2010 júniusi babák (beszélgetés)
Hát... fogós kérdés...gondolkozom...gondolkozom..:))
Végülis ha a mellemre szállt a turulmadár és attól estem teherbe, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy nem Bálint lesz a fiam neve, hanem Álmos:)))
Úgy hívsz ahogy akarsz, de a "gyere ide" nem tartozik közéjük:)))
Nálunk is cukrot kell inni. Ami szerintem is sokkal jobb, mint a tej. Fúj. Tej.
Nem próbáltad émelygésre a citromos vizet? Nem tudom régebben kivel írtunk róla, de nekem nagyon bejön. De csak a zöld üveges, a sárga rendes nem.
Használhatom a Janettet? Jobban illik hozzád. De ha akarod lehetsz Emese:)
Tudom.
Sziasztok, újra itt vagyok, meguntam a vasalást-pakolást. Ma nagyon ügyi voltam (haha, fényezem ám magam:)), átraktam Dani ruháit, selejteztem egy csomót, így lesz majd hely a kisherceg ruháinak is. :) Na meg vasaltam egy csomót, de még így is maradt. Hiába, nehezen állok neki. Majd egyszer befejezem, délutánra sajtos pogi/rúd sütés a program, holnap farsangolnak az oviban, a tészta már a hűtőben pihizik. Igazán megérdemlek egy kis fecsegést, nem? :D
De már megint mennyit írtatok??? :DDDD
Gorsan visszaolvasok.
húú, elég bizarrul hangzik, de ezek szerint jó... az a helyzet hogy hányni én sem hányok már csak nagyon nagyon ritkán, de az émelygés reggeltől kora délutánig elkísér... utána elmúlik, nem tudom miért!?
tuti hogy cukrot kell innod?? nálunk egy kifli meg 2dl tej lesz.. na én meg a tejtől leszek rosszul..:))
Mint emítettem volt, Emese a böcsületes nevem:))
A Janette 10 éve a nicknevem:)))))))))
és igen, így van: szalvétával sem...:))) :P:P:P
Én olyan émelyítő dolgokat tudok meginni, meg megenni, hogy a cukor ivástól nem félek.
Katka: a szüléstől annál inkább.
Estyty hányinger ellen én kaptam egy teakeveréket, csak az arányokat nem tudom. Van benne kamillavirág, citromfű, édesköménytermés, borsmenta. Így napközben már nem hányok, csak néha amikor felébredek reggel.
Én kígyót 3500-ért vettem Csepelen egy bababörzén. Minden hónapban van ott ilyen börze, de nem mindig ugyanazokkal az árusokkal.
Holnap megyek cukorvizsgálatra. Remélem túlélhető. Mi van, ha esetleg kihányom a cukrot?
Tudod, én vagyok Emese és megszállt a sasmadár:DDDD
:)))))))))
Na, sziasztok Csajok!
Látom, jól elvagytok nélkülem is! :)))))
Üdvözlet az újaknak, boldog babavárást nektek!