2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
5. hónaptól kezdődik..na ezt is olvastam..elég részletesen leírták hogy talán a gégefő már nincs fent? hú de "szőke" vagyok..nem jegyeztem meg:) persze azt igen, hogy a 4. hónapban a legveszélyesebb a bölcsőhalál..
:)
Mi ugyanígy. A szomszéd asszony meg volt döbbenve, de úgy gondolom, hogy erre a világra született, hadd szokja.:)
Mi már 1 hetesen Ikeáztunk és azóta is rengeteget járunk. Úgy is elkaphat bármit, ha otthon ültök, hisz a párod hazahozhatja.
Én be szoktam rakni a babakocsit a csomagtartóba és átrakom abba, ha vásárolunk, kényelmesebb neki.
igen, be lehet menni babakocsival is! jó vásárlást nektek!:o)
hétvégén mi is megyünk...
Köszi a válaszokat, remélem el tudunk menni és nem lesz gond.
Szeret autózni, nagyokat alszik Panka is. Csak nem szeretném, ha nagyon megviselné vagy elkapna valamit.
Annyira azért nem óvjuk, főleg, hogy a kutya is folyton mellette van :)
Csak most a nagy tömeg miatt aggódok, gondolom tele lesznek az üzletek.
Nyugodtan induljatok el. Bár lehet, hogy most nagyobb lesz a tömeg az ünnepek miatt, de mi már nagyon régóta járkálunk ilyen helyekre. Utazásnál pedig az autó mellett süvítő szél elaltatja őket, nem lesz gond. Mi már 2 hónappal ezelőtt mentünk oda-vissza 160 km-t Ferihegyig és vissza, semmi gond nem volt, Tami végig aludta az oda utat is és vissza is.
Mi max. tecsózunk, bár azt minden héten.
Ez azért elég fárasztó lesz neki, mert így egy egész napos program.
Lehet hülye kérdés, de a babakocsit be lehet tolni az üzletekbe?
A tecsóban a hordozót tesszük a vázra, de ide szívesebben vinném a mózest, hogy tudjon aludni.
mi is megyünk hetente. az okosok azt mondják h jobb nem védeni nagyon a gyereket h később ne kapjon el mindent.
mi szinte minden héten elmegyünk bevásárolni bevásárlóközpontba és kutya bajuk, pedig őket aztán mindenki megnézi!:o))))
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem: szeretnénk elmenni egy bevásárlóközpontba holnap Pannival.
Szerintetek el merjünk indulni? Nem fog elkapni valami nyavalyát? Kicsit félek, hogy most a nagy tömegekben összeszed valamit.
Ráadásul 100km-re van, bár szeret autózni, de ilyen messzire még nem mentünk vele.
elég szörnyű hallani ezt... még szerencsére h nekünk soha nem volt szükség erre, bevallom csak kézi orrszívónk van amúgy is... nagyon remélem nem is lesz rá szükség h mást vegyek. nem vagyok túl erőskezű ha "sanyargatásról" van szó :(((
Egyébként mikortól kapnak vesznek levegőt a szájukon is?Azt észre fogom majd venni?
Zozi meg sem nyikkan szerencsére porszívózásnál,habár ő "szoktatva" van,már pár hónapos korában használtuk,így már megszokta.Most már nevetgél,miközben mi szívjuk az orrát :)
lefogod! még mindig így a legjobb mert ki kell szívni a bent lévő váladékot, ha nem teszed sokkal rosszabb lesz! igen sírnak, nálunk mondjuk nem, legalábbis erősen tiltakoznak, de nincs ordítás, viszont kapkodják a fejüket rendesen...engem nem érdekel, én "kegyetlen" vagyok ebből a szempontból, inkább egy kis sírás, mint arcüreggyulladás és társai!
Én is "ráültem" anno Kiarára. Felem, ha otthon is volt, még az ajtót is becsukta, mielőtt elkezdtem, mert annyira nem bírta!
én ha egyedül vagyok úgy csinálom, hogy a lábam közé veszem, feje felém, a két karja a combom alatt és úgy szívom, így nem tudja forgatni a fejét, hamar végzünk és kész!mondjuk az enyém csak konkrétan akkor sír, ha az orrába teszem amúgy nem!
Igen, de ordít és olyan rossz nézni. Forgatja a fejét így nehéz kiszívni neki. :S
enyém is végigordítja, de ez a leghatékonyabb!
Sziasztok.
Mi most egy kicsit náthásak vagyunk. Szerintetek hogy orrszívózzam ki porszívóval Timi orrát, ha ordít közben. Meghallja a porszívó hangját és már sír. Várom az ötleteket mit lehet ilyenkor tenni. Vagy más módszer??
Szép napot mindenkinek, ezen a borús napon. :S
Én is azt mondom, hogy nem kell ezt túl stresszelni. Egy gyereknyi tapasztalatom már van, és akkoriban nagyon odafigyeltem, hogy mindent megkótoltassak Dorcival, hogy ne legyen finnyás gyerek.Amíg kicsi volt, nem is válogatott, volt egy-két dolog, amit nem evett meg, de nem sok. Mostanra már alig eszik meg valamit, az is inkább tésztából legyen, és mondjuk legyen rajta sajt vagy túró. Hány ilyen kaját tudtok? Semmi köze a baba-kori szokásaihoz a mostani Dorcinak. Sajnos.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem kell sokoldalúan táplálni, de felesleges rástresszelni.
Rita, én a lányomnak mikroszkópot vettem, meg egy gyerek parfümöt. Ha az egyik nem, a másik tuti bejön. Ja, 7és fél éves, tehát valahol arra felé...
Elég nehéz, sose vettem 8évesnek ajándékot. :)
nem igazán:( de jó ötlet!!!
A Vtech gyártja, de a magyar honlapon nem találom a terméket. :(
További ajánlott fórumok: