2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Semmi gond,ne viccelj :))))
Mogyi is hasonlóan alszik :)
Fél10-től hajnali 3ig, utána pedig 4 óra múlva kel :) mondjuk még csak pár napja van ez, hogy a 3 óra múlva helyett 4 óra múlva kel, a "hosszú alvás" pedig a 3-4 héten kezdődött :)
Alexa és Bogrács: gratulálok a babókhoz. tényleg nagyon szerencsések vagytok. feladnám a gólyával az én Ádámomat is nektek, lennétek olyan drágák h tréningelnétek egy kicsit??? :-)))
Sziasztok! :-) Látom alvás a téma. Csatlakozom a mintababás anyukák táborához. Attilám is este 8 körül elalszik, még 10-11 körül beiktat egy ötperces szopit félálomban, aztán legközlebb csak reggel 5 körül kér enni.
Délelőttönként sokat van ébren, de ha ilyenkor pl. sétálunk, egy hangja sincs a babakocsiban. Amúgy ölben szeret lenni. Délután már csak eszik-alszik, este fürdéskor megint van egy éberebb időszak, majd cicin beájul.
Gyönyörűen hízik és nő, 3 hetes és a 62-es ruhák még épp jók. :-)
A nappalokat nagyon irigylem tőletek... :)
De hát Bálint már a pocakban is ilyen volt, nyugodt és alvós. Egy igazi mintagyerek. :)
Óriási szerencséd van vele.
nem voltam gépközelben..ne haragudj!!!!!!!!!!!!
barátja, Bálint is mintagyerek:)
Én nem merek mesélni, mert elzavartok:)
Bálint eszik, alszik, nézelődik, sétálunk, eszik, alszik..:)
eddig 4 hete minden nap este 8-kor ájultan rakjuk le és 1 vagy 2-kor ébred, eszik, majd ájulva alszik, majd 5-kor és ájul tovább:)
Imádnivaló:)
huhh Reno nagyon szerencsés vagy!! a mi babánk is 4 hetes de valami katasztrófa éjszaka. alszik aztán általában az első éjszakai etetés után sikerül mindjárt, rögtön visszaaludnia de általában a kor hajnali etetésnél tartunk egy 1-2 órás szünetet ilyenkor szórakoztatnom kell....:-)
Nálunk is kicsit több a nyüglődés, de én betudom a szájpenésznek.
Habár amíg elmentem kajálni meg vásárolni, addig aludt.
senkinek sem nyűgös ma a babája? Nálunk már negyedik napja többé-kevésbé ez megy...Felhívtam a védőnőt, megint mást javasolt, mint az előző - persze semmi újat nem tudott mondani. CSak a szöges ellentétét, mint az előző...Utálom ezt. Megkérdezte, pihenek-e eleget...Persze, miközben a gyerekem egész nap nem alszik és ha nem veszem fel ordít, pont pihenni tudok...
Beni már tök sokat beszélget, igaz csak babanyelven, de olyan cuki!!:)tettem fel egy videót a naplómba:)
Timi is alszik már éjszakánként 5-6 órát. Általában este 10 körül eszik, majd 3-4 között hajnalban. :)
Peti 4 hetes, 1 hete alszik 5-6 órát éjszaka.
Remélem marad és még tolódik kifelé. :)
sziasztok, mikorra várható hogy a babó átalussza az éjszakát vagy legalább nagy részét? mikor áll be ez náluk...mi még éjjel 2 óránként szopizunk
csak mert 3 órája sírt,de enni nem kart, gondoltam most kipróbálom a teát eddig nem kapott még és mivel napok óta nem kakilt, hétha ebben is segít. ivott elaludt, azóta nem sírt még
mi a mecsek bio babyt "isszuk", ha fáj a hasa, és ha szomjasnak érzem azt kap!én szeretem...
ti adtatok már mecsek teát a babának? segít?
köszi, közben már megkaptam a választ :)
csak nem tudom valahova el lehet-e menni külön ezzel, vagy csak a gyerekorvoshoz?
Mindenképpen...De azt hol lehet? Mert két doki is látta, megnyomkodták, megnézték, azt mondták makkegészséges, az meg normális, hogy sokat bukik
én újra kivizsgáltatnám refluxra!
Tv-s Lilunak az interjújában olvastam, hogy orvostól orvosig jártak az első hetekben, mert nem vették komolyan..és ő érezte, hogy ez nem normális mennyiségű sírás..kiderült, hogy reflux..elkezdték kezelni és megszűnt a sírás, a fájdalom!
Nálatok alszanak a babók? Én Ádival megint egész nap szenvedek...nem alszik és ha nem veszem fel ordít :( Komolyan, nem tudom mit csinálok rosszul :(
Nyújtottátok Tomit:-). Jó sokat nőtt.
Gondoltam vagy megnéztem volna az az icipici dokinénit :p
Mármint Peti, nem a doki néni. :)))
Mi ma voltunk doki néninél. Tegnap volt 4 hetes, 4400 gramm és 58 cm.
nekünk is van, de én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget
További ajánlott fórumok: