a hülyeségeire, még mondta hogy látja ma nagyon rossz kedve van, mondom neki áááááálmos. hát erre jön após, anyós beinvitálta a szobába, hogy gyere papa fütyülj neki, azt szereti. na ekkor azt hittem felrobbanok. mondtam, hogy ne fütyülgessen, mert ugye áááááááááááálmos és altatni szeretnék, erre nekiáll fütyülni, a babi persze erre se reagált. mondta anyós, na el is mennek mert durcás kedvébe van az unoka.

még az ajtóban megjegyezte, hogy minek akarom én hogy mindig aludjon ez a gyerek? kész vagyok

37378. 000Évi000
2010. okt. 21. 23:48

sziasztok:)

Nagyon sok dolgom van, csak most tudtam benézni,

Myster, én is pont hajat mostam, egy marék hajat dobtam ki utána. Tudtam, hogy erős lesz, de eu nagyon igaz túl sok is van, de utálom, hogy mindenhol ott van.

Én is ma kaptam meg, hogy el van kényeztetve a gyerek, hát elmagyaráztam szépen a véleményem...mit csináljak vele négy hónaposan???? Küldjem kiképző táborba???

Eszti jobbulást:)

Jó Éjt mindenkinek, fáradt vagyok, mint kutya...

37377. myster
2010. okt. 21. 21:44
Találtam egy naggyon jó blogot. :) Annyit nevettem!! Konkrétan sok helyen könnyesre röhögtem magam, ilyet már rég nem csináltam. :) Írjátok be a gugliba, akiket érdekel, hogy lustanyu és kidobja a blogját.
37376. myster
2010. okt. 21. 21:40

Nnos. Megfésülködtem, hajat mostam, megszárítottam. 5 marék a fésűben és a lefolyóban, 1 marék a fejemen. :PPPPPPPPPPPPPP :)

mindenkinek jójéjt!

37375. roni76 (válaszként erre: 37374. - Ukibaby)
2010. okt. 21. 21:26
Köszi akkor megnézem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook