2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!
Ki,hogy aludt?
Mi......a fiam ébred minden reggel 5-kor.:(
Komolyan,órát lehetne hozzá igazítani!
Megint szédülök,van még így valaki?
Szép napot Mindenkinek!
Jaaj csajok anyi szunyog van,hogy el sem hinnetek.Ugy utalom oket!!!
Szep napot mindenkinek.
Szerintem folytast a masziroztatast.Biztos jo lehet!Tudja mit csinal.
Jaaaaj ugy ennek igazi sult szallonat.Itt nagyon gagyik a szalonnak.Jo kis kenyerszalonna.Nyam nyam.
Sziasztok lányok! Huh, ma jól nem voltam egész nap, majdnem meg is haltam...:)))) sűrű nap volt, de hasznos. Reggel 8kor a védőnőnél kezdtünk... és ahogy Macs is írtad, itthon 84,6 kg vagyok, már kb két hete, tök büszke voltam rá, erre nála???? 87 valamennyi! kész vagyok!! na mindegy! sz@arok bele már!
aztán hazaszaladtunk reggelizni, és útra keltünk, vettünk szegőt, levágattuk a pelenkázót, stb. kb. 2után értünk haza, gyors ebéd, és mentünk masszíroztatni! huh, csajok! na az nagyon nagyon jó volt! lábmasszázst csinált, 2*20 perc... hát képzeljétek, kb. alig van víz a lábamban úgy kiment belőle.:)) és egyáltalán nem fáj, olyan mint fiatal koromban!:DDDD rég nem éreztem ilyet! úgyhogy megbeszéltük hogy kb. hetente 1-2* megyek... hátha jót tesz tényleg! állítólag többet fogok pisilni, meg salakanyagot, hogy ne ijedjek majd meg.. hát, nem tudom! azóta mentem sokat, de nem tudom hogy tényleg attól e?! meg remélem hogy nem lesz baj, mert azt mondják vigyázni kell a méh+petefészek pontokra, hát ő is tudja, de azért csak izgulok egy kicsit! de a lényeg hogy nagyon látványos, szóval gondolom jó!:)) Ti mit tanácsoltok?????
aztán egyenesen mentünk apósékhoz szalonnát sütni...:((( nesze neked odafigyelés! és 8kor értünk haza.. azóta olvaslak Titeket!:)))
Sunny: a nőgyogyid mit mondott a belgyógyász véleményére, hogy szívuh-ra küldött, meg azt mondta hogy toxémia?? és hetente kell menned uh.ra?? nőgyógyászatira?? nézik a picurt, hogy minden oké?? az jó, legalább sokat láthatod!:DDD
Timcsi: hihetetlen a pocakod!:))) nekem kb. 20 hetesen nagyobb volt! úgy irigyellek! ma megint feldühítettek, mert kb. 5en jegyezték meg hogy óriási a hasam!! de így !!! hatalmas!!!! abból kettő barátnőm, akik kb. 1 hónapja nem láttak!:(( meg hogy kettő van benne??? ez nem igaz!! miért ilyenek az emberek??? hát ha nagy, akkor nagy! azt senki nem tudja befolyásolni, az még nem is a kaján és a hízáson múlik..:((((
Cicu, gyönyörű életetek lehet! irigykedek! de ahogy sunny is írta, és már itt ragadok BAZ megye legsz@rabb részén.. de jó itt nekem!:))
Gyonyorunek gyonyoru, de sokat van rossz ido... Teny es valo nyaron es amikor ho van akkor csodas.
A naplomban a 8. oldalon van fennt jonehany kep, lesd meg. :)
Joejt nektek is lanyok, megyek en is!
Holnap is jövök 7 körül.Akkor itt 1 óra van.:)
Szép estét!!!!!
Értem.Itt egy csomó papirt kérnek.Gondoltuk megesküszünk a szülés elött,de nemtudom öszejön e.Mindent hivatalosan leforditattni otthon....Anyukám most rohangál nekem.
Nagyon sok hami van ami itt nincs és hiányzik!!
Benne vagyok.Néha imát mondok egy kis esöért!
Amugy nagyon gyorsan megszokja az ember ezt az idöt.Ha meg 20fok van,megakarunk fagyni apával.Egyik nap is a turistak a parton napoztak,én meg pulcsiba sétáltam.Kicsit néztek.Haza is jöttünk,mert fáztunk.
Gondolkoztam a naplón,de most is Péntek óta nemtudtam igazán irni,csak be be kukkantok.De majd írok nektek,mik történek itt.
Nem akarunk 2 éven belül elmenni.Talán abból lesz Reginek könyebb,hogy az itteniek vizumentesen mehetnek dolgozhatnak,élhetnek Amerikába.Sok helyre eljuthat majd.Sajnos nekünk nagyon bonyolult az állampolgárság,mert már felnöttek vagyunk.Nemhiszem,hogy megkapnánk.
Itt nem dolgoztam.Augusztusba jöttem ki a párom után,és Szeptemberben már várandós lettem.Elötte Angliában éltem.Ott dolgoztam.
A párom az édesanyja gyerekori ismeröseihez jött ki dolgozni.Ö elötte Frenciába dolgozott.Szoval ide oda mentünk eddig.Most maradunk itt egy kicsit,még Regina nagyobb nem lesz,aztán meglátjuk.Hiányzik a család,de nem bántam meg semit.