2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ez a hízás kérdés szerintem nagyban függ attól, hogy ki mennyi volt, amikor teherbe esett, én például súlyomnál voltam, így nem híztam (eddig!) sokat, de ha valaki hiper gebe nyilván a szervezetének össze kell szednie magát, hogy ki tudjon hordani egy kisbabát.:)
És a kisebb probléma is lehet, hogy probléma másoknak, különösen, hogy elég szigorúak-e tekintetben a védőnők és az orvosok is.
Terhesség előtt 64-65 kg voltam.
A normál súlyom az olyan 60-62 kg, de pont mielőtt terhes lettem méhnyakrákom volt, és feküdnöm kellett egy felugrott 2-3 kg. Szóval szeptemberben 64-65 kg voltam.
Hogy csinálom? FOGALMAM SINCS! Nem zabálok, tornázgatok, ( mondjuk mióta fáj a pocim pár napja nem annyira) de semmi olyat nem teszek ami ezt indokolná. CSak az elmúlt egy héten sikerült 2 kg-ot híznom a mérleg szerint.
Ez azért komoly, sztetek mennyi leszek a szülőszobán?
Ja, igen, vizesedem, de azért nem hinném, hogy 20 kg-nyit.
az szép! van aki 30 kilót hízik:o))))
de ez is alkati...:o)))
Ja, azt el is felejtettem mondani.
Ma reggeli méredzkedés: 20,6 kg!!! 28. hét első nap.
Szóval többet ne nyavajogjatok, hogy ki mennyit hízik.
pörgős kismamiknak ajánlom, kissé nyugodjanak meg és vegyenek vissza, mert amilyen a terhességed, olyan lesz a babóca. tehát ha terhesen egész nap pörögsz és nem pihensz, akkor a baba ezt szokja meg és kint is ilyen lesz, és majd nem érted, miért nem alszik, miért nem eszik rendesen, miért van ez,az...hát ezért!
tessék élvezni a terhességet és nyugodt, kiegyensúlyozott babátok lesz! ez komoly!:o)
valszeg azért mert nagyon hátul van a baba...nem is látszik hogy terhes vagy, én még ilyet nem is láttam:o))) kivéve nagyon elhízott emberkéknél, akiknél ugye takar a sok háj, de nálad erről szó sincs, így a lelkiismeretes diétádat sem értem nagyon, de mindegy...
mivel nő a baba kell neki a hely, és csinál magának, ha nem a hasadban, a tüdődet nyomja...már én is csak egyenes háttal tudok ülni:o)
Ez tényleg nem játék :(
Nekem is ugyan ez a "bajom" nem tudok lassítani, mert úgy megszoktam hogy mindig pörgök............
Na igen, előbb meg még a víz is kivert, lesápadtam és majdnem elájultam.
Most még befejezek vmit ami kell, egy holnapi meetingre, azt hazahúzok, mert érzem, hogy ez már nem játék.
Hát lassan már nem is pocak hanem....
És a 162cm vagyok szóval ÉRDEKESEN NÉZEK KI :D jön pocak-pocak-pocak és ÉN :D
Újabban akkorát nőt, hogy 2-3X nekimentem finoman ennek annak :))) nem érzem a méreteimet :)))
Már nem is csesztet senki, hogy milyen pici :p
általában mindenkinek, és ez még csak nő, majd a vége fele szülés előtt "száll" le a has, akkor már lehet készülődni:))) de pl ez sem mindenkinél van így!
képzeljétek elment a magzatvize a százhalombattai kismami ismerősömnek, nagyon izgul, és én is, kislány lesz, Hanna:)) 1 hét múlva volt kiírva, de már nagyon sok jósló fájása volt.
nekem is már "csak" 11 hét! anyám...:)
Lányok az mitől van, hogy nekem gyomorból indul a gömbölyded forma..szóval nem alul gömbölyödöm..??
ezáltal majdnem minden nadrágom jó rám..de fekvésnél, ülésnél, lehajlásnál nyomja fel a tüdőmet a pici..
én az elején a hányás miatt 8 hétig feküdtem, nem tudtam dolgozni, tehát azonnal 2 hónap betegácsival indítottam..majd utána maradtam, mert a kollektív szerződésünk szerint tartós betegácsinál (min. 3 hónap és annál több) a munkehelyem kipótolja a fennmaradó 40%-ot..tehát nem volna értelme megszakítani:)
Hasam nekem is kicsi, én is tudnék dolgozni..nálam ez különleges eset..:)
A 28+4? Nagyon szép!!!!
Majd én is csinálok hamarosan.:)
Tettem az adatlapomra friss pocakfotót :D
Azt hiszem a 26.héthez képest "kicsit" nőttem :p