2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Most olvastam újra el. Ez egy borzasztóan rossz fordítás.
Olyan fordította, aki az adott nyelvet nem beszéli csak szótárazza.
Tuti így van.
Na ez durva...
Banánt 6. hónaptól ad, de húst már a 4-től?????
És ribizli??? Kenyér? Citromlé? Jaj.....
Hát ez totál hülye!!!
De komolyan, 2-3 hónaposan citrom és narancs leve??? Bocs, fentebb 6hetesen írja...
Ehhez képest a barackot 4hónaposan.
Amúgy egy nagy raklap pelenkabeltartalom a cikk, ugyanazt a cuccot 3 különböző időpontra javasolja bevezetésre.
És méghogy "Jobb, ha az elválasztást minél közelebb az egyéves korhoz, de semmi esetre se 4 hónapos kora előtt végezzük"!!!
Úristen, ez a cikk a 80-as években íródott???????
Ez viszont nagyon vicces:
"Az 5. hónapban keverheted a banán belsejét teával"
Mééér, egyébként a külsejét kell megenni???
"Elsőnek legkönnyebb a rizset használni. Ezt főve, szemes vagy liszt formájában adagolod. A baba már a második hetében kaphatja a rizsfőzetet, mint adalékot a tehéntejhez."
Az eleje még vicces volt... A vége tömör döbbenet!!!
Naszóval!
A közepétől inkább már nem is kommentálom. Mert az, hogy nem ismeri a magyar helyesírás szabályait, meg a ragozást, csak a kisebbik gond.
Hát úgy kb. egy szavával sem értek egyet!!!
háááát erről a témáról azt hiszem én vagyok az egyik aki a legtöbbet tudna mesélni!
nem tom mi volt a téma pontosan, csak ezt olvastam el:)
Az azért durva...
nálunk 1 év van, eleinte nem tetszett, de belenyugodtam. az állam tanítja és neveli majd a gyerkem ez van...
Petykusz most vagott be 100 ml oszibarackot, nyomta volna meg, de gondoltam a tejpep is kell, ugyhogy abbol meg benyomott 110 ml-t.
Ivott kis teat ra es jott is a kaki azonnal. :D
Ugyhogy akinek kakigondja van csak etessen a gyerekkel oszit. :)
és minidig helyre foglak tenni:) mert Ti vagytok a család..ő a múlt..
sötét múlt:DDDDDDDDDDDDDD
Nekunk ma visszaallt a rend. Delelott meg aludt, de azota mar megy a szokasos ordibalas. :D
Kb 20 perc mulva uzsi.
Tejpep + gyumi es ha minden jol megy szopi.
Te keeeeeeesz vagy...... :DDDD
Hat kitol van neki gyereke, te?
Amugy az exes problama a gyengem... Szegeny Bogi errol tudna meselni, volt, hogy O nyugtatott le az expi...a miatt... :)))
Bálintom fél 2 helyett 1-kor már követelte az ebédet..tudtam én hogy nem volt jó a tegnapi alvásos elcsúszás..majd 1-kor megevett 230 ml tápit és 2 óta alszik..4:15!
:)
dinka vagy:DDDDDDDDDDD
én holnaptól kcl-t számolok (szombaton szüli, akkor felfüggesztem:D), mert az odafigyelés nem nagyon jön be:) 3 kiló le, majd 1,5 fel..áááá..
ha stresszes vagyok olyan jól megy..na de ki kívánja azt az állapotot..:(
csinálok én is holnap egy fogyinaplót..Bálintot nem offolom:)