2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én se érzem még sokszor, nyugi! :) Pedig holnap már 21 hetes leszek. Jógára megyek én is jövő héttől, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Én is hánytam pénteken...:(
nem voltam:(((((
De nekem elöl és alul van és ma töltöm a 20. hetet. :( Már kéne éreznem, de semmi.
A hányinger viszont jön vissza sajnos, utálatos. :(
Voltál jógán? Jövő héten megyek már szerencsére. :)
Szia:)
Én 2 napja jól:)))
Szió!
Először is gratulálok a babócához!:-) Másodszor: ha bicikliztél várandósság előtt, miért hagytad abba? Hacsak nem vagy olyan rosszul, hogy szédülsz vagy hasonló, nyugodtan lehet bicózni - én a lovaglást sem hagytam abba, a dokim mindig azt mondta, ésszel mindent lehet, amihez a szervezet hozzászokott, rosszabb leállni róla! Persze nem ilyenkor kell terepkerékpározni, de nem is kell lemondani róla! Én még úgy is biciklizem, hogy mögöttem ott ül a másfél éves lányom. Na meg ha elérhető számodra, ott a szobabicikli is, mint lehetőség.
A másik, amit javasolni tudok ( a dvd-k engem is sírba tennének! :-D) hogy esetleg nézz be a Napvilág Születésház programjaiba (nem csak otthonszülőknek van) ott találsz intimtorna-tanfolyamot, asszonytánc néven mozgásos tanfolyamot, ha pesti vagy, ezeket javaslom.
Egyébként edző vagyok és tánctanár, ezért jártatom itt a számat. :-)
Jön a jóidő, mozdulj (vagy mozduljatok) ki a természetbe, napi rendszeres séta nagyon sokat segít. Én is folyton megyek, eleve nem is tehetek mást, hiszen másfél éves örökmozgóm mellett úgymond kötelező. :-))
Amit még javasolni tudok: nem tudom, hallottál-e a Flavon Kids-ről (www.flavonmax.hu) ez egy táplálékkiegészítő vitamin, én már az első babámmal is ezt szedtem terhesvitamin helyett és soha semmi gondom nem volt. A doki most is ki volt akadva, hogy töéletes a vérképem, pedig egy pocakban, egyet szoptatok... Csak javasolni tudom, hihetetlen, milyen hatása van! Vitlálisabb tőle az ember, több az energiája, nekem az első várandósságomnál kijött az aranyerem, azt is eltüntette úgy, hogy még szüléskor se jött elő.
nem tudom, tudtam-e bármit is segíteni, ha gondolod, írhatsz privit is, az előzőeket azért írtam le itt, hogy hátha másnak is jól jön néhány gondolat.
További boldog babavárást neked!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. júliusra várom a második gyerkőcömet, és ez a terhesség nem túl problémamentes. Talán a koromból adódóan is; 36 leszek júliusban. Mindenesetre jártam már kardiológusnál is a terhesség alatt, és bár semmi gondot nem talált, sómentes diétát írt elő, és rendszeres mozgást. A diétát tartom, de a mozgással bajban vagyok. Keresek dvd-t, amin el tudnék indulni, jógát vagy bármit, amiben nincsenek rózsaszín plüssmackók háttér gyanánt, és a tornát vezető kismama vagy tréner nem akar kifolyni a képernyőről a jóakarat megtestesüléseként, mert ezektől idegrohamot kapok. Ha van valakinek eladó, akár használt, akár mert mondjuk kettőt kapott ajándékba...:)
E-mail címem: adrienndekany@gmail.com
kérlek segítsetek, mert itt taposok bele a 6-ik hónapba, és a terhességem előtt rendszeresen bicikliztem, nagyon hiányzik a mozgás, és most bénának érzem magam.
Előre is köszönöm, várom a segítséget, mert már csak bennetek bízom...:)
Sziasztok Lányok!
Remélem mindenki jól van. :)
Nekünk ma zsúfolt napunk volt. Reggel bementünk a városba a szemüvegemért, ami végre elkészült és szuper jó lett, ugyhogy most már nem csak lencsét ordok majd.
:)
Dolgoztam is ma, aztán főztem egy töltött kápit, meg sütöttem almás piskótát. Délutántól pedig a szomszédban voltunk házavató bulin, ami még most is tart, csak a kis pocaklakó megunta, meg már elég bort vedelt be (2 deci :)), úgyhogy hazajöttünk. :)
És még mindig nem mocorog... :(
Szép álmokat!!!
Hívogat az ágy!
Szép álmokat!!!
Akkor válaszolt mikor úgy érzed, nem sürgetlek :p
Nekem a fogamzásgátló ölte meg a libidóm, erre a régi nődokim asszisztense mikor mondtam, h mi van kiröhögött :( nem is mentem oda többet...
Kicsi lépések!!!
Egyszer le is fogsz szokni!!!!
igen, nagyon sokat jelent, főleg ha szakember szemmel figyelnek az emberre. Mégiscsak más :)
Asszem lassan elmegyek pihizni, mert jólesne lefeküdni.
Holnap is leszek :)
puszi
Tök jó :)
És az egyszerre mindent-be meg csak belebukunk (nem vagyunk olyan szinten, nem vagyunk felkészülve a dologra) és a kudarc eredményezi, az meg nem próbálkozást....
Az egyetemen mindig vártuk a pszichológia szemináriumot, mert ott kicsit mindenkit helyre tett a tanárnő.
Azzal kezdtük, hogy megkérdezte, hogy itt és most hogy érezzük magunkat. Aztán eltelt az óra(volt idő a tananyagra is, de minket is meghallgatott, h mi foglakoztat minket) és a végén is megkérdezte. Szinte felüdülés volt :D
Köszi, megköszönöm, ha priviben elküldöd.
Ha csak egy kicsit is olyan az íze mint amit nagymamim tudott, akkor boldog leszek!!!
Azért írtam, mert azt látom az embereken, hogy minden álmukat/vágyukat/céljukat egyszerre akarják elérni. Így mire odaérnek már nem tudják kiévezni, mert melyiket is élvezzék!!!!
Ha sok pici vagy nagy vagy infantilisnak tűnő vágyunk/célunk van sikerélményünk is van, és ez erőt adhat a következő eléréséhez. :) Ebben hiszek.
Én most szedtem azt a gyógynövényes bogyót egy hétig, előtte soha semmit.
Nem könnyű akkor, sőt van benned erő, hisze nem szeded a pirulákat. Higgy magadban :)
Hidd el néha nem jó, ha sokat agyalsz, mindet vagy 20 szemszögből átrágni...de legalább foglalkozom az adott problémával/helyzettel :D :D :D