2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Örülök, hogy minden rendben :)
A nő haját szálanként téptem volna ki!!!!
és mi van azzal akivel összecserélték? ő meg beteg és kapott egy jó leletet? őrület..
Nálunk cimkézik a kémcsöveket és a leleten is nyomtatva van minden adatom..
Örülök, hogy minden ok:)
Uppsz, erről én lemaradtam... Mármint a vérképesdiről.
Azért ez nem semmi!!!
én is napoztam tegnap is és ma is. Közel sem bírom olyan jól a meleget és a napot, mint baba nélkül. :S
De a színért megérte. :)
Sziasztok!
Engem teljesen bezár a lakásba ez a meleg,aminek nem örülök,de legalább ittbent hüvös van.
Kint napoztam egy órácskát és mivel folyamatosan spricceltem magam egészen jól bírtam.
Végre van egy kis színe az arcomnak. :)
Egy nemzetközi koncertszervező cégnek dolgozik.
Koncerteket csinálnak itthon és európa nagyobb városaiban.
Nekem se jó soha semmi :P
Mondjuk én nem szeressem a meleget még most sem :P
Nem is azzal van a baj, hogy nagyon meleg van, mert azért annyira nem gáz. Hanem az a baj, hogy gyakorlatilag 1 hét alatt megduplázódott a hőmérséklet! Ha szépen, fokozatosan emelkedett volna, mondjuk április óta minden héten 1-2 fokot, még akkor is, ha néha kicsit visszaesik, egy árva büdös szavunk nem lenne, mert a hozzászokott volna a szervezetünk.
Na de így...
Amúgy, örülj, hogy nálatok hűvös a lakás!
Itt a nappaliban 28 fok van!!! Télen bezzeg örültem a déli ablakoknak...
Hogy nekem semmi sem jó??? :DDD
Jah, ráadásul engem az zavar a legjobban, hogy nagyon magas a páratartalom. :(
Sziasztok!
Hogy vagytok a meleggel?Igaz,hogy nagyon vartuk,de megsem szivesen mozdulok ki a huvos lakasbol!!!!!!!!Ez mar nekunk tul meleg,nem????Ebben a kanikulaban a babam is alszik,nyomott,eleg keveset mozgolodik,na de majd este.......
nyugi, Gellért mióta megszületett ez a 5!! védőnőnk, és ki tudja ő is meddig lesz??? ezen én már nem parázom, teljesen felesleges...ha akar felkeres, ha nem, nekem nem hiányzik...
a mostani fiatal és kedves és lelkes...
meg szokták nézni hová, milyen körülmények közé érkezik a baba...
Hogyhogy semmi sincs? Azt azért nem hiszem...
Az, hogy nincs kipakolva minden, az egyáltalán nem gáz! Legalább nem porosodik. ;)
Sziasztok!
3 és fél alatt az 5. védőnő fordul meg kicsiny falunkban! :((( Ennek örömére jövőhét pénteken pofavizit lesz, jön ide hozzánk... Nem tudom mit fog nézni a környezeten kívül, de pl. a bébinek még semmi sincs, ezt is fogja vajon nézni??? :S
Hogy bírjátok ezt a meleget?
Hát én nagy nyözsis vagyok és voltam.
Meg hát had szokja a gyerek a zenét. :)
Amúgy imádja, végig táncolja a koncerteket. :)
Most megyek, megeszem a zöldborsó levesem a kertben, hátha már nincs annyira meleg.
:)))))))))
én nem kívánom ezeket:(
Egy évig, sőt talán még tovább azt mondtam, soha többé nem szülök, ha Felem akar még egyet, majd ő megszüli...
De becsúszott. Most mit csináljak??? Vetettem volna el??? Azt azért már csak mégsem... Jönni akart.
És elhiheted, hogy volt oka annak is, hogy azt mondtam, soha többet. Kb. 8 órán keresztül voltam félájult, csak arra emlékszem, hogy fáj. Tényleg nem voltam magamnál. Pedig tutira nem fájt egyfolytában...
Ja,igeeen,csak még gyors visszaolvastam :)
Minden ok,tegnap sok baba a frászt hozta a szüleire,minden bizonnyal a hirtelen jött meleg viselte meg őket.Szóval mi is megnyugodtunk :)
Jajj én el is felejtettem, hogy ma Elton John koncertre megyünk! :)
Még jó, hogy ránéztem a naptárra. :)
Akkor ma még hajat is kell mosnom, meg valami cuccot kikeresni.
Ez a gyerek már most mennyit jár bulizni, nemsoká az apjával dolgozhat a koncerteken. :)