2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nem kell, csak nekünk így volt egyszerűbb.
Ha van közjegyző az anyakönyvi hivatallal összeköttetésben, akkor most kikérítek az apasági nyilatkozatot, majd ha megszületett a lurkó, akkor tesztek egy másik nemleges nyilatkozatot, hogy nem álltatok a születés pillanatában mással élettársi kapcsolatban.
Tőlünk a közjegyző 45 km-re van és nehezebb lett volna egy kisbabával utazgatnunk, ezért intéztük így.
Na megjöttem munkából. :)
Nehézkes volt már avezetés, meg hosszú az ártárgyalás, de remélem megéri. :)
Apa ma későn jön, itt van valami angol nagyfőnök, vele vacsizik.
Én vettem magamnak a Lidl-ben hagymakarikákat, most sül a sütőben. Jaaa, és amerikai palacsinta port, ha már emlegettétek a palacsintát. :) Azt is sütök.
Kórházi pakk:
Én közel sem raktam be ennyi mindent. Egyrészt nálunk a gyereknek nem kell cucc. Hajat mosni ott már nem akarok, itthon akarok indulás elött, ott macera lenne.
Másrészt a köntöst is kivettem. Mivel nagyon nagy helyet foglal és sztem tuti nem fogom felvenni, mivel nacikat és polókat viszek, így feleslegesnek ítéltem meg.
:)
Babamérleg...
Hát, ha semmi különösebb dolog nem indokolja (pl. koraszülés), szerintem is felesleges. A kúrházban úgyis kell méricskélni mindig, épp elég az. Azalatt ki lehet tapasztalni, hogy kb. mennyi idő alatt és milyen intenzitással szopik. Ha annyi idő otthon is megvan, baj nem lehet.
Mi anno úgy jártunk, hogy ugye a zárójelentésen rajta van az aznap reggeli mérés. Még aznap kijött a doki megnézni minket. Köv. héten kellett levinni hozzá Kiarát, akkorra 3050ről asszem 3330ra hízott. :D
Kérdezte a doki, van-e mérlegünk? Nincs.
Jó, akkor ne is vegyenek, vagy béreljenek, mert totál felesleges. Majd itt méregetjük, ha kell. Ha baj van, akkor meg úgyis telefonál.
Már tudom...
Azért ez durva, basszus, hogy még egy kisruhát sem képesek adni.
Mikor Kiarával voltam bent, mondták, hogy TILOS otthoniba átöltöztetni. Annyit kértek, mikor mentünk haza, hogy ha tudjuk, hogy nem szeretnénk már majd több babát, akkor gondoljunk a kórházra 50-56, esetleg 62es méretig.
Minek viszel Vendinek ennyi ruhát???
Tudtommal odabent csak kórháziban lehetnek. Vagy nem???
Nem basszus, az Istvánban semmit nem adnak mindent vinnünk kell!
Tényleg sapit tettem be 2 őt..+ még textil pelenkát, mert azt is kell..
Amúgy meg 6 szor pakoltam át, mert a nagy táskámat amibe minden beleférne nem merem bevinni a kórházba.. Meg a többi táskám sem.. Egyik bnőmnek még tavaly amikor motorbalesete volt amíg a WC-re ment konkrétan kirabolták. Az mondjuk a János Kórházban történt, de holt mindegy, hogy hol.. Ti ettől nem paráztok? MI van ha nem lesz mégsem privát szoba és tömegnyomorban kell lenni..
Így egy kis húzós bőröndöt csórtam Apától amivel konferenciákra megy + egy kicsi sport tatyóba tettem a maradékot.
Honnan lehet tudni hogy egy evésre mennyit eszik a baba?? Csak úgy ha előtte és utána lemérem mérlegen, nem??
Lehet hülyeséget kérdeztem, de tapasztalatlan vagyok még, bocsi :)
:DDD
Jogos :) Nekem is tele a pakk, de valami még így is biztos kimaradt.
Végülis bent leszünk 4-5 napot, addig meg mindent lehet pótolni :)
evőeszköz:)
első körben tökéletes! A maradékot úgyis behozza Apa:)
Papírok legyenek nálatok..kiskönyv, utolsó labor, kenet eredmény, házassági (ha kell)..
Sziasztok Lányok!
Mi újság veletek? Sajnos nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van. A kis Bálintka nagyon aranyos, tegnap este kicsit nyűgös volt. De egyébként nagyon jó baba. Eszik, alszik.
az enyém is bírja ezt az időt!:)
Már annyit palacsintáztok,hogy nekem is sütnöm kell holnap!
Mi helyzet felétek az árvízzel,remélem már jobb a helyzet?