2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
súly szorozva 150-nel és osztva az etetések számával
ha mondjuk 6,8 kg-sak akkor x 150 = 1020 / 6 = 170 ml
Na ez az! :)
Így tök felesleges és használhatatlan a táblázat. :)
köszönöm hogy leírtátok mennyit esznek a babócáitok, csak nem ezt kérdeztem...mennyi a minimum amit ebben a korban enni kell?? van -e valami táblázat vagy hasonló?
amiket leírtatok abból nem igazán tudom leszűrni, hogy mennyit kéne egyenek, hisz minden gyerek más és más mennyiséget eszik...
Nappal tápiból 200 ml megy le és van, hoyg keverek bele 20-30 ml őszipürét.
Tejpépből 160 ml, de eszik mellé gyümit, kb. 50-60 ml és iszik is.
Ha csak gyümi van, akkor 140 ml körül megy le.
Napközben megiszik 150-200 ml innivalót, ez általában sütőtöklé vagy csipkebogyó vízzel.
Jaaa, és cicizik is.
mennyit kell minimum megegyenek a gyerkők egy evésre ebben a korban? nem tudja esetleg valaki?
én annyit adok nekik amennyit elfogadnak, Csongi nagyon sokat eszik megítélésem szerint, Nóci meg keveset! persze tudom, hogy fiú - lány és másképp működnek, másképp esznek és mivel eddig csak fiú összehasonlítási alapom van, ezért nem tudom....
Engem az lepett meg, hogy Ők voltak ott.
Egyik barátunk szerint (aki ért hozzá, hiszen ezzel foglalkozik) előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak ezek a show-k.
Előre kitaktikázzák, hogy ki legyen a győztes és úgy alakítják a dolgokat.
Csak itt most nem értem a taktikát. Mert Veca tökéletes győztes lett volna. Könnyen irányítható, tiszta a hangja, nagyon szép...
Tipikusan olyan, amilyenre az amerikai döntőn számítanak.
Veca esett ki..
nagyon sajnálom:(((
Zozi olyat csinál,hogy "pfűűűű",nem tudom érted-e :D
Ő inkább sikongat és trillázik,ezeket élvezi,na meg a gagyogást :D
Remélem valaki holnap megírja, ki eset ki az X faktorból...:)) Csörög a pizsim.
Jó éjt!
Hát nem irigyellek hallod! :(
Nálunk volt,hogy én puffadtam,de Zozinak semmi baja nem volt,csuda jó kis emésztőkéje van,eddigi pályafutása során egyetlen egyszer fájt a hasa,még 2 hetesen házi túrótól,azóta mindent ehetek,sajnos,mert meg is látszik rajtam :(
Én mindig azt mondom Árpinak,hogy 18 éves koráig szoptatnám legszívesebben a gyereket :D
De nem vagyok nagyot akaró,azzal is beérem,ha 1 éves koráig szopizik :)