2010 júniusi babák (beszélgetés)
:-))
És elég hasznos kis dolog tud lenni:-))
Basszus mik vannak! Én azt sem tudtam, hogy ilyen létezik!
Ne legyél ideges, inkább örülj, hogy ma látod a picit! De jó neked...
Ovulációs teszt...elvileg kimutatja mikor van peteérés....vagy is mikor vagy közel a pete kilökődéséhez...
szia, én segítenék szivesen, de nem tudom, mi az az ovu teszt, bevallom...
Én meg nappal nem nagyon tudok, igaz nincs is miben elfáradni, most, hogy otthon feküdten, amúgy is. Ma voltam kint egy negyven percet sétálni, volt aki támogasson a jégen, annyira jó volt, már tiszta sápkóros lettem a szobában. De álmos is lettem. Mondjuk nem fekszem le, mert mindjárt menni kell a körzeti orvoshoz, utána meg genetiaki UH, amitől lassan biztos ideges is leszek egy kicsit.
sziasztok! Tudom nem ide tartozik a dolog de hátha tudtok segíteni..
Én most használok először ovu tesztet. . . tegnap két csík egyformán erős volt. . ma talán a teszt csík picit halványabb. . . tudja valaki mikor van a pete kilökődés?A pozitív tesztkor vagy mikor már negatív. .
CSak mert annyi mindent olvastam már. . .
az enyém azért nő, mert előtte nagyítóval kellett keresni, és el kell kezdenie idejében nőni, hogy valami legyen ott a végére:)
3-at, megnéztem a képeidet, nagyon csinik:)
De azért bubukálok minden nap ebéd után,ha tehetem,de nem túlsokat tudok,kb. fél óra!
Miért csak a Ti cicitek nő, az enyém miért nem???? Elromlott??? Ezt meg fogom kérdezni a dokitól. Az elején nőtt egy kicsit, de aztán megállt és azóta nem mozdul. Ez olyan igazságtalan! Bezzeg a cicimen lévő ragyák! Na azok nőnek, pedig sohasem voltam pattanásos. Még szerencse, hogy az arcomra nem nő.
En 65,5 kg voltam mikor teszteltem. A kovetkezo hetekbe, lefogytam 63-ra, mert nem tudtam enni, most 68 kg vagyok.... :(
Most akkor 3 kg-t vagy 5 kg-t hiztam?
De amugy nem latszik, eloszlik cickon es pocakon, sot regebben volt ilyen oldal buggyanatom, :D azota az nincsen, a hasam kihuzta. :)
Látom más férjének is tetszik ez az állapot:) Az enyém nagyon lelkes, voltam már ennyi kiló, akkor nem tetszettem neki annyira, de valahogy azt mondja, hogy ez most nagyon tetszik neki, mert másképp van, has, cici, hát én nagyon furcsa vagyok magamnak így. Máskor is volt már hogy nem jött fel a zipzár, de ez a léggömb a hasam helyén...:) Ez olyan furán kikerekít mindent. Nekem is mindig mondja, hogy de szexis vagy...meg sokkal többet "piszkál"...bár most a műtét után tilaom volt, de pár nap és lejár...végre:)
Én jobban alszom, mint régen. A párom reggel azzal ébresztett fel, hogy rajtam nevet hangosan, mondta, hogy 3 szál hajam lógott ki csak a takarók alól, meg nagy szundítás hangok, olyan jókat alszom. Nappal nem tudsz aludni?
Jó reggelt!:) Én így ezt megértem. Én azért viccelődöm akkor rajta könnyebben, mert a hízásommal együtt vagyok most 64 kg, 57 ről kezdtem. De Nekem furcsa, hogy ekkora vagyok, így is. Meg még mekkora leszek. És nem félek, hogy nem tudom leadni, nem tudom miért, később meg lehet ráfázok a könnyelműségre.
Sziasztok!
Most én is meg vagyok nyugodva, mert csak 2 kg-ot híztam eddig. Bár így is gurulok, mindkét lánnyal 15 fölött szedtem fel és csak a baba súlya ment vissza. Most 83.5 vagyok. Az elsővel 56kg-al mért először a védőnő. Én mindig is sportoltam, meg tesit tanítok, vért fogok izzadni, mire elfogadható állapotba hozom magam, mire a pocaklakó majd 2 éves lesz és mehetek vissza dolgozni. De enni imádok.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Most jöttem meg a házidokitól,meg a kórházból,de én olyan lusta voltam bemenni :)
Szerelmeskedés témával kapcsolatban,már nem tudok úgy elhelyezkedni,hogy jó legyen,úgyhogy mondtam a Páromnak,hogy máshogy oldjuk meg/és az valamiért jobban tetszett neki?!/ :D
Találkoztam az egyik kolleganőmmel,és azzal szekált,hogy mennyit fogytam,hát mondom van miből :) Eszem rendesen,de mégis,na nem baj!
