2010 júniusi babák (beszélgetés)
nem, ő egyenesen ide akart költözni...mikor kész lett a házunk (csak az én szüleim anyagi, és fizikai segítségével, ) akkor kijelentette, hogy eljön már, megnézi, ki tudja hova kerül .... mondjuk én tudom, hogy akkor hova kerülnék...
Jó reggelt!
Hát ezen nagyon röhögtem..ahogy ott állsz az ajtóban, és a világért sem hívnád be...dehogy látszik, hogy nem örülsz:)
Van humora...reggel tízkor.
Jó reggelt mindenkinek! Jó kaki éjszakánk volt...
SziasztokMár 4 hónapja nem voltam fent....jól eltelt az idő.Néztem a kicsikröl a képeket, nagyon megnöttek ám, nagyon édesek!
Na,tényleg elmegyek takarítani,mert nem lesz belőlem lóf..sz sem!!!
A lányom a mai napig elbohóckodik vele, szereti még mindig. :-)
Jó reggelt!
Meglestelek a közösségin, nem is tudtam, hogy dr vagy! :-)))
Lassan nekem is időszerű lenne egy fogorvos, de én rettegek tőlük...
A fogaim nem lyukadnak már sok éve. Amivel kamaszkoromban végzett a szuvasodás, azzal vannak a gondok most is. Meg hát sajna az ínyemmel. Szóval nálam egy gyerek-egy íny. Az a gáz, hogy ínyből egy db van össznyevisznya.
Nekem eddig úgy volt,hogy egy terhesség 1 fog!Mármint lyukas!Most kőkeményen szedem a szoptatós vitamint,meg teát is(milusan),eddig minden ok!!Kop,kop!!
Először röntgen nélkül le akarta kapni a hidamat. Aztán mikor közöltem, hgoy lehet, hogy idegölt akkor mégis elküldött röntgenre. Kiderült, hogy bizony nem ott van a bibi, ahol gondolta, vagyis nem a gyökéren ül a szokásos gombóc, hanem kicsit kijjebb (húú de hülyén néz ki ez a szó leírva!). Imádom a fogorvosokat. Mikor mondtam neki a párom csontbeültetését úgy nézett mint rozi a moziban. Mondom neki, hogy nem akarom, hogy majd elől is behorpadjon az ínyem, ha bővíteni kell a hidat. Erre aszongya, hogy odébb van az még. Mondtam, neki, hogy doktorúr én 90 évesen se szeretnék elől behorpadt ínnyel közlekedni. NEm értem én ezeket a dokikat. Nekik nem az elégedett "ügyfél" a cél?
kellene mennem takarítani,meg főzni,mert jön haza a család másik fele is,de semmi kedvem!
nekem néha hagyja,amit mondjuk én találtam ki a saját eszemtől,de jó lenne szakszerűen,persze ha minden napos lenne a dolog,akkor biztosan megszoknák,és engednék!na erre mondta a védőnő,hogy ebben nincs kötöttség,mert nem kell fürdés elött,hanem bármikor,amikor a babának kedve van hozzá!dehát csak a szája járt eddig még!
valamelyik nap beszéltétek a tanuló kutyust!Láttam a tesóban,az ujabb verziót,ami angolos is 12500,a sima akciósan 7500 volt!hát,meggondolandó,mert nagyon hamar megunják...nem tudom!
nekem eddig nem is hagyta Gitta, hogy masszírozzam, most is elég nehézkes a dolog, mert ennek a gyereknek sajtkukac van a seggében, állandóan mozgolódik. Pedig olyan jó lenne, ha hagyná. Ehhez, amit nekem mutatott kell olaj is, ezt fürdés előtt jó csinálni.
Hát gondolom a lájtosabb verzió,a felnőtt thai masszázst én is ismerem,ehhez állítólag nem kell levetkőztetni,nincs krémezés,bármikor lehet csinálni,amikor a baba akarja,állítólag nagyon jó!!Hát ,nem tudom,mert erről lemaradtunk,bár már gondolkoztam rajta,hogy felhívom,hogy ugyan jöjjön már el!!
a thai masszázs kur.va fájdalmas és brutális! A gyerekverzió milyen lehet? Nekem meg is mutatta két hónapos korában a babamasszázst, de az csak kis finom dörzsölgetés inkább, az a fajta, amiről a felisitas csomagban is volt egy füzet.
nagyon szexi és izmos és baran és izé... :)))))
Alszik a kincsem, de majd minnyá csinálok róla:))))
szerintem a kopasz pasik kifejezetten szexisek. Nekem mindig a gyengém volt.
Hát akkor képet légyszi!!!
Jó reggelt!
Tegnap megfodrászolták az én Bogyeszemet. Annyira cukker... csak úgy csillog a kis kopasz fejecskéje. természetesen végigordította a műveletet, de azért nagyon büszke voltam rá. Édes kis kopasz kukac:))))
így gondoltam,hogy azért 1 hónapban 1-szer illene!!végülis a baba thai masszázs miatt vártam volna,mert azt beígérte,hogy arra betanít,dehát ba...ott!!2 hónapos kortól lehetett volna már csinálni,erről kicsit lecsúsztunk...
Ja,kicsit égő volt,hogy én széles vigyorral lelassítottam,és ő meg sem nézte Korit,olyan volt,mintha rá akarnám erőltetni,vagy mi:-)))Nézzé má be a babakocsiba asszony!!!
Jó reggelt!Hozzátok milyen sűrűn jár a védőnő?Nálunk már nem volt 2 hónapja,nem mintha hiányozna,de kicsit meglepődtem tegnap,hogy séta közben összefutottunk az utcán,és én lelassítottam,hogy most akkor biztosan meg fog állni,és nem!!Elment mellettünk köszönés kíséretében,és ennyi!Azért ez egy kicsit durva!Na,mindegy!
Legalább már ki fog tisztulni magától valószínűleg. Azért jó, hogy a doki egy gyulladással sem tud mit kezdeni... hogy szerzett diplomát? lehet, épphogy csak kettessel végzett....
Jó reggelt!
Vazze, ez durva. Kijutott azért neked is rendesen, annyival vagy talán mégis könnyebb helyzetben, hogy hozzád azért mégsem tud papucsban átmenni.
Az ínyemen volt egy gyulladás, jó mélyen, amit kezelgetett a doki (elfeszítette az ínyemet a koronámtól, hogy ki tudjon folyni a trutyi), de sz.rt meggyógyulni. Aztán eccőcsak addig dudorodott, míg tegnap kipukkadt. Most ott egy luk az ínyemen, viszont eltünt az a bazi dudor és a fejem sincs feldagadva. Nagy élmény.
Jóccakát! Szép álmokat!
b@sszus, az annyira látszik, ha nem orulunk? :D
...
anyos kopog az ajton. én félig kinyitom az ajtot és koszonok. anyos koszon és megkérdezi, bemehet-e.
mindig ezt csináljuk és én nem is veszem észre magamat, hogy milyen udvariatlan vagyok, nem tessékelem ot be, csak állok a félig nyitott ajto mogott.
ja, tobbnyire pizsiben.
igen, imád reggel (10 korul) járni.
a barna lorol nem hallottam.
amúgy nem hull nálunk a ho. csak úgy eszembe jutott ez a mai dátumrol.
További ajánlott fórumok: