2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jobb is lesz az, Nekem már attól sírni lett kedvem, hogy eszembe jutottak a szövegek, ahogy olvastam a címeidet.
Na szép.. aggódik az unokája anyjáért :)
Szia! Meg lehet nézni valahol hogy milyen a babakocsi? Én is nagykerekűt szeretnék!
4918-as hozzászólásomnál,jól értelmezem a funkciók közötti különbséget?
:))) lehet hogy mégis csak jó a bolygós...:)))) aki már gyakorlottabb....:)))
és fel a fejjel, ilyen emberekkel nem is érdemes foglalkozni... a párod is nagyon sajnálom, neki még nehezebb lehet!!
szerintem nincs szükség bolygósíthatóra.. bár még nekem nem volt szükségem eddig rá...:)) ki ezt, ki azt szereti, és négy nagy fix kerekűt néztem ki, és fogunk megrendelni... nekem jobban is tetszik...
Hát azért ez nem ok erre a viselkedésre..kor...ilyen hülyeséget. Én egy sogórnőmet nem bírtam egyszer elviselni, de azért annak nyomósabb oka volt.
az attól függ, hogy milyen utakon jársz vele. Én nagyon szerettem...
sok ostobaságra képes a féltékeny ember...én már voltam ilyen, igaz, hogy okkal, de ez nem sokban mentesít a saját viselkedésem alól...hülye dolgok az érzelmek néha...:( meg a birtoklási vágy. Mégha utólag ki is derült, hogy egy sogórnőmmel kapcs. igazam volt. Akkor se viselkedtem szépen. Én sem akarok többet olyan lenni.
Inkább váltottam Neoton Holnap hajnaligra, meg GYere Táncolj, meg ilyesmikre, és táncizunk a babyval... ez jobban nekem való!:))))) egy kis mozgás rámfér... valaki látna...:))))
mert amikor januárban kórházban voltam, akkor hívott az anyuja, csak nem voltam olyan állapotban, hogy felvegyem. Azóta az van szajkózva, hogy nekem kéne őt visszahívni:)) Képtelen vagyok, komolyan:)
Sziasztok lányik!
Segítsetek! A babakocsinak, amit kinéztem, alabból fix kerekei vannak, de felárért lehet bolygósítható kerekekkel kérni. Szerintetek? Nem 1-2 ezer a felár, így kérdezem azoktól, akiknek van már tapasztalatuk babkocsi ügyben, tényleg olyan fontos a bolygósítható kerék?
Bocsánat a kifejezésért, nem általánosítani akarok: orvosházaspár... mármit a tesójáék... ők sem nyelik le a 11 év korkülönbséget...:))
???? Miért Neked kellene őt felhívni?
Az nem épp a te malmodra hajtja a vizet. Tesója milyen? Nem segít rendezni a kapcsolatot?
nyilas, mint én?:) akkor őt nagyon kellett táncba vinni:)
Jesszus, nagyon oda kell figyelni, hogy mi ne legyünk ilyenek!
Miért jó nekik, ha a fiuk boldogtalan!?
A tesója felesége egyidős terhes velem.. Ott élik ki a nagyszülőséget. A párom mondja állandóan, hogy hívjam fel az anyuját, de nem vagyok rá képes:)))
Hihetetlen!!! És most hogy unoka lesz sem tesznek semmit?? és mit szól a párod???
Bátor vagy:) én ennél kevesebbtől is bőgnék:)
nekem a 105-ös jön be, erezett fehérben fogom megrendelni. Nagyon extra drágát meg nem akarok venni, mert egyik gyerek sem használta túl sokáig a kiságyát. Sztem ezek nagyon szépek:)))
Hány éves az a "kisfiú":))))?
hát, CSajok, tiszta gyagya vagyok! Direkt bőgetem magam! El kezdtem keresgélni szép dalokat, hogy énekeljek a babónak, az első persze az Édes Kisfiam volt... azóta is bőgök...:)) most a MAma kérlek-et hallgatom... hát ettől is...:))) de ez jó sírás...:)))))))))
Hát, tényleg az:) Igazából nekem semmilyen kapcsolatom sincs velük, mert nem állnak szóba velem..:)) Állítólag megrontottam a kicsi fiúkat:P
Azért jó lenne, ha másképp viszonyulnának.
Hát ez sajnos több, mint kellemetlen. A párod szüleinek talán még megjön az esze az unokával. Az ő szüleivel én sem vagyok valami nagy viszonyban, évente négy találkozás, alkalmazkodom, belefér, de nincs szoros kapcsolatuk nekik sem.
Melyik ez az oldal?
3 funkciós: mélykocsi,sportkocsi meg babahordozó?
4 funkciós,ahhoz meg van külön mózeskosár,de a mélykocsi finkciója ugyan az mint a mózesnek nem?
:) akkor nem csodálom:)
Én kiságyakat nézegettem ma, találtam is jó oldalt. Új és asztalos csinálja. Rengeteg féle van. Az ár is szuper. Asszem annál maradok.:))
További ajánlott fórumok: