2010 júniusi babák (beszélgetés)
mióta terhes vagyok megse vizsgált a doki
üdv itt ariel
Évi:)
Mindenféle pisilő probléma oda tartozik, ha nő vagy, ha férfi. Többnyire a súlyosabb eseteket küldi tovább a nőgyógyász vagy a háziorvos. Sikerült ráakadnom egy egész jó tözegáfonya kivonatra, ha negatív az eredmény, akkor sem hagyom abba a szedését. Azért nagyon izgulok. Azt olvastam, hogy ráhúzódhat az a baci a burokra, és idő előtti repedés, szivárgást okozhat. Szurkoljatok, lécci!!!! :)
Ne aggódj, csak az ujjával nézi meg hogy zárva vagy -e. Szerintem.
Ja és én 4 kilót híztam. Egyfolytában kérdezgette a védőnő, h étvágy rendben? Mondtam, hogy persze! De én még csak karikor kezdtem szemmel láthatóan nőni, szóval szerintem nekem még hátravan a nagy hajrá... :)
Azért kérdeztem mert nekem is.
Nekem mindig megnézi télleg.
Szijasztok!
Megvolt a 20.hetes uh-m és vissza kell mennem arckoponya-kontrollra!!!! Valakinél előfordult ilyen? Mire elkezdtem volna izzadni, addigra a doki megnyugtatóan közölte, h nincs semmi baj, csak úgy fexik a baba, hogy nem látja az arcocskáját. :) Csak 1 pillanatra mutatta meg neki, amikor megkértem szépen (nagyon szófogadó baba). :) Már két orvos szerint is kisfiunk lesz. De azért én még kíváncsi vagyok, mert annyira nem láttam a bizonyítékot, úgyhogy várok a kékítéssel. :D
A méhszájat nem nézi minden alkalommal a terhestanácsadáson a doki?
Ez az,nem tom hogy nézi a doki,lehet uh de szerintem nem azzal fogja hanem vagy kézzel vagy a kacsával bekukkant.
Mért milyen az? Nem egy sima hüvelyi UH, ahol megnézik hogy zárva van-e rendesen? Olyan mindenkinek van?
Elvileg nem sokat fox érezni! Nekem pl. a rákszűrés 13 hetesen sokkal kellemetlenebb volt (pedig amikor még nem voltam terhes, meg sem kottyant) :).
szia, biztos sikerült, ha már nem fáj:) nem is tudtam, hogy oda lányok is járnak.
Úgy félek ettől a vizsgálattól!!!! :((
Tegnap töltöttem a 20.hetet,még mindig nem mutattam meg hogy milye van a lábaközött!Most készülök a dokihoz méhszájvizsgálatra.
csak nem birtam:-)megvan!
nem láttam még semmi ilyesmit.De hol is pontosan?tényleg mennem kell .Majd ha visszajöttem.
van egy pár sorral fejjebb egy táblázat, abban majdnem mindenki benne van, ki vár kislányt, fiút, hány nap múlva van kiírva szűlni stb. Ha láttad már bocs, csak sokan nem vettük észre.
most megyek,had tömjön egyet a fogdokim:-(birom utálni.Okt.még rendben voltak a fogaim,most meg 4 is lyukas.már iszom a kálciumot,talán még időbe.Nem bánnám ha szülés,szoptatás alatt is lennének fogaim:-)))jok legyetek!
Sziasztok, újra itt!:)
ariel29 üdv közöttünk!
Én még mindig az álomkorral szenvedek, de azért már alakul. Szurkoljatok nekem, holnap megyek vissza az urológushoz. Remélem sikerült kiírtani a bacit.
örülök,h.itt lehetek végre:-)!Nálatok,h.alakulnak a dolgok(hol tartasz,neme stb)?Próbálok pótolni,de sokan vagyunk.-)))
csak jóra probálj gondolni,biztos minden rendben lesz.gratula a kicsi lányhoz!Mostanában "ritkaság":-)
Sziasztok!
Ma elég nehezen tértem magamhoz. Nem akart kinyílni a szemem, meg az ágy sem akart kidobni.
Nálunk ha minden jól jön, kislány lesz, 18. hétben vagyok, van egy pajzsmirigy probléma, aminek az eredményére várok, de remélem minden rendben lesz. Már régóta bizonytalanságban vagyok, talán már lassan eldől mi van. Meg egy műtét vár rám, öt nap múlva, de az a babára nem veszélyes, lágyéksérv.
Akkor megkűzdöttél a kisfiúért:) De sikerült:)
és nálatok mi lesz?hol tartasz,lemaradtam,de igyekszem mindenkit potolni:-)
most már jól!azért is csak most csatlakozom...áprilisi vetélés(de ezt már felejtsük),most az első 10 hét vérzés,korház stb.nem tdtam mi lesz.De már a 20.-ba járunk.A 13 hetesen megmondták h.fiu:-),tegnap megerősitették:-)))
További ajánlott fórumok: