2010 júniusi babák (beszélgetés)
Elvileg ez is bababarát kórház. Kb egy percet volt a hasamon mikor megszületett és már robogtak is tovább vele. Szerencsére a férjem ment utána kamerával. Aztán még visszahozták egy kicsit,de éjjelre elvitték.
Hiába könyörögtem nekik,hogy hozzák ki nem hozták,pedig direkt babás osztályra kértem magam.
Jó reggelt! :-)
Én egyre rosszabbul alszom,sehogy se jó már. Éjjel már van 2-3 óra mire sikerül elaludnom...
Megyek én is vízszintesbe teszem magam.
Jó éjt lányok szép álmokat!
Ha csokit vagy fagyit eszem akkor nekem mindig beindul, és miután Janettnek ma javasoltam egy tábla csokit én sem hagytam ki.
Jó éjt neked is!
Nekem is van video mindegyik uh-ról a 12héttől..:)) imádom nézegetni! Most jövő héten megyünk, már úgy izgulok! Nekem is keveset mozgott ma meg tegnap!:) most is akkora köd van, meg szakad az eső!:)
Na megyek zuhizni!
Jó éjt, aludjatok jól!:)
Már annyira szeretném látni megint, csak most nincs lovém 4d menni sZTK alapon, meg nagyon soká lesz uh.
De szerintem az a fotó amit 16 hetesen kaptunk róla az nagyon szép lett!
Látom folytatódik a passzív délután, egy passzív estével. Megyek zuhizok, azután játszom valamit ezzel a kúppal én is:)
Jó éjt mindenkinek, aki eseteleg véletlen betéved.
Én is szívesen vinném jenny kutyust sétálni, de képzeljétek el hogy nem lehet kívül vinni a kapun.
Kapunál satufék és meg sem mozdul.
Igazad van a tablettával kapcsolatban, úgyhogy nem kell megijedni.
szia, ez a nagy csend ma hasznomra vált, ha itt vagytok, és írtok, az érdekel jobban, így meg legalább végeztem a takarítással:) Meg megsétáltattam a kutyeszt. Hogy néztünk ki a végére mindketten...merő sár, meg víz:)
Én is beszedtem egy helyes gombát, ma voltam dokinál, én most fogok először ilyen kúpot használni, reggel beszámolok:) De szerintem ne félj, egyszer mintha a barátnőm mondott volna ilyet. Szerintem ezért is kell este használni.
Szia!
Nem voltam férjnél csak 7 évig együtt éltünk és vettünk közösen lakást meg kocsit, amit ott hagytam neki és persze most semmit nem akar adni nekem. Vagyonmegosztási perünk folyik.
Tudod szerintem aki azt mondja hogy jól érzi magát egyedül az még saját magának is hazudik. Hogy mennyi baj van ezekkel az exekel.
De jó hogy már ilyet tudsz hogy mi lesz szülés után én még csak 2 voltam a kórházban ahol szülni fogok de senkit nem tudtam megkérdezni ilyen témában.
Sziasztok! Jó sok minden történt itt megint délután..:)))
Janette, tényleg ügyi voltál! Majd lesz jobb, majd meglátod! Nekik mégis csak az unokájuk lesz...:)) és majd ugyanolyan jóban lesztek mint előtte:)
vov: hát el hiszem hogy sokkot kaptál!!! úristen!!! én meghaltam volna!
Ancsi: Te férjnél voltál?? nem csak együtt éltetek?? és nem tudtok megegyezni a cuccokon???:(((
Jajj akkor mindannyian jó cipőben járunk... nekünk a párom volt felesége szívózik.. tudjátok már meséltem hogy azt terjesztette hogy nem tőle van a gyerek.. már ők elváltak, ki van fizetve.. annyi van, hogy a régi lakásukon van jelzálog, és abban a hitelben benne van ő is, ki kellene szállnia... szóval ezzel szenvedünk kb. 3 hete... ma is telefonált, de a lényeg helyett most az volt a téma, hogy ő mennyire jól érzi magát egyedül, meg hogy nem is ő terjesztette ezt a gyerek témát, hanem az ÉN testvérem... szerintetek??? hát sokszor alig bírom ki hogy én fel ne hívjam és ki ne osszam...
De más!
Ma voltunk ugye szülőszobán...:)) háááát, szerencsére se szülőnő, se vajúdó, se éppen megszült.. sehol senki....:)))) úgyhogy csend honolt... szép minden.. de azért csak kórház, úgyhogy jó rosszul voltam...:(( aztán az osztályon mutattak egy reggeli és egy délelőtti babát.. az már kicsit jobb volt... apa teljesen ellágyult tőlük, azóta be van sózva, hogy milyen cukik voltak...:)))
Timcsi: nálunk bababarát kórház van, abból áll, hogy egyből cicire teszik, még a köldökzsinórt sem vágják el, aztán elvágják.. még akkor is velem lesz... és csak kb 15-30perc múlva viszik el, egy pár percre amíg áttolnak a pihenőbe, és utána ott lesz velem és abban a két órában már szopiztatni is kell...:))) utána ki osztályra, ott meg már ugye végig velünk van...:))
Sziasztok Lányok!
Látom elég nagy most a csönd...
Azért megkérdezem, hogy kapott már más is sokkot erős vizes folyástól????
Canesten kúpot kellett használnom, és ma reggel- már bocsánat- kicsöpögött, persze feloldódott, de ennyire?! És azóta többször lett vizes a fehérneműm- nem fehér, hanem színtelen.
Este kell újból hívni az orvost...
Még szép.. erre hétre ennyi elég volt..:)))))
Na, azért ízre csak jó volt a tükörtojás, mert elfogyott:)))))) Majdnem megfulladt annyira nevetett..