2010 júniusi babák (beszélgetés)
Helló mindenkinek!
Én csajomnak sem ízlik semmi, amit hozzátáplálás gyanánt próbálok felkínálni. Most meg ez a betegség is jól odavágott az etetésnek. Alig cicizett, szerintem, mert nem kapott levegőt rendesen, meg csomószor hányt, sztem azért, mert lecsurgott a sok trutyi a pociba. Ráadásul calciumot, cebion cseppet meg chamomillát vízben feloldva rendelt neki a doki. Csak éppen Kamilla semmit nem hajlandó meginni, ami nem tejcsi. Így mire ezeket belediktálom, elmegy az egész nap, és a felét így is kiköpi. Az egész napos kanalas gyógyszerbeadási szadizásnak viszont az lett a vége, hogy már akkor sír, ha közelítek a kanállal. Úgyhogy most egy darabig nem is erőltetem a hozzátáplálást. Nem tudom, mikor fog ő így enni. 5,5 hós és jelenleg kóstolgatni sem hajlandó. : (
Etetőszéket mi fát kaptunk, olyat, amit később asztallá meg kisszékké lehet alakítani. Ez nem dönthető, így amíg nem ül biztosan, addig a pihiszékben lesz etetés.
Valóban! Nekem sem rémlik a sztori...
Bár igazán az a lényeg, hogy happy end lett :-)
Pöcsösöm ma kitornázta magát a hordozójából na persze nem volt bekötve. Nagyon büszke volt magára, hogy ilyen ügyes.
Ez a tetű szél hazazavart minket a sétáról.
Most vagyok annyi, mint 9 hónapos terhesen.
Sőt az öcsém megkérdezte, hogy jön-e a 2.??? Jófej.
Pedig nem vagyok dagi(180/74),csak pocakos....
Dehát ki az az unatkozó kismama, aki nekiáll baba-mama tornázni???
Néha szoktam kicsit hasazni, mikor az ágyon játszunk Zsolával, ennyi...
Sziasztok!
Évi, aranyos a Párod- de legalább őszinte!
Etetőszéket mi kölcsönbe kaptuk, igaz rózsaszín, de 3 fokozatban dönthető,és3 magasságban állítható!
Mazsola is sokat ül a kezünkben, persze, hogy jobban szeretik, mennyivel másabb úgy a világ, mint fekve. Nem csak a plafont látják.
Csőrös itatót én is vettem, de még nem próbáltuk. Tököt sütöm.
Kilók rám is ragadnak, plusz 5-nél járok, ahhoz képest, hogy májusban a szülés után -2 volt!
De aki nem alszik az legalább egyen!!!!!
Ez durva! Próbálja ki, hogy milyen szülni, meg utána is úgy enni, hogy ne apadjon el a tej.
Én még csak almalével próbálkoztam, de a kiskanálból jó, ha pár csepp lement a torkán, mert a többi kifolyt a szájából. Háát a nézése tényleg olyan volt, mintha kérdezte volna, hogy ez meg mire jó?!
Mi etetőszéket nem veszünk, lánykámnak sem volt. Igaz, nem is lenne helye. Akkor láom nem vagyunk lemaradva a nem evéssel. Én eddig össz háromszor adtam neki almalét (' kávéskanál) de nem igazán tetszett neki. Cumisüveget sem tudja mire való.
Ja és nekünk is van már egy fogacskánk.
hát én nem tudom, az a bajom vele, nagyon tiltják az ülést,. de ő már akar...esze ágában nincs egész nap feküdni...pihenőszékben nekem is ül, a konyhában meg járóka van, fent meg a szőnyegen fekszik, de anyuék is az ölükbe ültetik, meg ha ott lent vagyok én is
nekem semmit nem iszik csak szopi, még mindig...almát adok neki egy nap egyszer, de nem nagyon kell
kösz a válaszokat, tök jó mind a két etetőszék, majd kitalálom....igaz karácsonyra kapnánk, de még ráér, most múlt a Milán öt hónapos...
jajjjj...azt el felejtettem, nekilátott valami kúszás félének, húzza fel a fenekét, és valahogy ahogy kitolja magát, egy kicsit halad előre...majd meglátjuk mi sül ki belőle....
sziasztok!
mi már megvettük az etetőszéket...
ilyet: [link]
én imádom, jól el van benne, ha főzök is, meg olyan ügyesen eszik benne...
nem értem ezt az ültetés dolgot, akkor minek dönthető 3 fokozatban? ha ülni fog rendesen, akkor már nem kell majd megdönteni, nem?!! így kb. úgy van benne mint a pihiszékben, vagy a hordozóban!
nekem sincs nagyon el már fekve... nekünk sokat van ölben úgy, hogy ülünk vele a földön és nekünk van támasztva, vagy az ágyon... s zóval hogy üljön.. nem tudok vele mit csinálni! meg ha nem ültetjük hogy tanulja meg magától????
poharat még újszülött korában próbáltuk, én nem szeretem ha egy gyerek poharazik, pedig tudom hogy az most a trend..
most akarok csőrös poharat venni, eddig ugye cumisüveget se fogadott el, de most már ha tényleg szomjas nagyon ügyesen iszik belőle, azt az almás-citromfüves teát.. .mást nem..:(((