2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Akkor ti már kelengyéztek is ezerrel, igaz? :)
Már nagyon várom, hogy érezzem a babót! Múlt héten tudtuk meg, hogy kislány lesz, nagyon örültünk, szerencsére a férjem is! :) Annyira jó élmény volt, még a könnyeim is jöttek, biztos, nem nézett őrültnek a doki! :) Hú, ezért a 100%-os táppénzért nagyon irigyellek! Erről még nem is hallottam!
Én suliba jártam,de egy vizsga miatt majd csak szeptemberben tanulhatok tovább,szóval én itthon várom a Lánykámat.De nem unatkozom ;)
őőő,én mindig hangulatember voltam... :P
Szóval nálam nem olyan meglepő,pont azon filóztam,hogy eddig nem igazán tapasztaltam a terhességi hormonok hatását a viselkedésemen pl.,annyi,hogy egész nap csak aludnék,de aludni is mindig szerettem :DD
Szia Alexa! A Flavon Kids kizárólag lekvár formában kapható, ugye? Patikákban is be lehet szerezni? Mennyi időre elég egy üvegnyi? Köszi előre is!
Ne irigyelj,leszek én még partravetett bálna :P Szerintem nem sok a 6 kiló :)
Nekem nem olyan hatalmas a hasam,ahogyan a kórházban is néztem a korombeli kismamiknak kicsit azért nagyobb pocijuk van,kezdek irigykedni én is,mert én még pulcsiban oly annyira nem tudom mutogatni :(
Majd egyre erősebben érzed a picúrt,nagyon jó lesz :o)
én nem..az elején a hányás miatt nem tudtam, majd utána nem érte meg visszamennem dolgozni..
nálunk 3 hónap folyamatos táppénz után táppénkiegészítést kaounk..tehát a munkahelyem fizet 40%-ot, a tb 60-at..így 100%-os táppénzen vagyok..ha most ezt megszakítom, elesek ettől..tehát maradok itthon.
Élvezem..nagy a ház, kert..hányás csillapodik, így már csavaroghatok, kutyázhatok, barátnőzhetek:)
Dolgoztok még? MEddig tervezite, ha igen?
Szia:)
Nekem a napokban fájt..de sokat mocorogtam..jelezte, hogy lassítani kell..
ma nagyot sétáltunk a kutyákkal..akkor is feszítgetett alul..:(
Hogy vagy a hangulatváltozásokkal? Lentebb olvastam, hogy ezzel neked is meggyűlik a bajod. Én ma szörnyű voltam...
Köszi szépen! Én még épp hogy csak elkezdtem érezni a babamozgást, tegnap először, amiben még nem vagyok biztos, hogy az volt. Pénteken töltöttük a 20.hetet és nagyon úgy tűnik, hogy 6kg-mal vagyok több, de nem igazán látszik. A pocakom az viszont szinte hatalmas szerintem a terhességi koromhoz képest, no meg a melleim is. Remélem, azért normális. A 3kilóért nagyon irigyellek.
Én nem igazán érzek semmit a Lánykám rugdosásain kívül...Nem tudom,hogy ebben közrejátszhat-e a méhlepény,nekem hátul tapadt meg pl.
Én eddig 3 kilót híztam,ma vagyunk 22+4 naposak.
Szia! Üdv itt a körünkben! :o) Gratula a picihez!! :)
Mennyi idősek vagytok,mikorra várod? :)
Ti szoktatok érezni elől-alul feszülő érzést a hasatokban? Nekem kicsit ijesztő, leginkább ha sokáig ülök és fel kell állnom, vagy pl. hajolás után. Az UH-n azt mondták, a méhlepényem elől, mélyen tapad, nem tudom, attól lehet-e. S a másik kérdésem, mennyit illet eddig hízni lányok?
Sziasztok! Jó, hogy idenavigált a barátnőm, látom, van itt depi és nem nagyon érezhet babamozgás, mint ahogy nálam is. Ettől már picit jobban vagyok:) A kismamajógáról viszont csak áradozni tudok. Nagyon jót tesz és tényleg érezhetően felkészít légzésre, medencelazításra, meg remélhetőleg a gáttorna is hasznos lesz!
Tényleg senki nincs ma itt :D
Mindenki pihizik kismamák!!:-)))
ÜDv a klubban :) Mi a baj? mitől depiztél be? Hátha tudunk egymásnak segíteni :)
Köszi aranyosak vagytok!!Épp most ettem ebédet a Férjem fözött egy kis tejfölös csirkét de le sem ért már fent is van a savam!!:-(((Pedig jol esett!!Azthiszem eszek rá egy kis fagyit!!:-))Nem mintha az levinné de ha egyszer KIVÁÁÁÁNOM!!!!!:-)))Remélem hamarosan jobban érzem majd a kisbabám mozgását!!!:-))))Olyan nyugott biztos mint az Apukája gondolja várjam már ki ez a pár hetet!!:-)))Apja Lánya lesz!!!!:-))))Amugy Ti mi jot ebédeletek!!!:-))
De csak hogy nekem se legyen már olyan nagyon jó, sikerült bedepiznem. Tegnap nagyon csúnyán elszakadt a cérna, rég voltam ennyire kiborulva - azaz nem is olyan régen, sajnos, mert december elején volt, csak akkor nem a depresszió miatt...
Sziasztok!
Látom, megint a hányás-émelygés a téma. Olyan jó, hogy nekem ez most kimaradt...
Melinda! Ne aggódj, hamarosan már biztosan érezni fogod. :)
Ja, most pedig csak 1 hétig volt hányingerem, hányni csak 2x hánytam. Szerencsére! :D
Szia!
Én a kislányommal szintén hánytam 3 hónapig éjjel-nappal, aztán egyik napról a másikra elmúlt, onnantól kezdve a gyomrom égett nekem is, de az nem múlt el, amíg meg nem született. Rengeteg haja volt, tök cuki volt! :)
Vele a 17. héten kezdtem el érezni a magzatmozgást és a 21. hét körül erősödtek.
Most a 2. terhességem alatt már a 11. héttől érzem és nagyon aktív a kis manóm, el sem hiszem, hogy ezt Amirával, hogy nem éreztem a 17. hétig, de első babánál meg az a normális.
Biztos Neked is nemsokára erősödni fog majd!
Sziasztok!!Én végig hánytam a 3 hónapot!!Most végre elmúlt,erre elő jött az epe és a gyomorsav!!:-((Nagyon roszz!!Tegnap és ma meg jött egy kis tejci a cicimből,meglepödtem de utána olvastam az nem baj!!!A 20.hétben vagyok de még Én sem érzem annyira a mozgást olvastam sokan vannak igy!!Mikortól lehet azt ugy igazán észre veni??:-))
A gyomorsavval nekem is van gondom, bár én csak egyszer hánytam tőle. Mondjuk kinek mi jut :) Én lelkileg billentem meg, nektek a a hányás-hányinger jutott :)
Nem feltétlenül. A terhes nők 15-20 %-a végig hány a terhesség alatt, főleg a fiús anyukák.
:(
Akkor jobb csak ha SOS eszek valamit, különben nagyon sokszor van hányingerem. Reggelente mindig, jön fel a gyomorsav és az epe. Szörnyű érzés. :((
Remélem ma jól ki tudom magam beszélni a dokinál :) Elég ingerlékeny vagyok szegény párommal, mindenért izélgetem :(
Ó :( Értem. Sajnálom, hogy nem vagytok jól, de most már egyre jobb lesz :)
Renivel egyforma a terhességünk..végighánytuk az első 3-4 hónapot..most csillapodik..de még van..
További ajánlott fórumok: