2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Uez most már nekem is.. Ha nincs forgalom 35 perc, ha van akkor 50- 1 óra.. Egy hete még csak 7 perc volt ugyebár.. de vmit vmiért.. Ja és még hozzá kell adnom azt is, hogy Apa hazaérjen a melóból ami most kb 35 perc ( előtte 1 óra volt) úgyhogy nagyjából uott vagyunk:-)
MÁS:
A mai görcsöktől beijedve én is összeraktam a kórházi pakkot:
2 szoptatós hálóing + 1 szoptatós pizsama ( ha hideg lenne mint most)
1 cicanadrág, 1 sort + 3 póló
1 papucs fürdéshez ami momentán úgysem jön rám
2 törölköző
2 szoptatós melltartó, eldobható betét szoptatós melltartóba, 1 hasleszorító bugyi
Eldobható bugyi 2 csomag
piperék: tusfürdő, fogkefe, fogkrém, arclemosó, arckrém, szemránckrém, intim törlőkendő, fertőtlenítő gél hogy letöröljem a WC-t, sampon, balzsam, testápoló,
1 csomag Tena extra 30 dbos, Yessa éjszakai betét
FIRST,Aloa Vera zöld gél
1 bögre
Vendel Úrfi ruhatár: 4 rugdalózó, 6 body 4 pár kiszokni egy pulcsi 1 kisgatya ( mivel nem tudhatjuk milyen idő lesz)
1 kapucnis nyári törölköző, 1 nyári hálózsák
1 DM-es baby pelus csomag,törlőkendő
Cimicifuga 9-es vajúdáshoz + gátmasszázs olaj
Asszem ennyi: ami még hiányzik, WC papír, köntös de az csak egy van azt majd induláskor.
Ti tettetek még mást?
hát én is, jó lenne már a kórházi napokon is túl lenni, itthon hármasban..
na de persze ez nem ilyen egyszerű :)
Az a baj hogy egy almánál többet kivánok!!:-))Valami édeset,vagy nem is tudom!:-))
Áááááá olyan rossz,hogy nem tudom mit kivánok!!:-)
nagyon:)))))))))))
viszont már várom is..vagyis inkább azt, hogy túl legyek rajta:D
igen, de az ikreknél is, lehet, h nem kell nekik kezelés, de a problémák ugye nem születés után, hanem később jelentkeznek, ha jelentkeznek.
nekem szerencsém van, mert itt Battán potom 500Ft/alkalom, egyébként drágább, itt támogatj a z önkorm. és sokan elviszik a gyereket, ha normál időre, és súllyal született is, és sajnos náluk is vannak problémák, ez hihetelen. az előttünk lévő kiscsajnál 10 hónaposan jött elő, a csipőjével vmi, de most már szuperul van:)
valahogy úgy!:o)
de meg ne kérdezd mi volt a fórumcím, mert nem jelöltem be kedvencnek:o))))
Az enyém még mindig csak fejben van meg...
Nagy bajban lennék, ha pukkanna a burok és folyna a magzatvíz. :)
Na de ilyen úgysem lesz, 10én szülök, és pont! :D
Becsszó, 9ére összerakom!!! ,)
ó ne is mondd, mikor látom már, hogy: szerintetek terhes vagyok? mit tegyek..?...és társaik, ezektől kiborulok...
ő tuti nem ezeket nézi, talált már egy két érdekes szexuális jellegű fórumot, amibe még én is beleolvastam, hát néztem nagyokat!.o))))
Édes, hogy emlékszel. :)
Nem tudom, épp hol maradtál el... :)
Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de megvagyunk. Néha nagyon az az érzésem, hogy semmi sem volt. Lehet, hogy csak a csaj akarta, de az is lehet, hogy Felem kicsit beszédült. Tényleg nem tudom. Mindenesetre értünk, velünk küzd, ez talán sokat elárul. :)
Én bizakodom. :)
Nos, nincs több görcs, a reggel óta tartó alapmensis is hanyatlóban.. mégsem lesz most kölök..
MÁS: Sylvia már régen akartam kérdezni, hogy végül mi lett a pasiddal? Ha jól emlékszem volt egy kis bebukás féleség pár hónapja.. az rendeződött? Ha nem akarsz róla beszélni akkor persze megértem.. és bocsi, csak csomószor eszembe jut..
érteni ért az én párom is hozzá, na de hogy egy levelet begépeljen ahhoz már lusta. lustaság betegség.
hát érdekes fórum az van bőven itt a hoxán, a "milyen korán keltél ma" és társaik.. rengetegen uncsiznak a munkahelyükön gondolom :)
Felőlem...
Amíg az én 10émet nem akarjátok máshová rakni, semmi kifogásom a sorrendek ellen.
Szülhet velem bárki egy napon, akár 5en is szülhetünk, de én aznap akarok. Kész. :D
A helyet egyikőtök elől sem foglalom a szülőszobán, ahhoz messze vagytok. ;)