2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Peti 1 órát totál elvan. :)
de nagyon bekenem elötte. :)
Én is meglestelek és gratulálok a három gyönyörű gyermekedhez!
Nagyon büszke lehetsz rájuk!!! :)
húúú, de jó lehet nektek! én is ott akarok lakniiiiii!:o)))))
gyönyörű a lányod, közben meglestem, igazi kis tündérke!:o)))
Szijasztok! Bocsi,hogy zavarok.Juniusi babák klubjából vagyok.Régen írtam nektek párszor.
Végülis átcsúsztunk Juliusra anno! :)
Közületek ad valaki tejet a babyjének??
Vagy tejbegrízt tápszerel?
Köszi!
Szép napot!
mi még nem próbáltuk, pedig lehetne, nem is tudom miért...na majd holnap, ha az idő engedi kimegyünk a kertbe és pancsolunk. egyébként én nem hideg vizet teszek bele neki, hanem langyosat és nem olyan sokáig max fél óra, ha bírják addig és nem unják meg...:o)
holnap beszámolok:o)
Pontosan. :)
Ne nagyon kend semmivel, mert akkor nem tud szellőzni, még több pötty lesz.
Sziasztok.
Timinek a pelenka alatt az oldalán vannak ilyen apró piros pöttyök, jó pár db.A testén nincsen. Csak a nyaka van a melegtől kipattogva. Ez is az lehet? Mitől lehet szerintetek??? Hogyan lehet elmulasztani??? Mivel kenjem be neki??? Valakinél hasonló???
Az a baj,hogy ő semmit sem iszik szívesen semmiből sem!!!Próbálgatom én,kisebb nagyobb szünetekkel,h hátha elfelejti pl 1hét múlva, h jajj ezt én nem szerettem múltkor!!És pont azért zavar h nem iszik,mert ugye járunk tornára heti 2alkalom,és ott nem tudom megetetni(ciciből),csak akkor kap mikor hazaérünk,az meg neki 3óra folyadék nélkül!!Kibírja,de amint hazaérünk cici az első!!
Ötletet aki tud adjon,hogy h tudnék változtatni ezen!!Köszi előre is.Holnap leszek legközelebb,addig írjatok!!!
Sziasztok.
Nálunk is úgy vagy Bettike nem eszi még mindig a zöldséges kajákat,csak a gyümölcsöset.De viszont eszik ő is pl tarhonyás húsit,levesbe tésztát,répát,krumplipürét,de csak egy pár falattal,szóval jól nem lakik vele,de ez is valami,nem??Na meg a keksz,puki,kenyér ilyesmi is megy!!
Csak még mindig nem iszik!!!egyszerűen semmit sem,semmiből sem,csak kanállal fogad el pár cseppet. Csak a szopi megy. Most akarom valamennyire leszoktatni,úgy h csak 3szor legyen az 5helyett.Van aki ilyen sokszor szopiztat még??
Boldog gyereknapot minden babanak!!!
Kellemes napot mindenkinek! :)
az szép!:o)
mi már nem is eszünk üvegest...
Akkor most ki fogtok akadni: Dorina adagja 1 üveg bébiétel 2 nap alatt!!!
A zöldséges cuccok nem nagyon csúsznak...
De tök mindegy, az én főztömet sem eszi. :(
Mi már b2 hete 12 hós kajákat adunk Petinek, pedig még csak 10 hónapos.
Már csak ettől és a házi koszttól lakik jól.
Ezek 250 ml-sek, megeszi mind. :)
:))))
minden nap velünk eszik így gondoltam egy 1-évesnek való babakaja csak nem megterhelőbb mint egy csirkepörkölt, tarhonyáshús vagy grillezett báráyncsomb :)))