2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Szegénykém csoda hogy bírod ezt a pakolást. Vigyázz azért magadra!!!! Anyós segít nem?
Nekem van az a barna csík nem sötét de van. Egyik ápolónő ismerősöm mondta az ahol az izom összeér azért van. De más csíkom sehol sincs,meg ez sem zavar.
Sziasztok!!
Végre itthon az ágynemű is. Tettem fel képet az adatlapomra.
Sziasztok,
Egész álló nap pakolásztam, de még mindig nincs kész és nem látom a végét.. de most már hulla vagyok..
Apa legénybúcsún, úgyhogy ma éjjel nem szülhetek, de amilyen fent van a hasam, lehet ez a gyerek a számon akar kibújni??? nem hogy lejjebb menne egyre feljebb van.. de komolyan..
Alanah nekem is baromi nagy a szám, kurvára bejön, ez maradhatna is így szülés után is!:-))) Tök sexy.
ReginaMoore, ugye milyen lepra az István? De mindegy ez van, azt a pár napot kibírjuk!!
Neked is! :-)
Csajok, megyek és fürdök egyet, talán még benézek, addig is pusszantás!
Sztem azért ez dokifüggő is.
És ha valaki egyedülálló és nincs senkije?
Szóval engem nem érdekelne, én vinném. :)
de igen, egész tűrhető volt...
Kitartás! Nekem is nyűgibb, anyásabb Réka, ez vele jár... De nem sok van már hátra és eddig azért baromi jól viselted te is, nem?
Teljesen alkati, nem lehet mit tenni ellene. Aki hajlamos a csíkokra, az sportolhat, kenhet magára bármilyen méregdrága pocakkencét, akkor is csíkos lesz. :-( Nekem szerencsém van, így a második terhesség alatt se mentem át zebrába, egyetlen csíkom sincs. Anyu 3 gyereket szült, ő se csíkos. Gondolom, örököltem. Legalább ezt, ha a könnyű szüléseit már nem sikerült. :-S
Hááát, a Péterffy lehet kicsit modernebb ebből a szempontból, mint itt vidéken... Na de ha nincs hová tenni egy gyereket, akkor kész, sok választás nincsen.
Múltkor a kis drágám végignézte a vérvételt. Akkor se tudtam hová tenni, bevittem, s ugyan ismerős az asszisztensnő és akarta is kicsit elbolondítani a kiscsajt, de az egy tapodtat nem mozdult mellőlem. Azért fogták, nehogy odanyúljon, én meg folyamatosan mondtam neki, hogy semmi baj sincs, anyának ez egyáltalán nem fáj. Először láttam, hogy meg van szeppenve, de ahogy látta, hogy mosolygok és beszélek hozzá, megnyugodott. :-)
igen, ez alkati és egyéni, van akinek lesz és van akinek nem! anyámnak pl nagyon csúnya volt és biztos voltam benne, hogy nekem is lesz, de nem lett, így most sincs, csak a mellemen, de ott meg nem látszik, másnak:o)))
Jól van, nem akarok én beleszólni, ha másról van szó :D Egyébként barna csíkom is van, hogy mind a két témában otthon tudjak lenni :DDD Úgy látszik ennyi nekem kijár,ha már csak 1,5 kilót híztam terhesség kezdetétől fogva :) Én csíkokban kaptam meg a járnadóságom :)
hát igen, így nehezebb, ráadásul Gellért baromi hisztis, ami tök természetes, csak elég nehezen viselem, főleg így a végén...
Ez mindig úgy érdekelt,hogy min múlik ki lesz csíkos... Én nem sportoltam túl sokat (sajnos) az utóbbi pár évben, de meglep, hogy nekem is olyan lett a sportmúlt ellenére. Sajnos ez alkati kérdés is szerintem, sokat nem tudunk tenni ellene :( Nekem a köldökömtől lefelé tiszta piros csík lett :S
most a barna függőleges csíkról írtunk Renivel, ami a köldöktöl indul ki függőlegesen fel és le..és ez elmúlik szülés után..arra nem emlékszem, hogy ez miért alakul ki..és van akinek van (ez a gyakori) és van akinek nincs:)
Én még bírom a strapát :) De nekem még nincs babóm, így azért jóval könnyebb... Te már 1-0-ra vezetsz :D
igen, az lesz, nem is nagyon csinálok semmit, a férjem takarít, felmos, mindent ő csinál, a kis drága, én csak mosni meg főzni szoktam, de hát annyi kell...:o)
hát én is...:( pedig nagyon reménykedtem h nem. hiába a szép feszes sportolóbőr... az már a múlt. mind a mellem, mind a combom zebra lett. a hasam szerencsére nem. csak 2 pici vékony, semmi több. remélem a többit is ledolgozom majd valahogy. soha nem voltam hízós típus, így furi
Irigyellek, én zebra lettem :( Mondjuk alapból is hajlamos vagyok a csíkosodásra, úgyhogy végülis nem lepődtem meg... De azért nem jó. Örülök, hogy jobban vagy :)
Hát lehet, hogy kénytelen leszek vinni... Az a baj, hogy nem lehetek benne biztos, hogy Réka mit bír, most nagyon anyás... Kereshetnék egy barátnőt, aki addig vigyáz rá, csak nem biztos, hogy elmarad vele. Szóval lehet beviszem.
Az uh-t nem akarom kihagyni, Ági külön kérte, hogy legyen, mert tudnunk kell, rendben van-e a lepény (helyileg) meg van-e bármi olyan probléma, ami akadályozná a spontán szülést. Valószínűleg nincs, de azért jobb biztosra menni. Na meg ha már ott vagyok, azért ránéznék erre a manóra szívesen, csak egy pillanatra... a 18 hetes uh képen nagyon hasonlít Rékára, azóta kíváncsi leszek, mennyit változott... s bár nem nagyon bízom az uh által mért méretekben (Rékát csak másfél kilóval saccolták könnyebbnek :P) de azért csak kíváncsi vagyok, most mit mondanak.
Miért ne vihetnéd be?
Én rendszeresen látok anyukákat nagyobb babóval a Péterfyben.
Sztem nem okoz gondot.
Óvatosan akkor a házimunkával :)
Pihenj, a manók is lehet azt szeretnék :)
Sziasztok újdonsült Anyukák! :)
Jó hallani rólatok és gyönyörűek a lurkók! :)))
Pocakcsíkom nekem sincs, a szám meg alapból teltebb, már ne dagadjon. :)
Ami isteni, az a pocak leszállás. Sokkal jobban vagyok azóta. Újra energia, újra levegő! :)
A hátam mostanában kezdett újra fájni, meg a derekam is, de nem vészes.
A ma esti kutyás séta is megvolt már.
Gratulálok még egyszer :D
nem, szerencsére nem, kissé duzzadt a bokám, de nem vészes, csak majd leszakad a derekam, nem bírok járni és olyanokat nyújtózkodnak ezek a manók, hogy úgy érzem menten kibújnak a hasamon keresztül...egyáltalán nem kellemes!
Szia,
Gratulálok nektek!!!!
További ajánlott fórumok: