2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Mi is fujjuk a bubikat 5 hetesen:-).
Teljesen baba-függő a hossz. Mi 5 hetesen vagyunk 55-56 cm. Mennyivel született?
Szerintetek jó az ha 6 hetesen 59 cm Tomi?
Idő ám, míg kiér az a fogacska!
Mi is buborékosan nyáladzunk olyan 2-3 hete,nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Orra nincs eldugulva,mert a fikuszok miatt naponta többször szívjuk.Foga meg szerintem még nem,de hát ki tudja,a 2 hónapot már betöltöttük :DD
Sziasztok!
Náthától is lehet nyáladzani, főleg, ha eldugult az orra. Bár ez kicsiknél annyira nem jellemző, mert ők nem igazán tudnak szájon át lélegezni. De előfordulhat.
Szép jó reggelt mindenkinek!
SZia. Az orrdugulás hogy jön ide???
Fogzás:
Írtam korábban már, hogy Kiarának 2hónaposan kezdett folyni a nyála, 4 hónaposan kint volt 2 foga, 6 hónaposan még 3.
De találkoztam olyan gyerekkel is, akinek majd' másfél évesen még nem volt egyetlen rágófoga sem.
Szóval totál változó.
De ha nincs bedugulva az orra, akkor ez jelezheti, hogy megindult(ak) az első fogkezdemény(ek) kifelé...
Hát igen :) bár valaki foggal születik, valakinek már 2-3 hónaposan van foga :)
Köszi szépen. Én is olvasgattam azóta a neten kicsit a fogzásról. 3 hónapos korban már nőhet a foga, ez még meg csak 1 előjel. Majd eljön a fogak ideje is. :))
A csecsemők többsége nem olyan szerencsés és már az első fogacskák megjelenése is tüneteket okozhat náluk. Akár már 2-3 hónapos korban is megkezdődhet a nyálzás, sok esetben a nyál a fogzás körüli időszakban kicsípi a baba pofiját. --> netről nyúltam ezt is :)
Ma visszatért a tejem alig kapott pótlást. a tápszer amit eszik direkt refluxra hajlamos babáknak való. Mivel alig kapott tápszert sokkal többet bukott mint pl. tegnap :(
Jó éjszakát minden Anyának és a Babáknak is!!
Megyek lepihenek, amíg a kisasszony alszik, meg várom Apát haza.
köszönöm szépen előre is:) aranyos vagy
ajándék..én nem üzletelek..
pont akkor váltottunk amikor beruháztunk 2 dobozzal:S így jártunk:(
küldj mailben címet!
Mikor kezd el nőni a babák foga kb.??? Mert a lányomnak pár napja nagyon folyik a nyála.
Értem. Akkor jó nektek, ha beállt. Eddig nekünk is megvolt a rendszer. Most kicsit felborult, de majd helyreáll.
A tápszert hogy gondoltad??? Elküldöd?? Mennyiért??
Én is megetetem persze, ha 2,5 óra akkor annyi. Nem számít. Sőt volt olyan is hogy 2 óra múlva evett, mert két kajcsi közben kipakolt. :) Elég mohón eszik, azt sem akarom hogy bezabál, aztán meg visszajön a kaja. :S
Mieddig ezt ettük de nagyon fogta a pocit..most 2 napja mi is Jucus féle Bebát esszük..azóta (+ a sok sok folyadék) mindkét nap volt kaksi:)
Bálint 4310 gramm és 6x 90 grammot és 1x 100 grammot eszik csak..ő napközben óraműszerűen 3 óránként kéri (esti etetés után 5-6 órát alszik)..de elég neki a 90 gramm..volt 1 nap, amikor végig 100-at kapott..nyögött, nyűglődött..sok volt..
Van 1 bontatlan humanám..kéred?
[link]
Imádom ezt a zenét...Ezt vágták a meglepetésből készített esküvői kisvideonk alá...ahányszor csak meghallgatom libabőrös leszek :o) Ádika születésével ismét új értelmet nyert a szöveg :)
Hallgassátok szeretettel!
szóval akkor csak 50 miliket. Ezért nem aggódom, mert állítólag a többször kevesebb még jó is! Ma pl. 1.5 órája etettem meg és kapott cicit, mert abból úgyse jön sok viszont úgy látszik annyi még kellett neki, mert attól nyugodott meg a sírásból és aludt el. Szóval szerintem ez egyrészt gyerekfüggő másrészt meg gyerekenként is nagyon változó :)
Ádi ugyanezt kapta, de már kezdettől fogva. Nálunk úgy tűnik bevált. Neki is most nőtt meg a kajcsiigénye; ő enne 2 óránként, de tegnap pl. volt olyan, hogy megevett 130 milit, aztán este evett 3-szor egymás után 2 óránként,de akkor csak 50
Most találtam:
"A második hónap eleje körül piros kiütések vagy pattanások jelenhetnek meg az arcán, most ürültek ki szervezetéből végleg anyu hormonjai. Ez körülbelül négy-hat hétig tart, és magától elmúlik."
Mi ezt kaptuk:Nestlé Beba Pro HA
További ajánlott fórumok: