2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Szia.
Nekünk is így volt a 4 hónapos oltásnál. 38,5 fokos láz, kicsit nyűgösebb volt, csillogott a szeme, többet sírdogált, csak néha-néha mosolygott. De 2 nap múlva már semmi baja sem volt.
Sziasztok.
Kérdésem lenne hozzátok. Timi popsija tegnap óta elég piros, mivel kenjem szerintetek? Gyógyszertári popsikrém, sudocrem vagy bepanthen? Melyikkel múlik el? Arra gyanakszom, hogy tegnap és ma is ebédre burgonya és sárgarépa-pépet kapott, de mennyiségre annyit megevett hogy már tápszert nem adtam utána neki. Szerintem a péptől lett keményebb a széklete és ezért piros neki a popsija. :S :( Nagyon nehezen megy neki a kakilás. Lehet hogy még nem kész a pocija a nagyobb kajcsizásokra?? Várom az ötleteket, tanácsokat. Előre is köszönöm.
Totál normális, kicsit kifárasztotta a láz. :)
Ha amúgy jókedvű, ne aggódj, kialussza. :)
Lányok!
4 hós (2 oltás) volt tegnap. Estére 37 (levonva), kapott nurofent, lement, aludt, reggel még semmi de 10-kor már 37,5 (levonva)..újra nurofen, lement..azóta nincs hőemelkedés sem..szerencsére..de nagyon bágyadtka..le van lassulva.. (mosolyog, édes). Ez normális, ugye?
Gyönyörűen eszik és a láz miatt (vagy hőemelkedés) iszik teát:) már 60 ml lecsúszott:)
jajjj istenem:(
dm-ben szabad venni?nekem van bespejzolva jó pár üveg..
én addig amíg ilyen minit eszik (még csak gyümi és 8 kanál) addig nem pepecselek..
és amit veszek (nyers zöldség) az sem bio:(
Most megint belegondoltam...
Az a baj ezzel a perenkívüliséggel, hogy bele fogják írni, hogy nem beszéletsz róla. Úgy meg titokban marad. Neked kifizetnek pár millácskát, de összességében tutira többet kaszálnak, mert ugyanúgy folytatni fogják ezt tovább.
Teljesen igazad van!!!
És ha az ügyeleten nem esik le a dokinak, hogy mi van? Vagy egy másik, eleve betegebb/gyengébb gyerek kapja ugyenezt a bébiételt??? Belegondolni sem merek...
Amúgy én egyébként is fújok a tecsóra, durva dolgok mennek ott. Nem csak az ottaniban, én Debrecenről tudok mesélni, bár nem most volt. De szerintem a helyzet nem változott.
Eleve fenntartásokkal kezelem azt a boltot, ahol lefagyasztják a húst, majd kiolvasztják, és úgy árulják friss áruként!!!
De baszus, azt reméltem, tartósélelmiszert legalább lehet ott venni... Ezek szerint azt sem!!!
Sziasztok.
Na jó régen voltam.
Elolvastam az 1oldalt,hát elég is volt. Szerencsére jól van már a picibaba!! Nem semmi,hogy így átcímkézik a bébikajákat.Mi is vettünk már ott(a nagylányomnak),szerencsére nem volt baj.Nálunk még a pici nem kapott mást még csak anyatejet,de idén még elkezdjük a hozzátáplálást. van itthon üveges is,de először én főzök neki,hátha elfogadja,nem úgy mint a nővére,neki csak a bolti kaja volt a jó!!
A ti babátok mit csinál már??Az enyém kis lusta,úgyhogy nem sok mindent.
Puszi nektek,remélem mindenki jól van!!
:)
Érdekes. Biztos van egy kis festék is az anyatejben. :DDD
:)
Nálunk amúgy a kék nem, de a zöld esélyes. :)
Nekem és Felemnek ugyan barna van, de tűző napon az enyém zöldes. És anyósnak meg apukámnak zöld szeme van. :)
Csonginak barna, szinte első perctől bebarnult, de Nórinak szürkés kék, remélem megmarad:o)))
nekem barna, a férjemé zöld, van esély rá, bár a barna mindig erősebb, de ha hordozom a kéket, lehet a Nórinak kék szeme!
Ráadásul most olvastam el mégegyszer, Melinda azt írta, hogy megegyeztek...
Ez nem jelent hátrányt?
Ez igaz!
Mire bíróságra kerül, úgyis eltelik még vagy fél év, addigra már Patrik is nagyobb lesz.
Reni, ez az ajándékosdi nem számít eltusolásnak?
És nem jelent hátrányt, hogy már mentek kört az ügyvéddel?
Ááá, az tuti nem. :)
Kiara is ugyanezt csinálta. :DDD
Mikor először jött a doki, kérdeztem, hogy kb. mikor fog látszani, azt mondta, 1 hónap. mikor már a végefelé jártunk annak, azt mondták, a gyerekágy vége. Mikor az is letelt, azt mondták, 3 hónap. Mikor az is letelt, azt mondták, fél év. :D
Fél évesen még attól függött, milyen a szeme, hogy hogy esett rá a fény: volt kék, zöld, barna. :D
Végül barna lett. :)
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire általános. Vagy csak az én gyerekeim különlegesek? :D
2. héttől sötétbarna. :)
Nem lehet, hogy ilyen a szemszíne?
Indítsatok pert! Nem ajándékokat fogtok kapni, hanem több millát.
Elsősorban keresd meg valamelyik tv-t, aztán egy ügyvédet. Jó lehet még az a pénz a gyereknek...
Lányok!
Van még rajtunk kívül valaki, akinek baba-szürke szeme van még? :)
Az a legfontosabb, hogy Patrik már jól van!
Mikor az igazgató hozta a sok cuccot, én azért megkérdeztem volna: és ebből mennyi van átcimkézve?
Na de én egy nagypofájú köcsög vagyok. :)
Atyám!!!!!!!!!!!
Azért ez nagyon durva!!!
Rohadna le a keze annak, aki kitalálta ezt!!!