Az én védőnőm is nagyon kezdő,jaj szörnyű!Még jó,hogy Anyum gyermekápolónő,így nem maradok le semmiről :)
Sziasztok!
Látom a hízás a téma. Hááát, én sem a pehelysúlyban kezdtem/vagyok. 75 kg-mal indultam, most 83-nál tartok. És hol van még a vége???
Szerencsére a párom bíztat, hogy ne foglalkozzam vele, szerinte mellesleg és hasban tudtam le eddig a nagyját. Na meg tetszik neki a sok gömbölyűség. Hiába no, mindig meg tud nyugtatni :)
Azért ha belegondolok, hogy Danival 80,5 kilósan vonultam be a szülőszobába... és akkor 13 kilót híztam. Szerintem most nem állok meg ennyinél. :(
De eddig még nem zaklatott se a védőnő, se a doki a hízással, talán nem annyira feltűnő a nagyobb testfelületen. :)
Én a három lányommal 25-28kg-ot híztam,vagyis addig engedtem mérni,és még volt 3 hét a szülésig,de azt mondtam,hogy nem vagyok hajlandó ráállni a mérlegre,mert utána jött a letolás.Most nagyon csodálkozom,mert eddig 2kg jött fel,a másik 3 terhességnél eddigre volt 10-12.Hát nem tudom,anyum szerint majd behozom,de azért remélem nem.Mondjuk akkor 55kg-ról indultam,most pedig 68-ról,és lehet,hogy azért.Jó lenne,ha a végére 10 kilónál nem lenne több.
Szia :)!
Köszönöm. Jól hangzik, megnézzük :)
Jó reggelt!
Aranyos a férjed! Az enyém még szokja a nagy ciciket, bimbiket, pocakot:) Múltkor kiszakadt belőle: de nagy vagy mindenhol.....
Hűha, és ez még nem a végső állapot.
Jó reggelt mindenkinek.
Én is híztam már 6kg-ot,de az én férjem is édesen megjegyzi majdnem minden nap,hogy ez neki nasgyon tetszik.Olyan édes.
Tegnap este bálnaként feküdtem az ágyon, meztelenül, hanyatt. Bejött a párom és azt mondta, hogy ennél erotikusabbat még soha nem látott. Kérdeztem, mármint mit? Erre azt válaszolta, hogy gyönyörűek vagytok így ketten. Olyan nagyon jó érzés volt, mégis annyira furcsa...:))))
Én "csak" két kilót híztam eddig, de nem vagyok túl büszke. Ahogy olvasom, rég túl vagyok azon kilón, amivel ti már szülni mentek:) A párom szimpátiásan növeszti a pocakját. :)) Azon viccelődtünk, hogy neki lassan nagyobb, mint nekem.:)))
Jó reggelt kismamik!
Látom este a hízást tárgyaltátok. Én sem panaszkodhatom, de nem vagyok megijedve, ezt is elviccelem a dokimmal. Váltósúllyal kezdtem (69kg), most járok középsúlynál (68), két hét múlva megyek gondozásra, addigra bejutok a félnehéz súlycsoportba. Tegnap találkoztam férjem egyik kollégájával, akit elég ritkán látok. Háttal álltam neki, és nem ismert meg!!!!!!! Azt mondta, hogy meg vagyok "asszonyosodva". Erre szívem szerint azt reagáltam volna, hogy "nyald ki a s..." Azt szerettem volna, ha csak előrefelé gyarapszok, sért, ha a fenekem méregetik dekára!
Sziasztok!Ti hogy alszotok éjjel?Én nagyon sz...rul!4-szer voltam kint pisilni,utána alig tudtam visszaaludni,csak néztem ki a fejemböl.Lehet,hogy ráfeküdt a babóca a hólyagomra,mert mikor elmentem wc-re,alig jött valami.Nagyon álmos vagyok!!!!!
Úgy belegondoltam...a védőnőnél is meztelenül.. :)))
Bár én fogytam volna 5 kg-ot!!!!!!!!!!!!!
Gratu a hízáshoz!:)
Ott nekem is többet mért 2 kg-al.Mondtam,hogy nem vetkőzhetnék le?:D Csak vicc volt.
Oda is menni kéne....de semmi kedvem.Semmit nem csinál.Kis kezdő,még a vérnyomásmérés is gondot okoz neki.Majdnem én mértem magamnak....ááááááááá
További ajánlott fórumok: