2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt! :-)
Sehol senki?
Asszem én is elteszem magam holnapra.
Jó éjt csajok! :-)
Na, jó éjt lányok.. Megint egy szexmentes éjszaka... regisztrálok valami hájimádó társkeresőbe, akkor talán szerzek egy olyan pasit, amelyik hajlandó...
puszik..
na jó éjt csajok, olyan álmos lettem, sok történős nap volt ez is:)
olyan szépen alszik ez a büdös kölyök...néha legszivesebben felpuszilgatnám....csak nem akarom este a poklokat a nyakamba szabadítani:)
tegnap egész éjjel a nagyágyban aludt velem, egyszerűen annyira vágytam rá, hogy megint ott szuszogjon hozzám bújva:) ezért is vagyok olyan fáradt....de mégis megérte:)
Szép álmokat Nektek:)
Le is szedem..:)))
Te? Az ki van csukva... én öreg is vagyok meg kövér is.:)) Te meg szép vagy, vékony és fiatal:P:P:P:P:P
szerintem én szarabbul nézek ki, de nem is merek képet feltenni:)
a Bogyesz mennyire cuki, olyan édes a feje minden képen
Azért lehet ezt kíméletesebben is közölni... Na és ami a legfontosabb, attól még lehet szexelni!
Én is mondtam a férjemnek, hogy az a 20-as ami rajta van, nem egészen okés, de azért nem ez körül forognak a napjaink. Elküldtem focizni, meg szex közben is ő az aktívabb, azt jól van. :-)))
Azt! :))) Az enyémnek is...:P
Dobok fel egy képet a naplómba, rémüldözzetek csak.. tényleg a hízott sertés kategóriába tartozom..:)))
legalább őszinte, ezt komolyan gondolom,
az enyém se csinál ebből titkot, de hát nem is így szeretett meg...amúgy meg a k anyját:)))))))
Egész jol beindultatok így késo estére :)
Jo éjt!
Akkor nem, de amióta abbahagytam a szopit, azóta feljött vagy 10 kiló...:(((
Mindenesetre az önképem összetört rendesen..
Tényleg olyan nap! :) Leila megfogta, osszegyurte, szájába tette, osszenyálazta, majd eldobta az újságot :)
Mostanában mindent dobál le a foldre. Már párszor eljátszottuk, hogy visszaadtam neki a játékot, megint ledobta :) Kicsit korai ez, hogy már most ugráltat, nem? :D
Leszünk mi még bomba formában, nem kell kétségbe esni! ;-) Nézd meg milyen ügyesen csinálja a Zsani!
Nekem könnyebb elfogadni magam, sose voltam vékony. Iskolába mentem 40 kilóval, amikor a többiek pont fele akkorák voltak mint én. :-D
A ma este nagy kérdése, válasszal...
Én:
-Nyuszi, miért nem szexelünk már két hete?
Apa:
-Szeretném, ha fogynál egy kicsit.
....
Önbizalom? Az meg mi a fene? Hírből sem ismerem...
én se tudom, hogy legyen....én már szoktatnám a kajára, egyrészt mert érdekes kanállal etetni, másrészt ha nem szoptatnék fogyhatnék szerintem,
de ő ennek ellenáll, és ő nyer:)meg imádom szoptatni is, meg azt is ahogy szereti a cicit, meg hogy hogy megnyugszik tőle mindig...áááá, megint ott vagyunk, hogy Nekem jót tenni...
annak ellenére viszont, hogy mindig hízom a vitamin kúráktól, most elkezedtem még szopisvitamint szedni, hogy mi lesz ebből nem tudom
Én úgy gondolom, hogy a lila kis Bogyesznél csúnyább gyerek nem nagyon született még. :)))
Az ez... és ez... hát igen, ezen én is elmélázok néha... nem biztos, hogy jól választott Bogyi:)))