2010 júniusi babák (beszélgetés)
Köszi, aranyosak vagytok, de mindenki nagyon szép pocakos, ez a világ legszebb állapota!
A férjem szokta mondani, hogy olyan hosszú a hátam, mint egy leszállópálya, meg egy ebéd nélküli vasárnap, meg pacsi-tacsi vagyok... múltkor le is mérte, hogy hány centi, mert amikor simizni kell...
vov! Tényleg nagyon csini vagy! Vékony és magas, és formás pocó..:)))
Janette: várjuk...:))))
akiszt:még mi se sok mindent vettünk... de én nem állítottam fel fontosságot, ami már most nagyon megéri azt megvesszük...:)))
Vov!
Milyen nagyon csini vagy! Nagyon édes a pocid..olyan igazi..:))
Apa megcsinálta a pocakos fotót:))
Amint visszahozzák az ufók a kábelt, fel is teszem:)))))))
Sziasztok!
ahogy látom páran már vásárolgattok a kicsinek,én még sehol nem tartok,csak halogatom,hogy majd egy hét,két hét múlva,de már várom.Ti mivel kezdtétek? Mi a fontossági sorrend számotokra?
Képek a fényképezőn vannak, meg kell kérni a férjem, én ezekhez béna vagyok.
A babakocsi tényleg szuper!
Hát egy kicsit nagyobb, mintha jól bekajáltam volna:)
Na, jó, látszik, de tényleg nem nagy. Nem is híztam, most vagyok a kezdősúlynál végre.
Hihetetlen, hogy ekkora Baba van a pocakban, na de magas vagyok 181cm, és széles a csípőm is, van Neki helye.
Sziasztok!
Ági, nagyon cuki a pocid... neked se túl nagy!:)) pici formás...:))
És a verda!:)) hát gyönyörű.. én is beleszerettem pedig nekem nem tetszenek aminek elől kisebbek a kerekei.. olyan úrhajó érzésem van tőle.. de így nagyon szép!:)) meg a színe is tök jó!
mi is megcsináltuk anyucimmal a somlóit...:)) hmmm... hoztam azért belőle haza is, véletlenül nehogy nekik sok legyen és ki kelljen dobniuk...:)))
Hát igen, at mondta az orvos, legközelebb összeülünk, megbeszéljük a dolgokat...
Bár nem gondolom, hogy korábban fogant volna, na meg akkor a 12. heti integrál teszt, és az afp sem stimmelne...
Sziasztok!
Rengeteget írtatok ma:) alig győztem visszaolvasni.
Voltunk reggel uh-on, persze nem magzatvíz folyt, de akkor is ijesztő volt...
Viszont Mazsi HATALMAS, még jó, hogy a terheléses vizsg. eredménye jó let (3,8). Mensi szerint ma 24+5, ultrahang szerint 26+6!!!! És 922gramm.
Bár a pocim elég kicsi.
Mer' aki nem próbálkozik, meg sem érdemli a kudarcot.
Hovatovább; aki a kicsit nem becsüli... :)
Nyertünk a lottón!
900 Ft-ot
Gyönyörű! Te festetted ki?
Közben eszembe jutott, hogy ma 3 éves a barátnőm kislánya, képeslapot kerestem neki, most megyek csak sütögetni. Már biztos az almás lepény. :)
Sajnos a párom nem szereti semmilyen formában, úgyhogy inkább olyat csinálok, amit mindenki megeszik. Ha rajta múlna, akkor mondjuk túrós lepény/mákos bejgli lenne. :)
Bár lehet most almás lepény lesz, azt szívesen megenném én is. Csak ne kéne annyit pucolgatni.... De mindegy, megyek megcsinálom, míg tart az ihlet. :)
Persze,hogy teszek föl.Tényleg szép volt.
Most pedig muffint sütök.Nutellás meggyes.Olyan nagyon finom. :)
Sziasztok!
Mi is megjöttünk, tettem fel képet a baldachinunkról (még nem nálunk lett fényképezve) :)
Hű, Szilvi volt mit kiállnod. Nálunk szerencsére délelőtt megoldották az oviban szülők nélkül, nem kellett a 32 gyerek szüleinek ott nyomorogni.
A lányod biztos szép lehetett, fotót kérhetünk? Olyan szép a képeken, biztos még inkább kiemelte a szép kis pofiját a balerina-cucc. :)
Sziasztok lányok.Most jöttünk meg a farsangról.Szörnyű volt.Ennyi testszagot érezni egyszerre nem gyerekjáték.
Na meg éhenhaltam,majdnem bepisilte,(gondolom a higiéniát nem kell említenem)és a rengeteg ismerős!Megfoghatom a hasad?és a Hogy vagytok? kérdéseikkel.Persze ha elkezdtem volna sorolni,hogy tényleg hogy érzem magam,nem talál meg több ilyen kérdés.Na de a lényeg,a lányom balerina volt és Ő volt ott (nekem) a legszebb.
Boldog volt és ez elfeledkeztetett egy kicsit a rossz dolgokról.