2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
milyen vasat szedsz?
nekem először a ferrofolgammát írta fel, attól nekem is ilyen bajaim lettek, ezért most váltott a maltofer rágótablettára(az legalább nem is vas ízű, csokis íze van:) és most semmi bajom!
Amúgy én is eszem gyümit, iszom vizet, teát, mindent, eszem joghurtot, minden vackot, de a vas erősebb nálam....:)
Köszi mindenkinek a tanácsot.
Jaj de jóóó Neked!
És még Neked van rosszkedved???
Ugye nem árt a babónak az erőlködés....anélkül nem megy.
Na, ennek örülök! :) Akkor minden rendben odabent! Erősen rugdalózik már?
A kórházban hála Istennek minden rendben volt, megnyugtatott a doki :) Ez a része rendben, megnéziumot szedek, 3,5-4 liter folyadékot meg kell innom naponta, de semmi rosszat nem talált. Holnap meg megyek beszélgetni egy jót, már rám fér! Remélem most már hamarosan javul a hangulatom és elmúlik a rosszkedv :)
Valami ötlet székrekedés ellen?
Később visszanézek, puszi
Ez a párbeszéd zajlott le a dokimmal 3 hete:
"- Székelés rendben?
- Ó igen, jól megy minden.
- Hát akkor rossz hír: ezentúl nem fog. Írok fel vasat."
mondtam köszi, de megdumáltam vele, hogy kétnaponta szedem. Naggggyon utálom !!!
Ez a párbeszéd zajlott le a dokimmal 3 hete:
"- Székelés rendben?
- Ó igen, jól megy minden.
- Hát akkor rossz hír: ezentúl nem fog. Írok fel vasat."
mondtam köszi, de megdumáltam vele, hogy kétnaponta szedem. Naggggyon utálom!!!
Szia,
Sajna én is ezzel küzdök, próbálok nem erőlködni, de sajna néha akkor is kell.
Ha már a székrekedés és a hasmenés között kell választani a hasmenés a rosszabb, mert az görcsöket csinálhat és indíthat a be a dolgokat.
Mondtam a dokinak és azt mondta szedhetek egy bogyót, ami a dm-ben is kapható (mindent kipróbáltam de semmi) Darmpflege, ettől várom a javulást én is.
Hali csajok!
Kényes kérdés, de fontos, hogy mit mondotok:
Szerintetek gáz a babára nézve, ha a Wc-n hogy úgy mondjam erőlködnöm kell?(Bocsánat)
Iszonyat ez a székrekedés, mióta doki felírta a vasat...
De félek, árt a babának a "préselés.."
szia,
Annyira jól aludtam éjjel, de ennek az volt a böjtje (mármint a korai fekvésnek) hogy 7-kor már kukorékoltam :)
Kis legény aktív volt odabenn, reggel a bob verseny alatt végig tornázott. Apukája mondta is, hogy egyre erősebbnek érzi a mozgását :)
Még nem sikerült eldöntenem mit egyek vacsira :(
Mi volt a kórházban?
Akkor neked se túl szerencsés; én pont 2-3-ig tudok aludni, utána nem :) Én is annyit aludtam, így elég furcsa és frusztráló. Meg persze meg kell még szoknom, hogy anya leszek, szerintem ez is bennem lehet valahol legbelül :) Most mindenki idegesít, sokszor a párom is, pedig olyan türelmes velem :) Csak mást nem nagyon csináltam, otthon voltam meg vele, ilyenkor jobban kijön :)
Elmentem a klinikára, megvizsgáltak, minden rendben van hála Istennek :) Magnéziumot javasolták, gondoltam én is hogy ez lesz, de azért kellett egy orvos megerősítése :)
Azt hiszem a júliustól nem alvás egészen más lesz mint ez :) Hisz akkor már kint lesz a kis jövevény!
Hajnal 2-3 előtt nem tudok elaludni, 8-kor már fent vagyok, közben 2x ébredek.
Terhesség előtt egy huzamban 10-12 órákat aludtam. Nekem ez azért rossz. De nem panaszkodom, júliudtól még ennyit se tudok aludni :D
Nézesd meg, az a biztos, főleg, ha te is úgy vay nyugodt!
A te álmatlanságod mit takar? Mennyit alszol / nem alszol?
Azért elmegyek a klinikára, nézzék meg, biztos ami biztos... Már nagyon aggódom és mivel nem tudok senkit megkérdezni aki ért hozzá, inkább rászánok ennyi időt.
Írok majd ha gépközelben leszek!
Köszi a segítséget :)
Szia!
Én is álmatlansággal küzdök. :( Ez előfordul :(
Ha keményedik a pocak, akkor arra pedig magnézium a jó.
Olvastam,hogy terhesség jár álmatlansággal,lehet amiatt van,passzolok.
Én éjjel-nappal folyamatosan tudnék aludni...Ha lehetne,ki sem szállnék az ágyból...De hát ez én vagyok,mindenkinél máshogyan van,nincs 2 egyforma terhesség.
Egyébként jól érzed magad? :o)
Sziasztok!
Alanah, jó korán talpon voltál! :-)
Nekem nincs alvásgondom, illetve az a gondom, hogy akármennyit tudnék aludni, de egy 18 hós örökmozgó mellett, aki éjjel is ébred többször, nem lehet. Szerencsére ha felébredünk is, azonnal visszaalszom, nagyon ritka, hogy nem sikerül. Ha valamiért nem tudok aludni, általában segít, ha eszem pár falatot. Inkább az zavar, hogy nem elég Rékához kelnem éjjel, még pisilni is nem győzök szaladgálni.