2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
az is jó, csak nekem biztosabb , ha megvan üziben, mert itt visszakeresni!:))))nem egyszerűűű!
nekem eddig a szokásos pulyka rövidcomb, és a majonézes- lilahagymás krumplisaláta a tuti, a többi..??????
:DDDDDDDDDDDDDD
Egy ideig tutira csend lesz. Nem málik olyan gyorsan, mint a gofri...
Vagy ossza meg velünk itt. :D
Nekem sincs lövésem sem, hogy mit főzzek. :DDD
Akkor hajrá!
Combból nem lehet rossz! A melle száraz hozzá...
A setéssel nagyon ráérsz még.
Az a baj a sertéssel és a marhával is, hogy nagyon rágós tud lenni, és a gyerek elég nehezen eszi. Na meg inas is sokszor.
:))) na, ja:)
én is a halrudacskára gondoltam, abban nincs szálka, semmi, gyors kisüt, aztán csá!!!:)
sertést mi szeretjük, én szoktam készíteni különböző formában!de még most nem adtam neki!hely rá érünk arra még:)
Bevallom, én még semmivel...
Valamelyik nap vettem alverdés babaarckrémet.
Darált marha,de egyébként sertésből szoktam,csak most ez volt itthon.Látod,ebben a formában megeszem a sertéshúst,semmilyen más formájában nem! :)
Vagy a hurka annak számít? :D
:)
Később a hal azért lesz könnyebb, mert veszel 1 doboz halrudat, és 3szorra megsütöd neki. :)
Sertéshúsból elég hülyén néz ki 1 szeletet kérni. :DDD
Most néztem meg a naptáramban, mert elraktam az akkorit.
Kiara 5 hónapos 11 naposan fordult hátról hasra, és 1 híján 6 hónapos volt, mikor hasról hátra. 6 hó 5 naposan meg elkezdett gurulva haladni, másnap hason tolatni.
8,5 hónaposan kezdett mászni, de előtte asszem 2 héttel kezdte, hogy felállt négykézlábra és hintáztatta magát. Ennek a pontos időpontja sajna nincs felírva. A mászástól számítva 5 nap múlva meg 4kézlábról lehuppant a popsijára.
Szóval még nem igazán vagytok elkésve! És ne Mogyihoz hasonlítsd Tomit, mert Mogyi extrasebességen van. :D
Még 8 hósan sem kóros,ha nem megy,erőltetni nem szabad,meg azzal ha pl.te fordítgatod át nem érsz el semmit,nem megy majd hamarabb a dolog.
Zozi fél éves lesz,de még csak hasról hátra fordul,hátról hasra még nem.De majd megy az is.
Ti pedig már gyönyörűen ültök,mi még azt sem :)