2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ez igaz. :)
Én vettem külön erre a célra egy polár takarót, ki van vágva rajta egy lyuk, azon húztam át az öv lábközötti részét. A takaró egy része így a feneke alatt van (télen a háta alatt is volt, csak onnan már lehajtogattam), másik része meg be van hajtogatva a lába alá. Ha ránktör a rosszidő menet közben, csak kihajtom a lába alól, és nyakig be tudom takarni - persze csak ha alszik, mert lerángatja magáról. :D De ébren is be tudom takarni derékig-pocakig.
na akkor megjobb!
ferjem dec 23-i:)
Eddig adtam harizsnyát, mert itt is fújt a szél, de tegnapelőtt nagyon melege volt, ezért tegnap már nem kapott. Kiszokni, legging, rövidujjú bodyban nyomta a délutáni sétát.
Ma még nem tudom, mit adok rá, bár Zegre megyünk autóval, de hűvösebb van. De szerintem ugyanilyen szerkót kap, az autóban nem fúj a szél.
de legalabb minden ok,ez a fo!
legalabbis semmi jele annak,hogy gond lenne:))
remelem igy is marad,meg 7 honapot,es persze utana is!majd hoz a Mikulas nektek egy gyonyoru kislanyt:)
8 hetes és 2 napos. igazából nincs miről írni mert nem volt még vizsgálat :) majd hétfőn megyek a védőnőhöz először akkor legalább lesz mirőlírni :)
Uh vizsint csak a 12. héten
egyebkent hogy vagy Rita?hany hetes vagy mar? monden rendben?
olvasok naplot minden nap,de keves szo esik a picurkarol:)
te batrabb vagy,en felenkebb,ilyen teren,de en is megprobalom.
es arra gondoltam,a szobaban is 21-22 fok van,es nincs harisnya,akkor kint miert lenne.csak ne fujna a szel!
Lanyok,ti meg adtok harisnyat a babakra?
Eleg meleg van,20-22 fok,lehet picit tobb is neha,de ha hirtelen beborul,vagy elkezd fujni a szel,mar huvosebb.Eddig meg nem mertem levenni,vekony naci,es alul egy vekony harisnya meg van.Most amugy is picit folyik az orra:(
Azért ez is durva...
Senki sem lett/lesz úgy szobatiszta, hogy egyszer sem pisil be. Na jó, van, aki igen, de az a ritkább.
Anyucinak nem kéne annyira kényelmesnek lenni, hanem éjjel fel kéne kelteni a gyereket, kivinni pisilni, és akkor kevesebb lenne a baleset. Nálunk is ez volt az elején: éjfélkor, 3 körül, 6 körül keltettem Kiarát, hogy nyomás pisilni.
Egyébként meg, a gyerek megébred, ha vizelési ingere van, tehát mocorogni kezd. Ha anyuka amúgyis mellette alszik, csak egy kicsit figyelnie kellett volna, ha fészkelődik a gyerek, akkor lehet vinni pisilni.
Jah, és létezik ágybetét, ami nem engedi átnedvesedni a matracot!
Csajok, olyan vihar jön...
Remélem, azért a tévé meg a net nem megy el, vagy ha igen, 9re visszajön, mert Eurovíziós elődöntő lesz. :)
Egyelőre vettem babydream-es popsitörlőt,kipróbáljuk ezt.
Köszi Szilvi és Rita! ;)
Na, ez is gáz.
De egy 9éves szerintem már akkor is igényli a szobatisztaságot, és képes is rá. Sőt, már jóval előbb is.
De látod, azzal, hogy az anyát teszed fő felelőssé, te is beismered, hogy sarkított eset. :) Hisz nagy az Isten állatkertje...
Ööö... Értettem ezt egészséges határokon belül! Mert azért akármennyire is imádja az ember a gyerekét, vannak dolgok, amiket nem lehet. :)
Amúgy meg nagyanyáink idejében sok helyen csak egyetlen szoba volt, egyetlen hatalmas ágy, abban aludt mindenki, és mégsem csak 1 gyerek volt, tehát még az utódnemzést is simán megoldották így...
Csak nekünk, modern és kényelmes, agyoncivilizált embereknek furcsa az ilyesmi. Félreértés ne essék, nekem is az! :)
Egyszer vettem Pamperst még Kiaránál, nem vágtam magam tőle hanyatt.
Mi Babylove-ot használunk, teljesen jó. Kicsit talán vékonyabb, de ugyanúgy nem szakad, nedves is, sőt, mentes egy csomó káros trutyitól, ami a többi féle popsitörlőben van, mint pl. kőolajszármazék, meg miegymás. Megpróbáltam rákeresni neten az összetevőire, de nem találom...
Igen, ez az, amit kihagytam. :) Valahol olvastam, hogy úgy fogta fel a csaj az egészet, hogy pl. nem látott még olyan 10évest, aki pelusos, vagy épp cumizik, stb. :)
Én is mindig ezzel nyugtatom magam. Na persze próbálkozni azért lehet, hogy mégse köztetek aludjon, vagy akármi, de erőltetni nem kell.
mi 1szer hazsnáltuk papmpers törlőt, de volt libero, neugranormon(nekem az jött be de az csak otthon van :() és egy csomó névtelent.
Mind egyforma szerintem...