2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
pont erre jutottam én is..:(
nekem Domi 38. héten már nem nyúlkál csak uhu és flow..azt mondta nem jelent semmit..ha épp zárt, az kinyílhat akár másnap is..
Na ilyet még nem éreztem.
Egyre jobban az a gyanúm, hogy ez a gyerek marad a kiírt időpontig a seggén...
Azt nem is tudtam, hogy az elején is vigyázni kell.
Akkor azt hiszem tényleg megvárom a 2. évet a gyerkőccel a második bevállalásáig...
És ezt hogy érzed? Mármint milyen érzés?
Szeretném tudni mi a helyzet nálam, de már csak 38. héten néz meg a doki, nem híve a vége felé a nyúlkálásnak szerencsére...
Már csak nst, vér és kenet lesz addig, de kenetet anyós veszi le.
mert izgulsz!:o)
nyugi, nem fogsz szülni...
Basszus, csajok, asszem nem fogok veletek beszélgtni. :)
Ahányszor előkerül a szülés témája, keményedik a hasam. :)
Nem akarok még szülni. :)))
Tudod, itt azt csinálsz amit akarsz. :) Semmi nincs kötve.
Én úgy vagyok vele, hogy legalább abban a 3 napban nem kell rá mosni és majd itthon cicomázunk. :)
az hogy Réka még szopik nem okoz méhösszehúzódásokat?
én úgy tudtam, a terhesség végén már nem ajánlott a szoptatás...
Sikerült valami jó kis progit beiktatni Rékának is?
Amúgy a doki nem mondta, hogy nyitva vagy, mikor vizsgált?
Ez nagyon izgi. :)
Érdekes lenne ha online meg tudnánk nézni a szülésed, kiváncsi lennék milyen otthon szülni.
:)
Én parás vagyok, nekem biztonságot ad a kórház, de a kiváncsiság bennem van.
Sziasztok, csajok, van valaki?
Nem tudok mindent visszaolvasni szerintem - azért mindjárt megpróbálom:-) - de meséljetek, mizu, van már új babánk?
Mi most jöttünk meg Pestről, voltam vizsgálaton és beszélgetésen Áginál, minden rendben van, egy ujjnyira nyitva vagyok, azt mondta, most már bármikor megszülethet a babó, a leleteimet is átnézte, rendben van minden, de a kiírt időig nemigen fog ez a baba benn maradni. Én így érzem, de ő is azt mondta, valószínűleg jól érzem. És most már nyugodtan szopizhat akármennyit Réka, ha beindul a szülés nem gond. :-)
Volt még pár intéznivalónk a nap folyamán, én egész nap görcsölgettem meg keményedtem, poénkodtunk is a párommal, hogy mindjárt mehetünk vissza a Születésházba szülni, de no problem, majd hazaszólunk anyunak, hogy hozza a babaruhákat meg a hordozót! :-DDD Itthon belefeküdtem egy kád vízbe, az ellazított, most nem fájok, szóval egyelőre nem szülünk. Ez nem is baj, hétvégére még program van.
Ti jól vagytok? És a már meglévő babócák és anyukáik? Hogy alakulnak a babás mindennapok?
Én úgy tudom, hogy a babáknak adnak rucit, anyukák meg abban vannak amiben akarnak.
Babáknak csak hazahozos cucc kell, meg esetlek kesztyű, mert azt nem nagyon adnak.
Én viszek 2-3 db textilpellust is, de mást nem.
Annyit nyafogtam mit egyek elvitt Apa enni!!-))Ettem egy jó pizzát,és Túrós palacsintát!!:-))
Külön Nekem csinálta meg a szakács,mert csak lekváros palacsinta volt,meg csokis!!
Majd szét pukkadok!!
Engedek egy jó fürdővizet és belemászok!!:-)
én is így tervezem!:o)
de a Péterfyben lehetnek a saját ruhájukban, nem? Gellérttel még igen, vagy változott???
Jó is az! :)
Én most vágtam be egy zacsi hagymakarikát sütőben sütve, kínai édes-csípős szósszal. :)
Azt hiszem nekiállok sütni a palacsintát. :)