2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Hű, a mindenit, már megint mennyit írtatok! :)
Katka, én megvenném, de azonnal. :)
Vitamit Gravidát szedek heti 1-2x, meg dokibácsi D-vitamint írt fel múlt héten, merthogy kevesebb a napsütés, Danival is ilyenkor kellett kezdenem. Itt minden kismamának adják a téli hónapok végén a D vitamint. Na meg az elmaradhatatlan MagneB6 3x2.
Fogdokinál már voltam, nem csinált semmit, azért javasolják meglátogatni csak a 20. hét után, nehogy előtte lehányjuk a fogorvost. :D
Én sem bírok már magammal, vettem a vaterán cumisüveg melegítőt 550 Ft-ért. Daniról az nem maradt. :)
Kókuszmatrac a jobb, mert ha bepisil könnyebben kiszárad, átereszti a nedvességet. Persze nem a ragasztott.
Sziasztok!
Én ma nem vagyok valami jó passzban, jó sok minden összejött. Szombat óta baromi szarul vagyok, úgy érzem kiugrik a szívem. A párom megitatott velem egy lájtos kávét, hogy ne aludjak egész nap. Azóta kész vagyok. Szerintetek?
:)
Nyugi, biztos lesz
TEgnap én is megrendeltem a tesz-veszen.. én is varrni akartam, de aztán úgy döntöttünk, ez így már kipróbált, és mindenki dícséri... úgyhogy alig várom a kígyómat..:)))
Én azt a Hipp kismama vitamint iszom azóta, mióta VOv ajánlotta, hogy rosszul voltam a Gravidától! Ebben kb. fele annyi vitamin van mint az Elevitben,Gravidában... úgyhogy így szinte mindennap iszok belőle! Annyi vitamin kell! Este egy MagneB6ot veszek be, de a Bérest! Meg néha ha eszembe jut egy Calcium kapszulát, azt is Bérest! Valahol ezt olvastam hogy a Calcium és a Magnézium együtt nem jó, valamelyik nem hagyja másikat felszívódni, így azt nap közben bekapom...
Muszáj, mert ahogy Katka is írta... a zsíroskenyérben, tepertőben nincs sok vitamin...:)) de hát ha egyszer az kell a gyereknek! Ráadásul vitamint is én olyan keveset eszek, már a mandarin sem olyan, mint 1-2 hónapja... más meg nincs is nagyon!:((( Alig várom az epret...
Én azt hittem csak egyedül vagyok ezzel a goooombaaaa állapottal...
Mindenhol 3x mondatok el mindent, mire megértem.
Sajna a fájdalom orvoshoz kergeti az embert. :((
Sziasztok!
Látom korán keltetek és elég aktívak voltatok.
Nekem is van egy rossz fogam, de nem akarok menni dokihoz, néha olyan lusta vagyok, hogy semmihez sincs kedvem. Tegnap meg párom körfűrésszel dolgozott a szomszéd szobában, én meg úgy aludtam mint a bunda. Tényleg néha nagyon furcsa dolgok történnek velünk. Régen nagyon sokat sudokuztam, most meg csak állok felette és nagyon nem megy, mintha IQ light lennék.És én is sokkal érzékenyebb vagyok mag túlspilázok mindent, főleg azt hogy nem vagyok elég jó a páromnak, meg hogy lehet nem engem kellett volna választania, és hogy nem is boldog velem, meg hasonlók, pedig valahol tudom hogy szeret csak most ilyenjeim vannak.
Én is szedem a vitamint Femibiont.