2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ja, azon röhögtünk Felemmel, hogy ha összejön, hétvégi gyerekeink lesznek... :DDD
Kiara vasárnapi, Dorinát meg szombaton szeretném szülni.
Mondtam is Felemnek, ha végül mégis belevágunk egy fiúcskába is, majd egyszer sokára, akkor őt úgy kell összehozni, hogy pénteken szülessen - és akkor mi leszünk a hétvégi család. :DDD
Jaja, vagy a debreceni sárga villamos. :D
Ottani egyetemista-nyelven csak szöcske... :DDD
Simán lehe nyákdugó.
Van, akinek átlátszó, van, akinek rózsaszínes, egy ismerősömnek egyetlen zöld labdaként távozott, pedig asszem 2 héttel terminus előtt volt.
Szóval változó...
Szilvásváradért meg nagyon irigyellek!!! Imádom azt a helyet!!! De most 2 évig megint csak az emlékeimre, meg a netre hagyatkozhatok... :( Innen sajna nagyon messze van... :(
Dokim is azt mondta sétáljunk egy jót esténként :)
Közben én is úgy éreztem, hogy kipottyan útközbe :p
pedig nem mentünk messzire :S
Azt sem tudom milyen igazolás kell....
Én már csak szülésnél találkozok vele.
Sziasztok!
1 órája keltem megint. Voltam wc és valami kocsonyás, zselés izé kijött belőlem, egy nagyobb darab, de nem volt rózsaszínes meg véres sem, hanem ilyen fehéres, vagy ilyesmi. Lehet szerintetek ez a nyákdugó??
Én is én is!!!!Jó lenne okosabbnak lenni!!!
Bocsi mindenkitől hogy ilyenekkel traktállak titeket :(
Hmm...
Lehet a nyákdugó maradéka, valami miatt hajszálér-repedés, de akár lehet a magzatvíz is rózsaszínes, ha úgy repedt a burok...
Hííí, ha láttam volna már ilyet, de mennyivel okosabb lennék. :DDD
Reni írta a múltkor, hogy tegyél be egy PZSt. Ha sárgás, vizelet, ha színtiszta, akkor magzatvíz, ha zöldes, akkor rohanás.
De ha színtiszta, akkor azt is nézd meg, hol van több, mert ha a szélén, akkor akár izzadság is lehet.