2010 júniusi babák (beszélgetés)
Gratulálok! Várjuk a képeket! :-))
Te még pocisat sem tettél fel!
Nem, ha kiolvad a föld, és gyorsan elülteted, még kikelhet állítólag, bár én az őszi ültetés híve vagyok, nem próbáltam még a tavaszit.
De van egy másik módszer, amivel lehet hajtatni, leviszed a pincébe, vagy 5-10 fokos sötét helyre, amit akár egy egy fekete fóliával is el tudsz érni, kb két hét míg kihajt, felhozod a szobába, míg kb. 10 centis nem lesz, még sötétíted egy kicsit, mondjuk egy ráborított cseréppel, amit utána leveszel. Ja locsolni kell, már a pincében is.
Évi!
Lenne egy kérdésem. A tavaszi virágokat (tulipán, nárcisz, jácint) csak ősszel lehet elültetni? Már lekéstem róla, hogy tavaszi virágaim legyenek? Lehet hülyeséget kérdezek, de nagyon nem értek hozzá!
Sziasztok!
Jó sokat írtatok megint :)
Éljen a legújabb rózsaszín gólya :)
Mi is voltunk tegnap 4D-n. Gömbölyű pici lány :) kb. 550 g és fejétől fenekéig 20 cm, de 4,5 cm-es combokkal rendelkezik, nagyon csini :) Ő egyáltalán nem mutatta meg az arcát, beletúrta az arcát a méhlepénybe és még a kezeivel is takarta :( Csak a hátáról kaptunk képeket 4 db 4D-set (az egyiket utólag, retusálta a dokinéni, hogy az arcélét legalább láthassuk :)
Szép jó reggelt!
A harmadik bekezdést, megint szépen megfogalmaztad! :-))
Tegnap már nem írtál többet, de remélem ez kölcsönös.
Az elején Nálunk nagyon nagy volt a szerelem, de a veszekedések is. Össze is kell csiszolódni. Mondhatom mára már minta fiúm van, de még véletlenül se volt az:)
Na mondjuk annyira mintha, hogy tegnap előtt a város a közepén ordítoztunk, ő, hogy szálljak be kocsiba, én hogy nem szállok...és csúnya szó...csúnya szó....Ezer éve nem csináltunk ilyet, remekül szórakozhattak a városban a nézők, de ha igazán begőzölök semmi nem érdekel.
Most túlfeszült Nálunk a húr.
De utána fél órával már semmi baj nem volt:)
Jó reggelt:)
Gratulálok a legújabb kislányhoz.
Ha sikerül akkor mindenképpen küldöm :)
Én június elejére számolom,ő meg nem,mert hogy nem akkor volt a vérzés stb.,hiába mondom neki,hogy az nem igazi mensi volt már!
Jaj de megfájdult a fogam egy szem Pilóta keksztől?!
Mi lesz ha eszem a galuskát?Mondjuk nem izgat,megeszem akárhogy is :D
Sziasztok!
Jóreggelt mindenkinek!
Mi jövőhéten megyünk Uh-ra,de most megkérem a dokit hogy számolgasson is,mert valamit nagyon elszámolt!
Várom a pénteket meg nem is,egész nap az SZTK-ban leszek,de legalább amikor várni kell megnézem a lenti kolleganőimet :)
Nem akar olvadni ez a hó,pedig már annyira jó lenne!
Aranygaluskát csinálok,vaníliasodóval,fú nem is bírom kivárni,hogy kész legyen :D
Szép napot csajok!
Én is megyek lassan.. bár még fürödni sem voltam...apa meccset néz a haverokkal.. úgyhogy úgyis megvárom! Még benézek, hátha lesz valaki!:)
Jó éjt Szilvi!