2010 júniusi babák (beszélgetés)
Rég voltam itt,mert apás napjaink voltak,meg olyan csodás volt az idő,hogy haza sem akartam jönni.Sokat sétáltam és végre vásároltam Bencének.Pár kifogót,kocsitakarót,napozót,réklit,body-t pár lepedőt.Sapit,meg ilyeneket.Alig várom,hogy kimossam,kivasaljam,és a szekrényébe pakolásszam.Hálóinget is kaptam,amire azt mondta a lányom,hogy viccesen fogok benne festeni.Jó kezdet. :)
Sziasztok.
Jajjj Eszti,gyönyörű a babátok.Csodaszép.
Milyen méreteket mért a doki?
Estyty nagyon szép a babátok!Gratulálok!:)
Édes nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kis dundi!!!
Remélem nekem is lesz holnap ilyen jóminőségű képem a kiscsajról!
jujj, Janette!:((( Ez kellemetlen!!De azért nem olyan nagy gáz!! Mi legalábbis nem szoktunk a névnapból olyan nagy dolgot csinálni...:) Csinálsz neki egy gyertyafényes fürcsit, meg egy kis romantikát.. aztán el is lesz csábítva...:))) meg kötsz egy masnit a pocakodra!:)))
megjöttünk Csajok!! Éééés.... sikerült egy pár képet elkapnia a dokinak! Bár félig így is a méhlepényben volt a buksija, így attól elég torz a kép, de azért látszik.. mindjárt teszek fel!:)) Kis pufi fejű.. és rám hasonlít...:))))))
ja, majd bevetem a szexi pocakom:))))))))))
Majd elcsábítod...és így biztosan kiengesztelödik:-)))
Hát.. ezt még megmagyarázni sem lehet. majd rádumálom egy kis grillcsirkére:))) Csak hozzon:P
Juj Janette!Ez nagyon ciki,de most biztosan elnézi neked a párod:-))))
Sziasztok!
Tegnap borsót ültettünk. Jól el is fáradtam, bár nekem jutott a legkönnyebb rész. Ma nem is voltam még itt, csak most.
Olyan az agyam mint a szita. Reggel még észben volt, hogy a páromnak névnapja van, de aztán tökre kiment a fejemből. Itt vagyok vacsora meg ajándék nélkül. Agyamat dobálom. Teljesen nem vagyok normális...
hát mondanám hogy nézz meg egy kismama boltot de ott horribilis áron vannak a nacik. Turit nem próbáltad?
Sziasztok!
Kisfiamlesz, törpi gratulálok!
Olyan nagyon-nagyon szép idő volt ma, hogy egész nap kint voltam, nemrég jöttem csak be.
Látom anyós téma volt ma. Hát én egyelőre jól megvagyok vele, igaz csak 2 hónapja élünk együtt.
Mondjuk az esküvőbe beleszólt, de tudom hogy csak jót akar, hisz mi farmerben terveztünk összeházasodni, meg se torta se csokor meg ilyenek, ehhez képest majdnem 2 csokrom lett, mert mindenki sutyiba rendelt a hátunk mögött. Még pénzt is adott nekünk, hogy vegyünk új ruhát magunknak, mert persze én egyik estélyimbe sem férek bele már. Úgyhogy nagyon segítőkész, meg szeretné hogy nekünk jó legyen, de én ezt most nem úgy fogom fel mint egy esküvőt, persze boldog vagyok hogy párom felesége lehetek, csak így mégsem az igazi. Majd lesz egyszer rendes lagzi! :-))
Nem tudom mi van,de úgy fújtatok,mint egy gözmozdony,nem voltatok,elmentem vasalni,és abba is úgy elfáradtam,pedig még hol a vége,és annyi mindent meg kellene még csinálnunk itthon!
Sziasztok!
Én a védőnőnél voltam ma, mire hazaértem teljesen elfáradtam.
Sziasztok!Délelött meglátogattam a volt munkatársaimat,utána pedig elmentem magamnak valami vékonyabb nadrágot nézni.Szerintetek találtam?Ami jó volt méretben,olyan szörnyen állt rajtam,hogy teljesen el vagyok keseredve,és ráadásul úgy elfáradtam a próbálgatásban,hogy le kellett feküdnöm,nemrég keltem fel.Nem tudom miben fogok járni,nem vagyok nagy igényü,csak egy lenvászon nadrágot szerettem volna!
Nagyon édes baba! Gratulálok!! Szép kis csücsöri szája van, biztos puszit dobott anyának :-))))
Hurrááá!Végre két nap után sikerült képet feltennem az én pici fiamról!:))))
Köszi mindenkinek a segítséget!
Nem adtak. Azért külön kell fizetni, de azt mondták, hogy most nem jó az UH-s gép fényképezős része. Vagyis nem volt bent papír.
Most nem adtak? A fenébe...:)
18 hetesen csináltak egy 2D-s képet, utánna 23 hetesen voltunk 4D-n, azóta nincs kép, majd kint lesz szerintem a következő.
Gratulálok! Szépen nődögél:))) Kép?
Köszi szépen! Ezalapján majnem 40 cm, és 1121 g a kis pöcsösünk:)
Sziasztok! Megjöttünk UH-ról, minden rendben a babával, csak ami egy kicsit megrémített, hogy azt mondta, hogy balra kitért far. Rákérdeztem, hogy ez mit jelent, mondta a doki, hogy nem kell aggódni, ez csak annyi, hogy még nem fordult lefelé, hanem végülis háton fekszik. De a 36. hétig ráér befordulni.
Valaki be tudná dobni nekem a linket, ahol ki lehet számolni a súlyát?
Mi a power dvd lejátszóval tudtunk képet leszedni,enterrel ütöd és már menti is el.
Én sem tudom lejátszani itthon a babavideókat!
További ajánlott fórumok: