2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
barátnőm anyucija szerint szombaton szülök..
Ámen:D
minden nap? és minden nap uhu, nst és vizsgálat?
én holnapra vagyok kiírva..semi jel..jól vagyok..
holnap nst, vasárnap nst, uhu, vizsgálat..de hogy utána mi lesz? nem tudom..kedden biztos az nst..de, hogy dokimmal mikor lesz randi? nem tudom:S nem így képzeltem..
Nagyon remélem, annyira le tudják sokkolni az embert..
Holnap megyek - mára voltam kiírva, úgyhogy mehetek minden nap, juhé.
elnézték..
mikor mész legközelebb?
Sziasztok!
Szerintetek az lehet, hogy Ádi majd' két hetesen bepuszil 50 mili vizet, 50 ml tápszert és még éhes??
Sziasztok.
Ma voltam ultrahangon. Képzeljétek a mai mért adatok teljesen azonosak a 4 héttel ezelőtt mértekkel. Vagyis nem hízott ,nem nőtt sem a pocakja, sem a kobakja.
Elnézhették valóban az uh.-on? A dokim szabin - már el sem érem, a szülésznőm szerint pedig simán tévednek akár 1-2 centit is, nem kell aggódni.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van ebben a dög melegben!
Ma voltam NST-én,de holnap vissza kell mennem,mert reaktív volt a lányzó,a doki szerint.Ezt annyira nem értem,mert az elején nem mozgott,aztán beindult,a doki meg azt mondta,hogy akkor sem volt tökéletes az érték.Na meg ott dillemmázott,hogy átküldjön-e a kórházba.Tiszta rosszul lettem.
Alexa, Te ugye sokat kendőztél Rékával?
A házimunkát el tudtad így végezni? És nem szokott rá nagyon, hogy állandóan ölben van? Könnyen ment a leválás?
Sziasztok!
Kíwa, az van, hogy pici még a babuci, pici a gyomra, kevés fér bele egyszerre. Ezen kívül ebben a hőségben ő is szomjas - ne feledd, az éhséget, szomjúságot ők bizony csak idekinn ismerik meg, hiszen a pocakban non-stop ellátás volt mindenből. Ezért jó az igény szerinti szopi: sem éhes, sem szomjas nem maradhat a baba. Azon meg ne görcsölj, hogy nem tudsz sokat kifejni - bizonyított tény, hogy a baba, mivel a legjobb mellszívónál tökéletesebb a technikája, sokszorosát tudja kiszívni a tejnek, mint amit te kínkeservesen lefejhetsz. Nem kell a babát méregetni, csak hadd szopizzon, ha kéri, bízd rá, aztán csak azt fogod észrevenni, hogy egyre hosszabb idő telik el két szopi között, kialakul egy ritmus... Nincs semmi gond nálatok, nyugodj meg, minden rendben van, hisz látod, milyen szépen gyarapodik a kis drága! :-)
Akkor biztos jó anyag... ;)
Figyi, amíg hízik, és nem éhezik, addig nincs baj. Ha éhes marad, az már gáz. De nem hinném, hogy ez van, mert egy hét alatt 300 gramm nagyon jó!!!
Egyre jobban gyanakszom arra én is, hogy Dorina is azért eszik másfél óránként 6-10 percig, mert annyi idő alatt szomjazik meg. Ilyenkor saccra jóllakik, de mivel másfél óra múlva megint szomjas, sír. És nem azért, mert nem volt elég tejem, hanem mert szomjas.
Jájj, mennyivel könnyebb ebből a szempontból Kiarával - ő már megmondja, mi baja van. (És hisztizik, ha valamire nemet mondok... :DDD )
De fájhat ám!!!
Kiara rá az élő tanú! Basszus, össz. 2szer ittam a gyógynövényes teából, én görény voltam, Kiara meg veszettül görcsölt. De olyan szinten, hogy lilára ordította magát. Azt hittem, megszakad a szívem...
Jah, és mi akkor már Infacol-oztunk is, az meg elvileg segíteni szokott... (Utólag derült ki, hogy neki még az is gyenge volt. Sab Simplexre szerintem havi 10-15ezer simán elment féléves koráig. Tök mindegy volt, mit ettem...)
Nekem pontosan uez van..
Na most ehhez képest ma voltunk a gyerekorvosnál, és közölték, hogy 300-at hízott ami több mint elég heti hízásnak.. sőt túl sokat.. Ezek után nem hiszik el, hogy nincs elég tejem..
De ma is 30-at evett, utána meg alig tudtam vmit is lefejni.. TOtál nem értem most már mi van..
nyugi, ne idegeskedj mert elapad a tejed, ez komoly!
tényleg nagyon meleg van és ők sem bírják jól. adj neki egy kis vizet. lehet szomjas...
amúgy Csongi 2-3 órát simán ébren szokott lenni...
És milyen bogyót szedsz, és mennyit?
A teával próbálkoztam, de az nagyon bántotta a pocakot. Most alkoholmentes sört iszom, de azt meg nagyon utálom. A sört minden formájában. De a gyerekért bármit.:)
Én megint el vagyok keseredve :( Tegnap már úgy éreztem rendesen van tejem a babának, most nem vagyok benne biztos. alig alszik, felébred óránként és kéri a cicit. A gyerekorvos azt mondta, egyszerre csak egy cicit adjak neki és azt fejjem le ami megmarad - de semmi nem jön belőle szinte. Viszont mivel ennyit ébren van a gyerek, úgy érzem éhes :( Szerintetek ez így jó? Nem tudom mit tegyek. Ma is 9.30 óta ébren van, azóta 1 óra volt a leghosszabb, amit aludt, közben meg 30-50 perceket ébren van :(
Éjszaka én sem fejek amúgy.
én nem ejtem éjjel, elvileg nem kell...most már nappal se fejek, mert kiszívják a manók teljesen. azt hiszem nálunk már beállt a kereslet kínálat:o)
viszont néha bekapok pár homeós bogyót, lehet attól, de 3 óránként már durran szét a cicim...most is várom, hogy ébredjenek, mert már nagyon tele van...
Sziasztok!
Hogy vagytok? Van új babánk?
Lányok Ti éjjel is fejtek? Kellene fejni a kellő mennyiség fenntartására? Én nem szoktam, csak nap közben, és az a tapasztalatom, hogy két szoptatás között nem úgy telik a mellem ahogyan kellene. ez lehet attól, hogy éjjel nem fejek? Köszi a válaszokat!