2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jaj, nem is meséltem, tegnap azzal fogadott az egyik fiú az oviban, hogy:
- Magát meg kicsúfolták a Pannáék.
- Előfordult ez szerintem mindegyik gyerekkel. -mondtam neki.
Erre ma odajön Panna és megkérdezi:
- Neked mért van ilyen nagy hasad? :DD Már értem, miről szólt a csúfolódás...
- Mert Daninak kistesója lesz, egy baba van benne.
- Jaaaa! - válaszolt. És kiből születik ki? Daniból vagy belőled?
- Hát- mondom- nekem nagy a hasam, nem? Belőlem. - Ja, tényleg. -mosolyog erre és megsimogatta a pocakot. :DDD
Zabálnivalóak. :DDDDDD
Sokkal egyszerűbb sztem:)))))
Dávid? Ez jó.. tegnap pont a nevekről beszélgettünk apucival, és erre jutottunk...persze még nem 100%, de benne van a legjobb 5 között:))))
Anyai ösztönök. :DD
Mikor még csak terveztük a 2. babát, akkor úgy elnézegettem a kislánycuccokat és kislányokat, de amint megtudtam, hogy itt tényleg baba van a dologban már csak fiúban tudtam gondolkodni. :) A sógornőm csalódott is volt, mikor mondtam neki, merthogy ő lányt érez... még mikor láttuk Dávid fütyijét uh-on, akkoris azt kérdezte, hogy ez már biztos? Naná
Daninál is fiút vártam, apa kislányt, merthogy nem lehet olyan szerencséje, hogy egyből fia legyen. :)
de mit fogok kezdeni egy fjúúúúúúval ajaj félek ám tőle...
eszembe se jutott a lányomnál,hogy fiam is lehetne...most meg az,hogy lányom...nevet se tudnék adni egy jánykának)))meg hááát a páromnak van egy kamasz jánya meg nekem egy kis kamasz jányom....jó lesz egy pici fijúúú))))))
nálunk a párom és a lányom mindenevők))apám meg olyan válogatós lett mióta nyugdíjas))))
Ja kérem én szerencsés vagyok, mindét fiú szereti a tésztaféléket (palacsinta, császármorzsa, kruplis-,mákos-, darás-, diós-, káposztás-, paradicsomszószos-, túrós-, akármilyentészta), így könnyen csinálok gyors ebédet. :)
A főzelékeket viszont tőlük a hajamra kenhetem. :(
remélem Noelnek is megmaradt a fityegője)))))
Szerintem is, nem is tudtam otthagyni, bármennyire letettem a nagyesküt apának a múltkor, hogy ide aztán több babaruha nem jön! De csak vigyorgott, mikor bemutattam neki. :)
:))))))))))) Ez jó, nagyon tetszik! :))))))
Köszi! Hát nagyon ajánlom neki, hogy tényleg tökös legyen, mert egy kislányon nem igazán mutatna, mi?? :DDD
nálunk csak az apukám palacsintás...
Huh, azt nagyon szeretem,de sajna nem szabad most. Alig várom,hogy végre vége legyen, és azt egyek amit csak akarok. Minnyá itt a borső meg a sárgarépa szezon. Bele fogok halni..:)))
jajj, ez nagyon édes! Nagyon csini lesz benne:)))
Palacsinta??? Nálunk azt rendeltek holnapra a fiúk. :)
Feltettem a legutóbbi szerzeményt. A csokornyakkendő csiptetős, át lehet tenni másik rucira is. :)
holnapra maradt még borsóleves...mellé kéne kitalálni vmit..
De jópofa! :DDD Legalább a kedvére változtál, ez tök jó. Én a mákosat érzem keserűnek, mióta terhes vagyok, apa meg imádja. De annak legalább nincs olyan szaga, mint a halnak, tőlem eheti nyugodtan. :)
Tényleg, jó ötlet.. holnap azt csinálok:))))))
jah értem küldenék ha lehetne))))
sosem csináltam és ettem még hekket de megkívántam az ízét röhögtem is nagyokat magamban szóval hekket vettünk,sütöttünk és befaltam)))))))
semmi bajom tőle csak remélem Noelnek sem lesz...
De igen,csak nincs itthon.reggel az lesz az első,hogy veszek egy jó nagy darabot.
Minden külföldi út kínszenvedés volt velem, mert apa imádja a halat. Eddig a szagát sem bírtam. Étteremben a tengerparton mindig azt evett volna, én meg rosszul voltam. Most bezzeg élvezi. Millió konzerv a hűtőben, ötösével csomagolt szardínia, a fagyasztó is tele van. Azért minden este megkérdezi, hogy ehetek halat, nem leszel rosszul? :D Azt mondják a kispasikkal változnak a dolgok, nem a lányokkal :)))
Szerintem forralva nem gond.
ááááááá én meg almáspitét sütök cukor nélkül rozsliszttel aztán se íze se bűze...ez így nem ééééér(((((
További ajánlott fórumok: