2010 júniusi babák (beszélgetés)
köszi Ildi, már kértem is beutalót, ill. anyum ment gyógyszert íratni és ő fog.
Itt a szomszédlány a vérvevő, majd szólok is neki, hogy mikor tudja megoldani.
Írtam is régen, hogy van egy göb is az egyik pajzsmirigyemben, szóval tuti hogy valami baja van, csak még nem tudom mi. Akkor nézték mikor terhes voltam, akkor nem termelt hormont se alul, se felül. De ez bármikor változhat.
Az a **s csaj is, akihez járok ez ügyben, pont mondta, hogy menjek el egy tsh szint mérésre, szóval ha már így ketten küldötök...:)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Sziasztok!
ma ritkaszar napom van.... de. elmentem a babival a dmbe pelusért meg tartozékaiért, ez még oké.. hazajöttünk szopi, majd el is aludt, na gondoltam nekiállok főzni. (bár ne tettem volna)
már egy hete krumplifőzit akarok fasírttal. a főzi elkészült, a fasírt is tojás nélkül, de jó lett, viszont az olaj kilöttyent a villanytűzhely lapjára és lángralobbant.. konyharuhával lecsapkodtam, viszont addig az olaj meg benne két sz@rrásült fasírt, befüstölte a házat.. én marha gondoltam gyors kereszthuzat és hipp-hopp a szagoknak. ja, csak ott kinn csupán 100km/h-s kereszthuzat van, én meg kinyitottam az ablakot, ami kishíján a kezembe maradt... basszus még most is remeg kezem-lábam... ritka béna vagyok ma.. ja és délben mondtam apának a helyzetet és ő azzal vigasztalt hogy a fasírtot amúgy is tojás nélkül szereti.. na ezen jót röhögtünk
most meg kínomban megeszek egy fél tábla m@lkacsokit. :D
Sziasztok!
Melyik fajtát adod Bogyinak? É n eddig csak olyat vettem amit vízzel kell. Az nem jó???
Nem tudtam hogy kétféle van, a lányok nem ették meg annak idején.
sziasztok,
á, majd biztos kijövök belőle valahogy...most úgy sok a jóból...de lehet igaza van Ildinek, meg kellene nézetnem a pajzsmirigyemet....a nem alvástól is lehet, de olyan fáradt vagyok, hogy alig bírok felkelni, meg ellátni a Milánt, persze csinálom, de ez csak pár napja van
lehet hogy azért mert már megint betegek vagyunk...nem tudom
Sziasztok!
Leilának is van rongykonyve. A o olvasása abbol áll, hogy fejére teszi, levegoért kapkod, majd leveszi a fejérol :D Ezt bármivel meg tudja csinálni. Ja, amikor leveszi a fejérol, akkor vigyorog egyet :D
2-3 perc alatt megnyugodott most alszik
vigyorog evett
remélem semmi baja
látszani nem látszik rajta semmi
de most nagyon lesem minden mozdulatát
futkározik bennem az ideg
:(
majd kérünk fotót!!
na megyek vasalok kicsit
rákoskeresztúron laktam, az ott van kőbánya mellett, februártól meg Dunaharasztiba tengetem napjaimat! :-))
JA Bajcsiba szültem az Kőbánya nem? Meg néha a kőbányai bazárba is ki szoktunk menni.