2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nekem az elején volt így hogy nem tudtam aludni, aztán volt vagy 3-4hét hogy mint a bunda, még pisilni sem keltem fel... most megy kb. egy hete megint szenvedek... pedig este sem fekszek le korán, 10-12óra között... úgyhogy nem tudom miért... öregszem...:)))) nem iszol keveset és azért sűrűbb??? nekem mostanában olyan világos, annyit iszok, állandóan szomjas vagyok!
Jajj, de jó!:))) Szorítottam!:)) APának is bejön a vágya!:)))
Mikor felébredek én is mindig keménynek érzem a hasam. Szintén nem tudok aludni, és nagyon idegesít a dolog. Mindent csinálok már, olvasok, pakolok, vasalok, mikor mihez van kedvem. Pedig napközben nem is szoktam aludni. Felkelek arra, hogy pisilnem kell, és nem tudok visszaaludni.
Ja, a legjobb, hogy újabban néha olyat pisilek, mint a rostos lé, annak ellenére,hogy azt mondták ez normális, elég furi a látvány.
:-))) Gratulálok! Szép a neve.
Sziasztok Csajok! Most jöttem haza uh-ról. Olyan boldog vagyok,kislányunk lesz. Valóra vált az álmom. Ikocsis kérek szépen egy rózsaszín gólyát,és Rebeka lesz a neve. Köszi!
Sunny, én sem voltam soha pattanásos, de most nekem is van a cicim fellett, a deko-mon..:(( meg az arcomon is szokott lenni! Ahhoz képest , hogy azt mondták hogy ilyenkor megszépül a bőr...:(( hát mittudomén.... mindig a kivételek közé tartozok!:)
Jajj, Csajok! Annyit nevettem, mire elolvastam hogy tegnap estétől mit alkottatok...:))))))))) Én nem annyira vagyok megbékélve magammal, de tényleg szerintem azért, mert eleve több voltam 5-6kg val mint általában... és ez a plusz 7 azóta már tényleg sok... MEg azért mert nem tudtam mit felvenni! De ma vettem egy bársonynacit... nagyon nagyon csini! Úgyhogy mostmár jobban érzem magam! Nem volt olcsó, de kellett ennyi a lelkivilágomnak!
Én sem alszok jól Katka! Felébredek minden nap 3-5 óra között pisilni, és nem tudok visszaaludni! Fáj mindenem az oldalamon... a csípőm.. a vállam...ma már a vádlim is el kezdett görcsölni.. meg úgy érzem mintha a pocim is keményebb lenne éjszakánként! Bár nem igazán tudom hogy milyen ha keményedik.. de szerintem ilyesmi lehet... De nem közben nem vagyok fáradt, csak idegesít, hogy nem tudok visszaaludni! Úgyhogy mostanában nem forgok, hanem felkelek, és olvasok! :)
Hát spórolok rajta egy keveset, az tuti.
nekem is lehetnének ilyen barátnőim:)) irigyellek:)))
Ilyesmit szerintem nagykerben fogok venni. Az egyik barátnőmnek baba boltja van, és mondta,hogy eszembe se jusson boltban venni ilyesmit. Pestre jár valahová árúért, és nagyon olcsón szerzi ezeket a dolgokat (pelenka, cumi, cumisüveg, műanyag és textil cuccok...)
Asszem, egyforma ágyneműnk lesz:)) A színes textilpelusok is nagyon jól néznek ki, biztosan rendelni fogok. A kék macimintás a favorit. :))
Erre én is gondoltam, meg nem is tartom drágának. És annyira édes!!!
A nagy részük rendelésre készül, ahogy olvasom. Szerintem meg lehet vele egyezni..:)
Persze, miután kinéztem gyorsan el is tűnt... Azóta csak más színekben láttam. Másmilyen meg nem kell.
Most látom, te is az elefántosat nézted ki. Nekem is azt tetszett nagyon! :)))
Elég ciki volt a bőrgyógyásznál ülni vele... Főleg amikor elmagyarázta, hogy néha kezet kéne mosni. Jól fel is húzott, mert minden szünetben mosom a kezem fertőtlenítővel, egyszer amikor kicsengetnek, és egyszer amikor becsengetnek, de utána meg kell fognom a kilincset, és akkor már olyan, mintha nem is csináltam volna semmit.
Egy bakteriális fertőzés, ami pattanáshoz hasonló gennyes izéket okoz, de a pattanástól sokkal nagyobb és sokkal csúnyább. Szerencsére rajtam csak 1 db volt, általában nagyobb felületen terjed el. Nem olyan könnyű azért elkapni, csak sérült bőrfelületen jut be a baktérium.
Mi az az ótvar?Ha jól emlékszem börbetegség?Hát az nem lehetett semmi!
á, értem, nem lehet könnyű munka, remélem néha vannak sikerek is benne:) na megyek, megnézem az orvost, vagy ő engem....majd UH után jövök:) szép napot mindenkinek:)
Persze már október vége óta nem dolgozom, mert féltem, hogy összeszedek valamit. Nem azért, mert akkora gond lenne a gyerkőcök személyi higiénéjével, de volt már olyan, hogy minden elővigyázatosságom ellenére összeszedtem az ótvart tőlük. Hát az elég szar volt. Akkor megfogadtam, hogy terhesen nem fogok dolgozni. A házi dokim szerencsére pont így gondolta.
Részképesség zavaros gyerekeket fejlesztek egy többcélú oktatási intézményben.
Cigányok közt dolgozom, nekik túl flancos a plazma és az lcd jelzővel illetni a tv-t. Ezt is tőlük tanultam. Meg még sok minden mást is. Ehhez a szakmához elengedhetetlen a humor, különben meghülyülsz a nyomor látványától.
soványtévé:) annyit röhögök mindig a hozzászólásaidon:)
Persze, meg lehet spórolni azt a sok felesleges szexet!
:-)))
Nálunk szerencsére már a kórházban is és a terhesgondozós uh-helyiségben is a falon van egy "soványtévé", amin én is tudom követni az uh-ot.
ó, emlékszem, egy ősrégi fiúmmal védekeztünk így...olyan nagyító féle valami, ami a hüvelyváladék alapján néz, nem?
Jó, kösz:) Itt már tudom, hogy végigidegeskedte mindenki, én voltam az utsó:) De igazából nem is én fogom látni, hanem anyu meg a párom, felém mindig olyan keveset van fordítva a monitor:(
További ajánlott fórumok: